Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 24.05.2005 - 15:00 Mesaj konusu: SİZ OLSANIZ BU ''KOCA''YI NE YAPARDINIZ ?
Her pazar sabahı olduğu gibi bu pazar da saat 6,30 da eşimin tıkırtılarıyla uyandım...Bu tıkırtılar '' ben krossa gidiyorum sen yat uyu'' anlamına gelse de.... Sabah işe gitmek için zar zor 9,00 da uyandırdığım bu adamın kargalar kahvaltısını yapmadan krossa gitmesini anlayamıyorum. Neyse git bakalım canım. Ben de seni tüm MD halkına rezil etmez miyim?....İşte fotolar....... :md:
Dağ tepe zıplamak adama yetmiyor ki.......
Duş zamanı......Sen eve bir gel ben sana duşun alasını aldırıcam....
Yorum yok..... Bu erkek milleti asla büyümez........... :md: :md:
(kusura bakmayın resimler biraz büyük oldu)
Tarih: 24.05.2005 - 15:12 Mesaj konusu:
Helal olsun enişteye
birinci resimde dikkat ettimde yan yan kullanıyor motoru ,
böyle dahamı az yakıyor acaba
kendine gel bak adam kros yapıyor bar bar gezse dahamı iyi 8) _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Tarih: 24.05.2005 - 15:20 Mesaj konusu:
highwayeagle, çaktırma , enişteye laf edicezya , aslında ne güzel hayatı paylaşmışlar , enişte kros yapıyor Selis'de dolma , bırak adamı dağ taş gezsin , enerjisini atsın , bu hatun milletine yaranılmazzzzz
bu arada İstanbul'daki MD bacılara duyurulur , Selis İzmir'de dolma dağıtmış , bizim bacıların hiç bir maharetini görmedik _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Tarih: 24.05.2005 - 15:31 Mesaj konusu:
SELİS...
Sen bööle koca nereden bulacaksın.... baksana adam eve çamurdan arınıp geliyor...çok düşünceli canımmmm. hemide temizzz...sanada iş çıkmıyor böylece....
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 24.05.2005 - 15:50 Mesaj konusu:
Albatros Bu adam işi biliyor aslında bir hafta geriliyor geriliyor krossa bir gidiyor, döndüğünde pamuk gibi oluyor. Deşarj olayı yani........
Ama hakikaten çok zevkli bende de geçen yaz hyosung 125 vardı takıldım bir kaç defa peşlerine..... Az tozlarını yutmadım hani.... İnşallah yükümden kurtulayım önümüzdeki yaz benim fotoları görün siz.......
O zaman dolmadan başka şeyler de yapabildiğimi de görmüş olursunuz.... _________________
Selis sanırım kısmi olarakta olsa kendi geleceğimi görüyorum senin bu anlattıklarında ee insanın sevdiğide motor tutkunu olunca böyle oluyor demekki hoş bilmem yarın ilerde krossa'da merak sararmı ama ;-)
:!: :!: bu erkek milleti asla büyümez :!: :!: valla sonuna kadar destekliyorum bu düşünceyi ( bu arada aramızda kalsın ben onun ençok büyümeyen halini seviyorum zaten) ( kartal duymasın ama )
Tarih: 24.05.2005 - 16:01 Mesaj konusu:
selis, dava görüldü, gereği düşünüldü:
Söyle şu zaman bilmeze, öğleden sonra da krosa gidilebilir. 3-5 saat geç gitse de aynı çamur ve sular kurumaz, yerinde durur...
Anladığım kadarı ile senin şikayetin krosa gitmesi değil, sabahın köründe yatağı boşaltması! Yerden göğe kadar sen haklısın bacım; Kocan suçlu bulundu!
Ceza olarak, şunun kulağını iyice bir çek, bir daha yapmasın! Suçun tekrarı halinde, bütün Motor Delisi Cumhuriyeti Vatandaşlarının sıra ile kulağını çekmesi cezasını veririm; Kulaksız kalmasın durup dururken... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Selis sanırım kısmi olarakta olsa kendi geleceğimi görüyorum senin bu anlattıklarında ee insanın sevdiğide motor tutkunu olunca böyle oluyor demekki hoş bilmem yarın ilerde krossa'da merak sararmı ama ;-)
:!: :!: bu erkek milleti asla büyümez :!: :!: valla sonuna kadar destekliyorum bu düşünceyi ( bu arada aramızda kalsın ben onun ençok büyümeyen halini seviyorum zaten) ( kartal duymasın ama )
Duymadım aşkım merak etme :-|
Bu arada ben bi koşu krosa merak sarayım harbi güselmiş böyle çamuru çamurlu ama ben dışarda yıkanmam haberin olsun... _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız