Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işteee motorum...JİNLUN 250CC(eski VE yeni hali +++ KIZIM)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işteee motorum...JİNLUN 250CC(eski VE yeni hali +++ KIZIM)

işteee motorum...JİNLUN 250CC(eski VE yeni hali +++ KIZIM)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.05.2005 - 17:07    Mesaj konusu: işteee motorum...JİNLUN 250CC(eski VE yeni hali +++ KIZIM) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunda bende 2 teker oldum ve resimler ben ve motorummmmmmm

resımde goruldugu uzere cantalarını cıkardım motorun çunku cok dandık tİ

işteeeeeeee bunlarda çantalar takıldıktan sonraki haliiiiiiiiiii

buda ön deri çanta.... fazlamı yakın oldu ne Gülümsüyorum

BUDA BENİM HERŞEYİM DÜNYA, MOTOR BİLE BİR YANA..... CANIM KIZIM BİR YANA İŞTEEEEEEE KARŞINIZ DAAAAAA KIIZZZIIIIMMMMM YAPRAK
DÜNYADAKİ TEK MUTLULUK İLACIM.....(KİMSE SÖYLEMESİN AMA sonrada eşimdir kıskanıyorda ) Gülümsüyorum

ellerinizden öper ablalaırı abileri Gülümsüyorum

En son MERİC tarafından 30.05.2005 - 10:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2005 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun hayırlı olsun
markası nedir ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2005 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JİNLUN 250CC MARUADER Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 23.05.2005 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullan allah kaza bela vermesin
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 23.05.2005 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardesim Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 23.05.2005 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah Dil çıkarıyorum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hkn3535
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 23.05.2005 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah güzel görünüyor inşallah sorun yaşamazsın
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ceko35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul

MesajTarih: 23.05.2005 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun.. kazasız belasız insallah...
cok guzel begendim valla.. izmirden can dostum bi motor almayı dusunuyorda, baslangıc motoru olarak bu motor baya bi goze hos gorunuyor.
kullandıkca artı ve eksi yonlerini bi kullanıcı olarak detaylı yazarsan dostum yazılarını ve sürüş maceralarını zevkle takip ederiz... Dil çıkarıyorum

tekrardan hayırlısı olsun..
ceko35 Çevrimdışı ceko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onur_dolunay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2005 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız mutlu heycanlı sürüşler Dil çıkarıyorum
Başa dön
onur_dolunay Çevrimdışı onur_dolunay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2005 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceko35, bende bu motoru başlangıç motoru olarak aldım ve cok memnunum motorumdan allah herkeze naip etsin boyle motor Gülümsüyorum))
tek isteğim vr eksoz sesini arttırabilmek nasıl yapacam bılmıyorum bu hafta servıse gıdınce soracam
Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 23.05.2005 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayilrli olsun seni kazadan beladan uzak tutsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELY / YAHYA KAPTAN

MesajTarih: 23.05.2005 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun kardeş Dil çıkarıyorum

---------------
motorum ve ben gerisi yalan ...
Başa dön
c-ryme Çevrimdışı c-ryme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2005 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun .

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Felix-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2005 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun. Kazasız belasız. kaça bitti? Kimden aldım,Pendikten mi?
Başa dön
Felix-R1 Çevrimdışı Felix-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2005 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 820 ytl ye aldım felixr6, ama ruhsatı hariç...
ark var muamelecı o bana ucuz cıkaracak 140 ytl ye butun işlmlerimi hallediyo saolsun Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal