Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 29 Mayıs Pazar-İZMİR MD AYVALIK GEZİSİ(İptal EDİLDİ)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

29 Mayıs Pazar-İZMİR MD AYVALIK GEZİSİ(İptal EDİLDİ)

29 Mayıs Pazar-İZMİR MD AYVALIK GEZİSİ(İptal EDİLDİ)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.05.2005 - 12:32    Mesaj konusu: 29 Mayıs Pazar-İZMİR MD AYVALIK GEZİSİ(İptal EDİLDİ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etkinlik takvimimize göre bu hafta sonu AYVALIK gezimiz var..
Mayolarınızı-Güneş kremlerinizi hazırlayın..Artık karpuz kabugu denize düştü dimi?
Ayvalık civarındaki gezilesi görülesi yerlere gidecegiz..Mesela CUNDA adası..

Pazar sabah saat 10:00 da Yine Atatürk Lisesi önünden Yola çıkıyoruz...
Karşıyaka tarafından gelecek olan arkadaşlarımızla yol üstünde buluşlacagız ama o tarafta nersi daha uygun olur bilmiyorum..
Fikirlerinizi yazın KSK grubu nerde beklesin bizi?

En son HakanDincer tarafından 28.05.2005 - 14:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 27.05.2005 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, evet havanın azizliğine uğramazsak eğer gercekten cok güzel bir gezi olacağına eminim ve tabi gelebilirsem simdilik kesin bisi demiyeyim ama gelmeye çalışacağım Dil çıkarıyorum
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 27.05.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta ben yine son olarak gelemiyorum malum bizim işler aysonu kapanışlar ofiste olacağım ama şimdiden bi sonraki haftanın planlarını yapmaya başladım pamukkaleydi yanılmıyorsam zaten motorun plaka vize olaylarıda tamamlanmış olur.görüşmek üzere herkese selamlar. Dil çıkarıyorum

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arpia
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.05.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende varım kaçırmam Gülümsüyorum Cunda'ya giderken mutlaka Şeytan Sofrasına da çıkalım .. mükemmel manzara bütün MD çatlar walla gelmeyenler ağlar :P ya bu arada Hakan_R1 bana bi haber ver abi de ben ona göre konuşayım adamlarla.

Tayfunmtx, nasıl gelebilirsem ya . sen olmazsan olmaz Gülümsüyorum Bak taekwando yaparım yada karate yaparım sana Gülümsüyorum Kalbi temiz kardeşim benim.. gel mutlaka Gülümsüyorum
arpia Çevrimdışı arpia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harkarn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KAR?IYAKA izmir

MesajTarih: 27.05.2005 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar görüşürüz Dil çıkarıyorum
Başa dön
harkarn Çevrimdışı harkarn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 27.05.2005 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gezi kaç km olacak bilen var mı......... Yoksa yola çıkınca ön teker nereye giderse oraya mı ?

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onur_dolunay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir ayvalık 160km eger çigli tarafından giderseniz 160 geliş 70km ayvalıkta gezseniz 390 bilemedin 400 km tahminlerime göre tabi manisa üstü gelrseniz birazdaha fark eder
Başa dön
onur_dolunay Çevrimdışı onur_dolunay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 27.05.2005 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

400 km mi İstanbul' a gitmiyoruz kardeş..... Şok oldum Çok uzun yolmuş..... Size iyi eğlenceler...... Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
arpia
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normalde ayvalık 145 kilometre . manisa üstünden gidilmez zaten. çiğliden geçeriz. yolda güzel dinlenme tesisleri de var. oralarda mola verebiliriz.denizin karşısında dinlenme tesisi .. gölge altında oturup güzel çay içiliyo. 145 kilometre anlaşılmaz zaten . bi baktık ki kızgın kumlardan serin sulara atlıyoruz :P
Başa dön
nosferatu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese selamlar. Ben dün akşamki toplantıda aranıza yeni katılanlardan Evrim. Pazar günü de ve bundan sokraki aktivitelerinizde de sizlerin arasında olmak istiyoruz. Umarım hava güzel olur ve çok güzel bi gezi olur. Pazar görüşmek dileğiyle...
Başa dön
nosferatu Çevrimdışı nosferatu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_KaRTaL_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maalesef biz gelemiyoruz ebrunun taşınma telaşında bide gezi dersem vurur beni Çok gülüyorum biz ew bakıcez size iyi eğlenceler...

Only The God Can Judge Me......
Başa dön
_KaRTaL_ Çevrimdışı _KaRTaL_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.05.2005 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir-Ayvalık gezisi sırasında bir çok yerde mola verlecek..
Ve bu gezide iki grup oluşturulacak..
Hızlı giden arkadaşlar bir grup,ben hız yapmayı degil motosikletimde yayılarak rüzgarı sindir sindire gidiyorum diyenler içinde başka bir grup...Güzergah üzerinde bu iki grup belirlenecek mola yerlerinde bir araya gelecek ve Ayvalık'a kadar düzenli ve güvenli bir şekilde gidecegiz...
CUNDA Adasını görmeyenler için mutlaka gidilesi bir gezidir...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee muratlar gelmiyo kartallar gelmiyo. bu ne ya. Abi yapma bizde erkeğin sözü geçer :P rağzı et stella yengemizi .. bacım bırak taşınmayı. Gülümsüyorum
siz gelin gerekirse hafta içi evi hep beraber taşırız ...walla sözüm söz.

Nerde çokluk orda dostluk Gülümsüyorum hep beraber cunda adasını sallıcaz hadi.

En son arpia tarafından 27.05.2005 - 14:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
apple_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edremit/balykesir

MesajTarih: 27.05.2005 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aranızda olmayı çok isterdim ama malesef pazar günü şehir dışında olucam Ağlıyorum dibime kadar geliyosunuz ama ben gelemiyorum üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
apple_wolf Çevrimdışı apple_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 27.05.2005 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, ağbi varya sırf bu gezileriniz yüzünden izmire taşınmak isterim sinrimden kafamı monitöre vuruyorum Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal