Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ogs ye yakalanmadan geçebilen motorcular.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ogs ye yakalanmadan geçebilen motorcular.

Ogs ye yakalanmadan geçebilen motorcular.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:33    Mesaj konusu: Ogs ye yakalanmadan geçebilen motorcular. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar birçok kez şahit olduğum bu durum karşısında hayrete düşüyorum.Köprüd bazı kurye arkadaşlar Ogs terminalinin en sağına yaklaşarak yakalanmadan geçebiliyorlar.Ama sistemi anlayamadım.Ya kamera açısından kaçıyorlar ya da ağırlık sensorunu atlatıyorlar bölece ceza yemeden geçip gidiyorlar.Ben 2 kere denedim ikisinde de cezayı yedim Üzgünüm Ya motorum fazla ağır ya da beceremiyorum . :md:

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tamamen merak amaçlı bir topicdir bu arada..amaç kaçak geçişe teşvik etmek değildir Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
adige
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan ben de köprüde denedim olmuyor ama otoban gişelerinde sağ kenara yakın gecince ötmüyor ama alarm ötmeyince de ceza yazıyor mu bilmiyorum.
Başa dön
adige Çevrimdışı adige Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
e_erdun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/g.o.pa?a

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapılanlar motorcu arkadaşlara kötü örnek ve yasal değil. Dil çıkarıyorum
Başa dön
e_erdun Çevrimdışı e_erdun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi köprüde öttürmeden geçenleri gördüm ben.Ötmeyince ceza yazmaz bence..

Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw 15 milyarlık motorlara biniyorsunuz, 4 milyondan mı kaçıyorsunuz...Ha sonra bi de ceza yiyorsunuz....Olacak şeymi :-|
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e_erdun demiş ki:
yapılanlar motorcu arkadaşlara kötü örnek ve yasal değil. Dil çıkarıyorum

Yasal olmadığını biliyorum amaç kötü örnek olmak değil zaten.Ama ogs sisteminde bizimde hakkımız var Çok gülüyorum Bize de versinler ogs ..neden sıra bekliyoruz?

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2005 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight demiş ki:
Yaw 15 milyarlık motorlara biniyorsunuz, 4 milyondan mı kaçıyorsunuz...Ha sonra bi de ceza yiyorsunuz....Olacak şeymi :-|

4 milyondan değil gişede sıra beklemekten kaçıyor yapan arkadaşlar.Ayrıca ben yapmak taraftarı değilim zaten yapanların nasıl yaptığını merak ettim sadece.2 kee de denedim merakımdan yalan değil ama cezayı yedim Çok gülüyorum

Başa dön
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 26.05.2005 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight demiş ki:

+1
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım :oops:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 26.05.2005 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BİZİMDE BİR ARKADAŞ VARDA KÖPRÜYE GİRMEDEN ÖNCE PLAKASINA KAĞIT YAPIŞTIRIYOR BANTLA ONDAN SONRADA OGS DEN TOPUK. KİMSE DURDURMUYORMUŞ ZATENDE. İLGİNÇ ?
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VSTORM02
Üye
Üye

Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul

MesajTarih: 26.05.2005 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,

Yazıyı okuyunca aklıma 554 YTL OGS cezam geldi. Motoru satarken tahsil ettiler. Bende bazı arkadaşlar gibi geniş OGS'nin en sağından geçiyordum. Ötenler ceza olarak geldi. Ötmediyse sorun yok.
Ama kaçış yok bilesiniz. Motoru satarken çıkıyor..

Kazım Göker
VFR800
Başa dön
VSTORM02 Çevrimdışı VSTORM02 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.05.2005 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemilww, arkadasin dedigi gibi yapan cok var. Ya bir bantla yada kilif hazirlamislar o kilifi plakaya gecirip geciyorlar.
Ben motorsiklete uygulanan paranin adil olmadigni dusundugum icin para vermeden geciyorum. OGS yi kullanmiyorum 2 nci koprude TIR larin gectigi giseden en saga yapisarak kamera acisindan kacip geciyorum. Ha dogru mu HAYIR. Ama uygulanan adaletsizlik giderlene kadar para vermemeyi dusunuyorum. En azindan OGS cikarilsin ve 1 YTL felan olsun.

Ayrica ilk motor kullanmaya basladigimda siraya girip para verdigimde Gise memuru aynen soyle dedi " Salak misin sen? herkes vizir vizir geciyor sen neden para veriyorsun ki?" kendimi ondan sonra hakikatten salak gibi hissettim ogun bugundur 1 kurus vermedim gecise.
Ara ara gidip cezamida kontrol ettiriyorum plakadan simdiye kadar yazilan hicbir sey yok.

NOT: Bu mesajin icerigi kacak gecisi tesvik icin degildir. Yasalara uymak lazim. Gülümsüyorum

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 26.05.2005 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thenutcracker, VALLA ÇOK DOĞRU DÜŞÜNÜYORSUN KARDEŞİM BENDE SANA KATILIYORUM. HOŞ BİŞEY DEĞİL AMA TÜRKİYE ŞARTLARI BİZİ BU YOLA ZORLA TEŞVİK EDİYOR. Dil çıkarıyorum
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dogan_86
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2005 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani korsan cdlerde korsancıları ihbar hattı ve uyarısı yazarlarya aynı onlar gibisiniz yapıyosunuz yapıyosunuz hatta nasıl yapılacağınıda yazıyosunuz bide ayıp olmasın diye
Alıntı:

NOT: Bu mesajin icerigi kacak gecisi tesvik icin degildir. Yasalara uymak lazim.
diyosunuz Çok gülüyorum :-D Çok gülüyorum
Başa dön
dogan_86 Çevrimdışı dogan_86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.05.2005 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemilww demiş ki:
BİZİMDE BİR ARKADAŞ VARDA KÖPRÜYE GİRMEDEN ÖNCE PLAKASINA KAĞIT YAPIŞTIRIYOR BANTLA ONDAN SONRADA OGS DEN TOPUK. KİMSE DURDURMUYORMUŞ ZATENDE. İLGİNÇ ?

Bu arkadaşının 98 CBR 600'ümü var yoksa... Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal