Sevgili M.D dostlarım bu hafta Perşembe toplantısını kordondaki SİSİM barda yapmaya karar verdik.
Biz bu akşam başkanımız Hakan Dinçer ile gittik yeri gördük motorlarımızı rahatça koyabileceğimiz yeri,nezih bir ortam olması,her şeyden önce bizim M.D kulübümüze yakışır bir yer olması bize cazip geldi.
Yeri kısaca tarif etmek gerekirse daha önce gitmiş olduğumuz SİRENA barın konak istikametine doğru en baştaki bar,Atatürk heykelinden Kordona girerkende ilk sağdaki bar.
Arkadaşlar yerli içki 4buçuk milyondu biz 4 milyona indirdik ama ortaya meze ikram edeceklerlerini söylediler bizde çok fazla üstelemedik.
Akşam toplantı saatimiz 20:00.
Sormak istediğiniz birşey olursa tel:05322951949
Buda mekanın manzarası..
Arkadaşlar ben çok beğendim inşallah sizlerde beğenirsiniz orada görüşmek dileği ile hoşçakalın. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 23.05.2005 - 23:17 Mesaj konusu:
Büyük bir ihtimalle İzmir MD geleneksel PERŞEMBE buluşmaları ,bu mekan ile sabitlenecek..
Tüm yaz boyunca SİSİM barın önü perşembe günleri motosikletlerle dolacak..
Mekanın İşletmecisi Mustafa Bey'e MD Spor Kulübü için sagladıgı imkanlardan dolayı teşekkür ederiz. _________________
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 24.05.2005 - 00:09 Mesaj konusu:
azizoran, öncelikle seninle gectiğimiz pazar günü tanıştığımıza cok memnun oldum.ah bide selonun başına o talihsiz olay gelmese daha iyi olurdu ama herşeyde vardır bi hayır diyelim artık.gelelim sadede;ben ne yarış ve drag öncesi partilerde nede olagan perşembe toplantılarına işim gereği katılamadım.ama bu hafta nasipse gelmek istiyorum.senin ve izmir m.d lerinin yanında olma zevkini yaşarım artık umarım.görüşmek üzere _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 24.05.2005 - 08:30 Mesaj konusu:
ahhh ahh ben görmüştüm o yeri.... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Aziz abim daha oturup memleketi kurtarcaz unutma. :oops: _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız