Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR M.D'Sİ 26 MAYIS PERŞEMBE TOPLANTISI(SİSİM BARDA)OLACAK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR M.D'Sİ 26 MAYIS PERŞEMBE TOPLANTISI(SİSİM BARDA)OLACAK

İZMİR M.D'Sİ 26 MAYIS PERŞEMBE TOPLANTISI(SİSİM BARDA)OLACAK
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.05.2005 - 23:00    Mesaj konusu: İZMİR M.D'Sİ 26 MAYIS PERŞEMBE TOPLANTISI(SİSİM BARDA)OLACAK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili M.D dostlarım bu hafta Perşembe toplantısını kordondaki SİSİM barda yapmaya karar verdik.

Biz bu akşam başkanımız Hakan Dinçer ile gittik yeri gördük motorlarımızı rahatça koyabileceğimiz yeri,nezih bir ortam olması,her şeyden önce bizim M.D kulübümüze yakışır bir yer olması bize cazip geldi.

Yeri kısaca tarif etmek gerekirse daha önce gitmiş olduğumuz SİRENA barın konak istikametine doğru en baştaki bar,Atatürk heykelinden Kordona girerkende ilk sağdaki bar.

Arkadaşlar yerli içki 4buçuk milyondu biz 4 milyona indirdik ama ortaya meze ikram edeceklerlerini söylediler bizde çok fazla üstelemedik.

Akşam toplantı saatimiz 20:00.
Sormak istediğiniz birşey olursa tel:05322951949

Buda mekanın manzarası..

Arkadaşlar ben çok beğendim inşallah sizlerde beğenirsiniz orada görüşmek dileği ile hoşçakalın.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.05.2005 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük bir ihtimalle İzmir MD geleneksel PERŞEMBE buluşmaları ,bu mekan ile sabitlenecek..
Tüm yaz boyunca SİSİM barın önü perşembe günleri motosikletlerle dolacak..
Mekanın İşletmecisi Mustafa Bey'e MD Spor Kulübü için sagladıgı imkanlardan dolayı teşekkür ederiz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 24.05.2005 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran, öncelikle seninle gectiğimiz pazar günü tanıştığımıza cok memnun oldum.ah bide selonun başına o talihsiz olay gelmese daha iyi olurdu ama herşeyde vardır bi hayır diyelim artık.gelelim sadede;ben ne yarış ve drag öncesi partilerde nede olagan perşembe toplantılarına işim gereği katılamadım.ama bu hafta nasipse gelmek istiyorum.senin ve izmir m.d lerinin yanında olma zevkini yaşarım artık umarım.görüşmek üzere
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.05.2005 - 04:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

izmir m.d lerinin yanında olma zevkini yaşarım artık umarım.görüşmek üzere

tabikide seni ve diğer Tireli motorcu dostlarımızı aramızda görmek bizlere keyif verir...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 24.05.2005 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh ahh ben görmüştüm o yeri.... Ağlıyorum Ağlıyorum Çok gülüyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2005 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaCHo_600RR, gidip önüne durmuştuk yer yoktu girememiştik ahhh kordon ahhh trendy, bir bayanla katılmıştı aramıza sonra o bayana ne oldu... :evil:
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sunflower
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.05.2005 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta ben yanızda olamıycam size iyi eylenceler arkadaşlar....
_KaRTaL_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 24.05.2005 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ve stella ordayız...

Aziz abim daha oturup memleketi kurtarcaz unutma. :oops:

Only The God Can Judge Me......
Başa dön
_KaRTaL_ Çevrimdışı _KaRTaL_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stella
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 24.05.2005 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_KaRTaL_ demiş ki:
Ben ve stella ordayız...

Aziz abim daha oturup memleketi kurtarcaz unutma. :oops:

______ordaymışız Göz kırpıyorum arkadaşlar görüşmek üzere ;-)
Başa dön
stella Çevrimdışı stella Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 24.05.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran,
Boyattın mı kardeşim 600 ümün F im Azizem orhanım.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jesabel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2005 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

M.D.S.K Yönetim Kurulu çalışıyor. Bizede sunduklarından faydalanmak kalıyor. Ben ve ekibim ordayız.
Başa dön
jesabel Çevrimdışı jesabel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 24.05.2005 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşimi erken bitirebilirsem ordayım Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 24.05.2005 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENDE SİZİNLE TANIŞMAK KAYNAŞMAK İSTİYORUM AMA YABANCILIK CEKERİM DIŞARIDA KALIRIM DİYE KORKUYORUM AÇIKCASI....
melihgl Çevrimdışı melihgl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tomahavk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR- Bornova

MesajTarih: 24.05.2005 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelicemmm Gülümsüyorum
Başa dön
tomahavk Çevrimdışı tomahavk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 24.05.2005 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

melihgl,
Alıntı:

BENDE SİZİNLE TANIŞMAK KAYNAŞMAK İSTİYORUM AMA YABANCILIK CEKERİM DIŞARIDA KALIRIM DİYE KORKUYORUM AÇIKCASI....

Korkma arkadaşım sen gel yabancılık hissetmezsin
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal