Motoru bilenler biliyor.
-40.000 km.de
-muzzy gıtlaktan perfonmans egsoz
-k&n perfonmans hava filtre
-sıfır (500 km. de) pirelli street lastik
-sıfır orjinal zincir (200 km. olmamıştır)
-zero gravity double siyah cam
-tüm bakımları aksaksız yapılmıştır.
Zincir ve lastiği daha uzun süre kullanacağım die taktırmıştım. Yaklaşık motoraa 2.000 ytl masraf ettim sadece aksesuar ve perfonmans için. Biliyorum ki satarken para etmiyor bunlar. Bende işimde bir fırsat değerlendirmek için satmak durumunda kaldım. O yüzden kullanıcıya çok faydalı olacaktır ekstraları. Bende yaz sonuna doğru işallah bitane kutusundan sıfır bi makina açarım.
jesabel,
kardeşim hayırlısı olsun alanın cok memnun kalacağından eminim ama seninde en kısa zamanda işlerini yerine koyup istediğin makinaya kavuşmanı diliyorum veee tabi bunun sonucunda da beraber gazlıcaz dimi dostumm _________________ --24 kasym--
CaVaLieRe, abi sen askere bu motorlamı gideceksin jesabel, makina çok güzel dilerim kısa zamanda müşteri bulur,alana da satana da hayırlı uğurlu olsun _________________ SEVYLMEK YSTYYORSAN ÖNCE SEVMEYY BYLECEKSYN,
UÇMAYI SEVYYORSAN ,DÜ?MEYY DE BYLECEKSYN,KORKARAK YA?IYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDERSYN...(NYETZSCHE)
Daha önce konuşmuştuk çok hoşuma gidiyo motorun. (gerçekten temiz makina) Umarım alana da sana da hayırlı olur _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Sen de benim kadar temiz ve itinalısın bakım konusunda bilirim.
Alan arkadaş bayram edecek...! _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
Tarih: 26.05.2005 - 11:25 Mesaj konusu:
Cem_73, bekliyoruz bakalım herkes ii fiyat demişde alıcı daha denk gelmedi. Ayrıca motoru yakından görmek isteyenler kahramanlarda Kopan Motor da görebilir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız