Etkinlik takvimimize göre bu hafta sonu AYVALIK gezimiz var..
Mayolarınızı-Güneş kremlerinizi hazırlayın..Artık karpuz kabugu denize düştü dimi?
Ayvalık civarındaki gezilesi görülesi yerlere gidecegiz..Mesela CUNDA adası..
Pazar sabah saat 10:00 da Yine Atatürk Lisesi önünden Yola çıkıyoruz...
Karşıyaka tarafından gelecek olan arkadaşlarımızla yol üstünde buluşlacagız ama o tarafta nersi daha uygun olur bilmiyorum..
Fikirlerinizi yazın KSK grubu nerde beklesin bizi? _________________
En son HakanDincer tarafından 28.05.2005 - 14:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hakan_R1, evet havanın azizliğine uğramazsak eğer gercekten cok güzel bir gezi olacağına eminim ve tabi gelebilirsem simdilik kesin bisi demiyeyim ama gelmeye çalışacağım _________________ --24 kasym--
Tarih: 27.05.2005 - 12:40 Mesaj konusu:
Bu hafta ben yine son olarak gelemiyorum malum bizim işler aysonu kapanışlar ofiste olacağım ama şimdiden bi sonraki haftanın planlarını yapmaya başladım pamukkaleydi yanılmıyorsam zaten motorun plaka vize olaylarıda tamamlanmış olur.görüşmek üzere herkese selamlar. _________________
arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Bende varım kaçırmam Cunda'ya giderken mutlaka Şeytan Sofrasına da çıkalım .. mükemmel manzara bütün MD çatlar walla gelmeyenler ağlar :P ya bu arada Hakan_R1 bana bi haber ver abi de ben ona göre konuşayım adamlarla.
Tayfunmtx, nasıl gelebilirsem ya . sen olmazsan olmaz Bak taekwando yaparım yada karate yaparım sana Kalbi temiz kardeşim benim.. gel mutlaka _________________ To be Or noT To Be
iki teker ile dört teker arasyndaki fark
izmir ayvalık 160km eger çigli tarafından giderseniz 160 geliş 70km ayvalıkta gezseniz 390 bilemedin 400 km tahminlerime göre tabi manisa üstü gelrseniz birazdaha fark eder
normalde ayvalık 145 kilometre . manisa üstünden gidilmez zaten. çiğliden geçeriz. yolda güzel dinlenme tesisleri de var. oralarda mola verebiliriz.denizin karşısında dinlenme tesisi .. gölge altında oturup güzel çay içiliyo. 145 kilometre anlaşılmaz zaten . bi baktık ki kızgın kumlardan serin sulara atlıyoruz :P
Herkese selamlar. Ben dün akşamki toplantıda aranıza yeni katılanlardan Evrim. Pazar günü de ve bundan sokraki aktivitelerinizde de sizlerin arasında olmak istiyoruz. Umarım hava güzel olur ve çok güzel bi gezi olur. Pazar görüşmek dileğiyle...
Maalesef biz gelemiyoruz ebrunun taşınma telaşında bide gezi dersem vurur beni biz ew bakıcez size iyi eğlenceler... _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Tarih: 27.05.2005 - 14:16 Mesaj konusu:
İzmir-Ayvalık gezisi sırasında bir çok yerde mola verlecek..
Ve bu gezide iki grup oluşturulacak..
Hızlı giden arkadaşlar bir grup,ben hız yapmayı degil motosikletimde yayılarak rüzgarı sindir sindire gidiyorum diyenler içinde başka bir grup...Güzergah üzerinde bu iki grup belirlenecek mola yerlerinde bir araya gelecek ve Ayvalık'a kadar düzenli ve güvenli bir şekilde gidecegiz...
CUNDA Adasını görmeyenler için mutlaka gidilesi bir gezidir... _________________
ee muratlar gelmiyo kartallar gelmiyo. bu ne ya. Abi yapma bizde erkeğin sözü geçer :P rağzı et stella yengemizi .. bacım bırak taşınmayı.
siz gelin gerekirse hafta içi evi hep beraber taşırız ...walla sözüm söz.
Nerde çokluk orda dostluk hep beraber cunda adasını sallıcaz hadi. _________________ To be Or noT To Be
iki teker ile dört teker arasyndaki fark
En son arpia tarafından 27.05.2005 - 14:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız