Tarih: 24.05.2005 - 10:50 Mesaj konusu: Ege Üniversitesi Şenliklerine Çıkartma Yapalım
Arkadaşlar Ege Üniversitesi Şenlikleri Başlamış bizde M.D. olarak aksamları uygun olduğumuz zamanlarda toplu çıkartmalar yapalım eğlencelere ortak olalım olmazmı? teklif ve yorumlarınızı bekliyorum!!! _________________ --24 kasym--
Md olduda biz ne zaman olmadık. Benden olar walla ama giriş problem oluyo diye duydum nasıldır emin değilim... _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Ben zaten bütün şenlik boyunca ordayım su tabancalarınızı hazırlayın.....
Konserler ve etkinlikler hakkında detaylı bilgi aktarımım olacaktır...
Herkese iyi eğlenceler.......
Nezaman gıdıyoz bugünmü nerde buluşçaz yer saat bellimii.MTX yaz benide
dostum bugün olmazda iste burda bigün kararlaştıralım bilgisi olan arkadaslar etkinlikler hakkında bize bilgi verirse sevinirim birde giriş problem olmaz sanırım deilmi Ege de okuyan arkadaslar bu konuylada ilgili bilgi verirlerse cok bermudar olacağım :oops: _________________ --24 kasym--
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız