Tarih: 23.05.2005 - 17:07 Mesaj konusu: işteee motorum...JİNLUN 250CC(eski VE yeni hali +++ KIZIM)
sonunda bende 2 teker oldum ve resimler ben ve motorummmmmmm
resımde goruldugu uzere cantalarını cıkardım motorun çunku cok dandık tİ
işteeeeeeee bunlarda çantalar takıldıktan sonraki haliiiiiiiiiii
buda ön deri çanta.... fazlamı yakın oldu ne
BUDA BENİM HERŞEYİM DÜNYA, MOTOR BİLE BİR YANA..... CANIM KIZIM BİR YANA İŞTEEEEEEE KARŞINIZ DAAAAAA KIIZZZIIIIMMMMM YAPRAK
DÜNYADAKİ TEK MUTLULUK İLACIM.....(KİMSE SÖYLEMESİN AMA sonrada eşimdir kıskanıyorda )
ellerinizden öper ablalaırı abileri
En son MERİC tarafından 30.05.2005 - 10:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Kayıt: Jul 06, 2004 Mesajlar: 207 Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul
Tarih: 23.05.2005 - 19:04 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun.. kazasız belasız insallah...
cok guzel begendim valla.. izmirden can dostum bi motor almayı dusunuyorda, baslangıc motoru olarak bu motor baya bi goze hos gorunuyor.
kullandıkca artı ve eksi yonlerini bi kullanıcı olarak detaylı yazarsan dostum yazılarını ve sürüş maceralarını zevkle takip ederiz...
Tarih: 23.05.2005 - 19:41 Mesaj konusu:
ceko35, bende bu motoru başlangıç motoru olarak aldım ve cok memnunum motorumdan allah herkeze naip etsin boyle motor ))
tek isteğim vr eksoz sesini arttırabilmek nasıl yapacam bılmıyorum bu hafta servıse gıdınce soracam
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız