Arkadaşlar birçok kez şahit olduğum bu durum karşısında hayrete düşüyorum.Köprüd bazı kurye arkadaşlar Ogs terminalinin en sağına yaklaşarak yakalanmadan geçebiliyorlar.Ama sistemi anlayamadım.Ya kamera açısından kaçıyorlar ya da ağırlık sensorunu atlatıyorlar bölece ceza yemeden geçip gidiyorlar.Ben 2 kere denedim ikisinde de cezayı yedim Ya motorum fazla ağır ya da beceremiyorum . :md: _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Tarih: 26.05.2005 - 09:42 Mesaj konusu:
Yaw 15 milyarlık motorlara biniyorsunuz, 4 milyondan mı kaçıyorsunuz...Ha sonra bi de ceza yiyorsunuz....Olacak şeymi :-| _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 26.05.2005 - 09:44 Mesaj konusu:
e_erdun demiş ki:
yapılanlar motorcu arkadaşlara kötü örnek ve yasal değil.
Yasal olmadığını biliyorum amaç kötü örnek olmak değil zaten.Ama ogs sisteminde bizimde hakkımız var Bize de versinler ogs ..neden sıra bekliyoruz? _________________
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 26.05.2005 - 09:46 Mesaj konusu:
Knight demiş ki:
Yaw 15 milyarlık motorlara biniyorsunuz, 4 milyondan mı kaçıyorsunuz...Ha sonra bi de ceza yiyorsunuz....Olacak şeymi :-|
4 milyondan değil gişede sıra beklemekten kaçıyor yapan arkadaşlar.Ayrıca ben yapmak taraftarı değilim zaten yapanların nasıl yaptığını merak ettim sadece.2 kee de denedim merakımdan yalan değil ama cezayı yedim _________________
Kayıt: May 18, 2004 Mesajlar: 51 Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul
Tarih: 26.05.2005 - 10:16 Mesaj konusu:
Arkadaşlar,
Yazıyı okuyunca aklıma 554 YTL OGS cezam geldi. Motoru satarken tahsil ettiler. Bende bazı arkadaşlar gibi geniş OGS'nin en sağından geçiyordum. Ötenler ceza olarak geldi. Ötmediyse sorun yok.
Ama kaçış yok bilesiniz. Motoru satarken çıkıyor..
Tarih: 26.05.2005 - 10:20 Mesaj konusu:
cemilww, arkadasin dedigi gibi yapan cok var. Ya bir bantla yada kilif hazirlamislar o kilifi plakaya gecirip geciyorlar.
Ben motorsiklete uygulanan paranin adil olmadigni dusundugum icin para vermeden geciyorum. OGS yi kullanmiyorum 2 nci koprude TIR larin gectigi giseden en saga yapisarak kamera acisindan kacip geciyorum. Ha dogru mu HAYIR. Ama uygulanan adaletsizlik giderlene kadar para vermemeyi dusunuyorum. En azindan OGS cikarilsin ve 1 YTL felan olsun.
Ayrica ilk motor kullanmaya basladigimda siraya girip para verdigimde Gise memuru aynen soyle dedi " Salak misin sen? herkes vizir vizir geciyor sen neden para veriyorsun ki?" kendimi ondan sonra hakikatten salak gibi hissettim ogun bugundur 1 kurus vermedim gecise.
Ara ara gidip cezamida kontrol ettiriyorum plakadan simdiye kadar yazilan hicbir sey yok.
NOT: Bu mesajin icerigi kacak gecisi tesvik icin degildir. Yasalara uymak lazim. _________________ --== Ashkin ==--
http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Tarih: 26.05.2005 - 10:28 Mesaj konusu:
hani korsan cdlerde korsancıları ihbar hattı ve uyarısı yazarlarya aynı onlar gibisiniz yapıyosunuz yapıyosunuz hatta nasıl yapılacağınıda yazıyosunuz bide ayıp olmasın diye
Alıntı:
NOT: Bu mesajin icerigi kacak gecisi tesvik icin degildir. Yasalara uymak lazim.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız