Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 25.05.2005 - 11:37 Mesaj konusu:
neresine kaçırdın :!: _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
En son MaCHo_600RR tarafından 25.05.2005 - 11:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
motoruma yarim avuc pamuk kacirdim napcam bilmiyorum bisiyler onerin.. oyle kullansam sorun olurmu
nasıl yaniiii.Nereye soktun pamugu.nasıl soktun.Depoya filan mı yoksa _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 25.05.2005 - 11:40 Mesaj konusu:
acemicaylak, seni tebrik ediyorum , hay allahımmmm , benzin doldur yüzerse yakalarsın , önemli olan nasıl becerdiğini anlat , tecrübe olsun bizlerede , ya hala inanamıyorum ..... lütfen merakta bırakma bizi _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 803 Nereden: istanbul-pendik
Tarih: 25.05.2005 - 11:45 Mesaj konusu:
tam acemi çaylak işi yaaa. nasıl başardın......bravo abim....
tam doldurmadan önce ıslak kuru bi elek süpür ile çekmeye bak doldurursan iyi ce dağılır pamuk benzini yiyince.... _________________ Motosiklet üstünde kalmak hayatta kalmaktyr!
(gti861suzuki@hotmail.com)
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 25.05.2005 - 11:45 Mesaj konusu:
Nereye kaçırdın diye ben yazacaktım yaaaa........
Karanlıkta depoda benzin var mı diye çakmakla bakanı duyduk ta bunu ilk defa duyuyoruz........ Benzinin tozunu mu alıyordun kardiş?
MD hep ilkleri yaşıyor anlat merak ettim şimdi..... _________________
Tarih: 25.05.2005 - 11:57 Mesaj konusu:
acemicaylak,
Alıntı:
lasindi birs bensin alim dedim
demişin bu ne demek yahu , sen ne yapıyordun onu anlatsana , yahu sen grafik tasarımcısı değilmisin :evil: , ay şimdi anladım , yeni bir benzin filtresi imal edip buradan satarak köşeyi dönmeyimi planladın yoksa :md: _________________ BMW R1100RT
Tarih: 25.05.2005 - 12:56 Mesaj konusu:
yaaaaaa durun yaaaa hallettim..... KAFAMA TAKILDI DURAMADINM ATLADIM KÜCÜK YAVRUYA BASTIM GAZA VER ELİNİ SANA BENZİNCİ.... AFERİN NASI YAPTIN DEDİ DEDİM BÖLE BÖLE... BAKIM BI DEDI ONDAN BİSEY OLMAS DEDİ COK KUCUK O DEDI... KAFAYI TAKMA DEDI O OYLE YÜZER ORDA AZAR AZAR CIKAR DEDI.. EN FAZLA BNZIN GITMES ONUDA TEMİZLETİRSİN 2 DAKKADA DEDI AMA TIKAMAS CUNKU UFAK PAMUK DEDI... E TABI BENDE SEVINDIRIK OLDUM NEDIMM .... CANUM MTORUM ILK GOZARUM BENIM MMCCKK MUCK AMA BİDE ŞU 2.VITESE TAKARKEN TROK DIYE BI SES CIKIYO O NEDEN SERVIS CBRLERDE NORMALDIR DEDI AMA KIMISIDE BI GOSTER DİYO AMA O SES 3 4 5 6 DA OLMUYO 1DEN 2 YE 2 DEN 1 E GECINCE OLUYO BI SORUN OLURMU ONDAN GOSTERIMI ACABA SERVISE
Not:Lütfen mesajlarımızda düzgün ve anlaşılabilir bir Türkçe kullanalım,ayrıca tamamı büyük harf mesaj yazmak kurallara aykırı,kurallara uyalım...bluenight...
Tarih: 25.05.2005 - 13:10 Mesaj konusu:
acemicaylak, dostum sen "böyle böyle" ne onu anlatsana ruhumu teslim edicem burda , sen yarım avuç diyorsun , benzinci küçük diyor , pamuğu ne amaçla oraya soktun , offffffff _________________ BMW R1100RT
dostum o iş kolay
depoyu boşalt önce, bir ara hortumla kalan tüm benzini çek, oldukça basit bir iştir.
daha sonra hortumu gezdirirken elbet pamuğa değer, onu da hortumla vakumla...
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 25.05.2005 - 13:25 Mesaj konusu:
acemicaylak, o kadar heyecanlı yazıyorsun hiçbir şey anlamadım ben. Ya da türkçen biraz zayıf......... :md:
Albatros, abim diyor ki olayı anlat o pamuk oraya nasıl girdi kendi isteğiyle mi zorlama var mı????? Biraz detay alalım....Meraktan 9 doğurdum burda.......... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız