Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Jesabel de motorunu satıyor. (zx-6r)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Jesabel de motorunu satıyor. (zx-6r)

Jesabel de motorunu satıyor. (zx-6r)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
jesabel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2005 - 11:25    Mesaj konusu: Jesabel de motorunu satıyor. (zx-6r) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2000 model Kawasaki Zx-6r

Motoru bilenler biliyor.
-40.000 km.de
-muzzy gıtlaktan perfonmans egsoz
-k&n perfonmans hava filtre
-sıfır (500 km. de) pirelli street lastik
-sıfır orjinal zincir (200 km. olmamıştır)
-zero gravity double siyah cam
-tüm bakımları aksaksız yapılmıştır.

Zincir ve lastiği daha uzun süre kullanacağım die taktırmıştım. Yaklaşık motoraa 2.000 ytl masraf ettim sadece aksesuar ve perfonmans için. Biliyorum ki satarken para etmiyor bunlar. Bende işimde bir fırsat değerlendirmek için satmak durumunda kaldım. O yüzden kullanıcıya çok faydalı olacaktır ekstraları. Bende yaz sonuna doğru işallah bitane kutusundan sıfır bi makina açarım.

Fiyat: 11.500 ytl (peşin)

resimler tarafımdan küçültülmüştür---eidyllion---
Başa dön
jesabel Çevrimdışı jesabel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah bahtını acık etsın guzel makıne vallahı.....
eee satarsan ne alacaksın yada yenı aldıgınız makıneymı gezılere geleceksınız.Yanı su yamahanın en hızlısından capy le...............
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jesabel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.05.2005 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla chappy sıkı makina bakalım artık....
abi ben kawacıyım se sıfır kutusundan açıcam bi tane.
Başa dön
jesabel Çevrimdışı jesabel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 24.05.2005 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abi ben kawacıyım

SAYGI DUYARIM Dil çıkarıyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 24.05.2005 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jesabel,
kardeşim hayırlısı olsun alanın cok memnun kalacağından eminim ama seninde en kısa zamanda işlerini yerine koyup istediğin makinaya kavuşmanı diliyorum veee tabi bunun sonucunda da beraber gazlıcaz dimi dostumm Dil çıkarıyorum
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim çok güzel aletmiş, walla benim makinayı satarsam alabilirim... Şimdiden alana da satana da hayırlı olsun Göz kırpıyorum
Başa dön
CaVaLieRe Çevrimdışı CaVaLieRe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.05.2005 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CaVaLieRe, abi sen askere bu motorlamı gideceksin Gülümsüyorum
jesabel, makina çok güzel dilerim kısa zamanda müşteri bulur,alana da satana da hayırlı uğurlu olsun Dil çıkarıyorum
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 24.05.2005 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor fiatıda uygun.hayırlı müşteriler...
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 25.05.2005 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyati cok uygun

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 25.05.2005 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem fiyatı uygun hemde güzel gözüküyo Alana hayırlı olsun
jesabel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.05.2005 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyat cidden uygun çünkü hemen paraya dönüşsün die. Burda 1000 ytl kaybetsem bile işimde fazlasıyla döner geri. Bakalım beklioz daha müşteri.
Başa dön
_KaRTaL_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 25.05.2005 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce konuşmuştuk çok hoşuma gidiyo motorun. (gerçekten temiz makina) Umarım alana da sana da hayırlı olur Dil çıkarıyorum

Only The God Can Judge Me......
Başa dön
_KaRTaL_ Çevrimdışı _KaRTaL_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eses26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Eski?ehir

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor çok güzel görünüyor.Hayırlı müşteriler.
Başa dön
eses26 Çevrimdışı eses26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jesabel,
Dostum KızılEjder yanlız kalacak. Samurai ların ruhları onunla olsun.
Hayırlı müşteriler.
Sen de benim kadar temiz ve itinalısın bakım konusunda bilirim.
Alan arkadaş bayram edecek...!
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jesabel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2005 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cem_73, Dil çıkarıyorum bekliyoruz bakalım herkes ii fiyat demişde alıcı daha denk gelmedi. Ayrıca motoru yakından görmek isteyenler kahramanlarda Kopan Motor da görebilir.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal