Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SİZ OLSANIZ BU ''KOCA''YI NE YAPARDINIZ ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SİZ OLSANIZ BU ''KOCA''YI NE YAPARDINIZ ?

SİZ OLSANIZ BU ''KOCA''YI NE YAPARDINIZ ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:00    Mesaj konusu: SİZ OLSANIZ BU ''KOCA''YI NE YAPARDINIZ ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her pazar sabahı olduğu gibi bu pazar da saat 6,30 da eşimin tıkırtılarıyla uyandım...Bu tıkırtılar '' ben krossa gidiyorum sen yat uyu'' anlamına gelse de.... Sabah işe gitmek için zar zor 9,00 da uyandırdığım bu adamın kargalar kahvaltısını yapmadan krossa gitmesini anlayamıyorum. Neyse git bakalım canım. Ben de seni tüm MD halkına rezil etmez miyim?....İşte fotolar....... :md:

Dağ tepe zıplamak adama yetmiyor ki.......

Duş zamanı......Sen eve bir gel ben sana duşun alasını aldırıcam.... Çok gülüyorum

Yorum yok..... Bu erkek milleti asla büyümez........... :md: :md:
(kusura bakmayın resimler biraz büyük oldu) Bravo

-----------------------------------------------------------
FR Notu: Fotolar kücültüldü.

Jet Ski

En son selis tarafından 28.05.2005 - 14:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayy cross çok iyi ya,zevkli oluyo yarışları izlemesi falanda bazen..
Gülümsüyorum
ama sabahın o köründe sana hak veriyorum selis :-D
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sondaki yıkanma sahnesi müthiş Dil çıkarıyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne denirki ??? Adam seviyor krosu işte :-D

Alıntı:
Sen eve bir gel ben sana duşun alasını aldırıcam

8)

Alıntı:
Sabah işe gitmek için zar zor 9,00 da uyandırdığım bu adamın kargalar kahvaltısını yapmadan krossa gitmesini anlayamıyorum

Nedense bende de aynı işe zor yetişirken .. pazar sabahları kargalardan önce uyanıyorum :-D

Alıntı:
Bu erkek milleti asla büyümez...........

Doğru söze ne denir ki ? Bravo
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun enişteye Dil çıkarıyorum
birinci resimde dikkat ettimde yan yan kullanıyor motoru ,
böyle dahamı az yakıyor acaba Çok gülüyorum

kendine gel bak adam kros yapıyor bar bar gezse dahamı iyi 8)
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Albatros,
bence o sudan kaçıyor yan yan Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kendine gel bak adam kros yapıyor bar bar gezse dahamı iyi
+1500 Çok gülüyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

highwayeagle, çaktırma , enişteye laf edicezya , aslında ne güzel hayatı paylaşmışlar , enişte kros yapıyor Selis'de dolma Çok gülüyorum Çok gülüyorum , bırak adamı dağ taş gezsin , enerjisini atsın , bu hatun milletine yaranılmazzzzz

bu arada İstanbul'daki MD bacılara duyurulur , Selis İzmir'de dolma dağıtmış , bizim bacıların hiç bir maharetini görmedik Üzgünüm
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum super ya iste evlilik dedigin boyle olur, hem selis'in tavri hem abimizin motor aski, gelecegimi goruyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada İstanbul'daki MD bacılara duyurulur

Buyrun bayanlaaaaarrrr duyun bakalım çarşamba yaklaşıyor görelim bakalım hünerli parmaklarııııı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR- Bornova

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELİS...
Sen bööle koca nereden bulacaksın.... baksana adam eve çamurdan arınıp geliyor...çok düşünceli canımmmm. hemide temizzz...sanada iş çıkmıyor böylece.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
tomahavk Çevrimdışı tomahavk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 24.05.2005 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Albatros Bu adam işi biliyor aslında bir hafta geriliyor geriliyor krossa bir gidiyor, döndüğünde pamuk gibi oluyor. Deşarj olayı yani........ Çok gülüyorum
Ama hakikaten çok zevkli bende de geçen yaz hyosung 125 vardı takıldım bir kaç defa peşlerine..... Az tozlarını yutmadım hani.... İnşallah yükümden kurtulayım önümüzdeki yaz benim fotoları görün siz.......
O zaman dolmadan başka şeyler de yapabildiğimi de görmüş olursunuz.... Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
stella
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 24.05.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selis sanırım kısmi olarakta olsa kendi geleceğimi görüyorum Gülümsüyorum senin bu anlattıklarında ee insanın sevdiğide motor tutkunu olunca böyle oluyor demekki hoş bilmem yarın ilerde krossa'da merak sararmı ama ;-)

:!: :!: bu erkek milleti asla büyümez :!: :!: valla sonuna kadar destekliyorum bu düşünceyi ( bu arada aramızda kalsın ben onun ençok büyümeyen halini seviyorum zaten) ( kartal duymasın ama Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum )
Başa dön
stella Çevrimdışı stella Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 24.05.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, dava görüldü, gereği düşünüldü:
Söyle şu zaman bilmeze, öğleden sonra da krosa gidilebilir. 3-5 saat geç gitse de aynı çamur ve sular kurumaz, yerinde durur...
Anladığım kadarı ile senin şikayetin krosa gitmesi değil, sabahın köründe yatağı boşaltması! Yerden göğe kadar sen haklısın bacım; Kocan suçlu bulundu!
Ceza olarak, şunun kulağını iyice bir çek, bir daha yapmasın! Suçun tekrarı halinde, bütün Motor Delisi Cumhuriyeti Vatandaşlarının sıra ile kulağını çekmesi cezasını veririm; Kulaksız kalmasın durup dururken...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_KaRTaL_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 24.05.2005 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stella demiş ki:
Selis sanırım kısmi olarakta olsa kendi geleceğimi görüyorum Gülümsüyorum senin bu anlattıklarında ee insanın sevdiğide motor tutkunu olunca böyle oluyor demekki hoş bilmem yarın ilerde krossa'da merak sararmı ama ;-)

:!: :!: bu erkek milleti asla büyümez :!: :!: valla sonuna kadar destekliyorum bu düşünceyi ( bu arada aramızda kalsın ben onun ençok büyümeyen halini seviyorum zaten) ( kartal duymasın ama Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum )

Duymadım aşkım merak etme :-|

Bu arada ben bi koşu krosa merak sarayım harbi güselmiş böyle çamuru çamurlu ama ben dışarda yıkanmam haberin olsun...

Only The God Can Judge Me......
Başa dön
_KaRTaL_ Çevrimdışı _KaRTaL_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal