Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Işıkta beklerken dikkat edilebilecek küçük ama önemli şeyler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Işıkta beklerken dikkat edilebilecek küçük ama önemli şeyler
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RxLover
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:02    Mesaj konusu: Işıkta beklerken dikkat edilebilecek küçük ama önemli şeyler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle şunları yapıyorum yanlışsa uyarınız.. ışıkta beklerken vites 1 de debriyaj sıkılı arkayı sürekli kontrol halinde.. ve şeridin sağına doğru..

şimdi de tecrübe edindiğim küçük şeyler..

ben ışıkta beklerken sağım ve solumdaki araba kullanıcılarının suratlarına da bakarım..

nasıl bir ruh halindeler, motoruma nasıl bakıyorlar.. sinirli bi şekilde bakıyorlarsa, anlamı bu adamlar saçmalayacak sen oradan sıvış.. inceleyerek ilgi duyarak bakıyolarsa sorun yok sana zarar vermezler, umursamıyorlarsa dikkat et seni görmemiş olabilirler.. yanlarında sevgilileri eşleri varsa hiç düşünme sıvış, çoğu onlara hava atmak isteyebilir.. bu arada duman ederler seni.. (çok tost olma tehlikesi atlattım bu yüzden..)

çok yaşadım tecrübe oldu.. ve tüpçu arabaları ve şahinler.. özellikle tpçü arabaları yanında bile durmamak lazım bazen.. şahinlerde ise dikkat had safhada olmalı..

gelelim eski model murat bozması şahinlereee.. hiç durma bulaşma bile kendini gösterme, kaç! (tabii kırmızıda geçme.. yeşil yanınca yap bu işi)

sevgiler saygılar!
-
Başa dön
RxLover Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RxLover, DD amcanın notlarına bak , kırmızı ışıkta veya yolda aralara girmeye kalkma , bir araba gibi şeridini kapla Dil çıkarıyorum
Albatros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 25.05.2005 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ve tüpçu arabaları ve şahinler

+ 10000

Benim de trafik manyakları arasındaki favarilerim.Helebir de abuk sabuk şeyler yapmışlarsa arabalara...

Ya bu arada sen nerden yazıyordun?
Şundan soruyorum.Geçenlerde bir ışıkta beklerken 06 JL 644 plakalı honda Civic kullanıcısı beni, arabalara çok yakın durmamam konusunda uyardı..O kişi buralarda mı? Teşekkür etmek isterim kendisine..

Ayrıca da tebrik etmek isterim çünkü çok güzel bir şey yapmış ve arabasının arka camına koocaaammmann :

Motorsikletleri farkedin

Yazmıştı.Helala olsun..
Başa dön
gceterez Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kyzylderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın arkadaşım ama motorcunun aynı zamanda psikolok falan olması lazım...galiba
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.05.2005 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tüpçu arabaları ve şahinler

bunun yanında dikkat edilmesi gerekenler, beyaz renk Hyundai minibüs ve komyenet, yine beyaz renk kartal, gördünmü hemen kendini güvenli bir yere çek bekle,mümkünse kamuflaj falan yap Çok gülüyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 25.05.2005 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600, neden özellikle bu modelleri ve özellikle beyaz rengi işaret ediyorsunuz anlayamadım........
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
melihgl
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 25.05.2005 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yüzde yüz haklısın dostum ama ben özellikle şahin dogan gibi markalarda bunu yaşıyorum...
Alıntı:

bir araba gibi şeridini kapla
çünkü yol senin
melihgl Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duffy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
özellikle beyaz rengi işaret ediyorsunuz anlayamadım

Beyaz çok var ondan olsa gerek. Birde Minibüsler (hatlı özellikle)
dlimavi
Üye
Üye

Nereden: Tekirda?

MesajTarih: 25.05.2005 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende katılıyorum...Özellikle kartal ve Doğan görünümlü şahin arabalardan şiddetle uzakdurmanız önerilir.Bu araba kullanıcılarının %60 ının psikolojik test'e tabii tulması gerekir dersem acaba haddimi aşmışmı olurum ?
59 DL 464
Başa dön
dlimavi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MURATARI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis demiş ki:
Tenere600, neden özellikle bu modelleri ve özellikle beyaz rengi işaret ediyorsunuz anlayamadım........

Selis,rengi bilmem ama,gerçektende doğan,şahin,broadway kullanıcılarının otomobilleri,çoğu zaman ilk otomobilleri oluyor ve acemiliği onlarla çıkartıyorlar.Yinede bu bir genelleme değil.

Başa dön
MURATARI Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 25.05.2005 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahinlereee dikkat :-D Dil çıkarıyorum hele arkasi yere yapismis sahinlere
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kayseriden yazıyorum dostum..

evet h100 ler de öile..

bu eski model ve faça yapılmış arabalara çook dikkat etmek lazım.. bikeresinde beni sol şeritte sollamaya kalkmıştı.. oysa ki zaten yol verecektim..

ama en sinir bozucusu şu.. orta şeritte normal hızla ilerlerken sol şeritten seni geçmeyi düşünemeyip de orta şeritte kornaya basıp yol isteyenler..

bunlar enteresan yaşam formları..

sevgiler, saygılar..
-
Başa dön
RxLover Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fordcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmit/Kocaeli

MesajTarih: 28.05.2005 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman belediye otobüsleri ve panelvan+(transit connet, cango, partner, doblo vb) araçlarla yakın münasebette bulunmayın. Kaportayı bozarlar sonra. Ben arabayla bile bunlarla haşırneşir olmuyorum.
Başa dön
fordcu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 28.05.2005 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dlimavi demiş ki:
Bende katılıyorum...Özellikle kartal ve Doğan görünümlü şahin arabalardan şiddetle uzakdurmanız önerilir.Bu araba kullanıcılarının %60 ının psikolojik test'e tabii tulması gerekir dersem acaba haddimi aşmışmı olurum ?

kesinlikle haddini aşmazsın.Hatta olayı daha ciddiye alalım. Basit arabaları saçmasapan şeylerle modifieye etmeye çalışan herkeşleri... Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gceterez Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.06.2005 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu arkadaşlar gaza geldiniz asıl konuyu unuttunuz arkadaş yanlış yapıyorsam düzeltin lütfen dedi. ışıkta 1,viteste debriyaj sıkılı bekliyormuş sizce bu doğrumu? bence yanlış birkere debriyaj sistemi açısından zararlı hareket etmeden hemen önce debriyajı sıkmalı ve vitese takmalısınız, ikincisi ise önünüzde bir araba veya yaya olduğunu düşünün debriyaj teliniz koparsa ne yaparsınız. ayrıca ben trakikte ilerlerken bilhassa ww transporterlerden, pololardan ayrıca manda kasa mercedeslerden daha fazla rahatsız oluyorum kesinlikle trafik akışına uygunsuz gittiklerini söyleyebilirim ayrıca sürücüleri de aynadan görse bile kesinlikle yol vermiyorlar. kimse alınmasın diye eklemek istiyorum hepsi değil.
Başa dön
profi66 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye