Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bedava Motor Eğitimi??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bedava Motor Eğitimi??

Bedava Motor Eğitimi??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
barbaleto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.05.2005 - 23:30    Mesaj konusu: Bedava Motor Eğitimi?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi geceler herkese.Beyler Bedava motor eğitimi veren bir yer varmı acaba?Ya motor almak için iyice kastım zaten bi de Honda nın eğitim merkezine onca para bayılamam ondan bildginiz b yer varsa [in İstanbul].
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu devirde kim bedavaya bişey veriyoki dostum Öfkeliyim
ama md den arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.
Başa dön
chad Çevrimdışı chad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
barbaleto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.05.2005 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya inşallah ama kim bi yabancıyı motoruna bindirir MD kardeşliği motor daha önce hiç kullanmamıs bırısıne moturna bındırırmı acaba Çok gülüyorum .Ya Şaka bi yana herşey hazır sayılır ama Temmuz a kadar beklemek İnanın ÇILDIRTIYORRRRRR.Honda cbr kuyrugu temmuz ayı gelecek ' cbr dan bırı benım olacak Çok gülüyorum .
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.05.2005 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi sana bir kıyak yapayım bari benimle irtibata geç ücretsiz eğitim vercem sana ama aramızda kalsın tamammı 8) Çok gülüyorum
arkalastik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 28.05.2005 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabret dostum!Beklemenin tatli heyecanini yasa ve sonra kendi motorunla yavas yavas basla. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

2005 YBR 125/ SIYAH
Başa dön
arkalastik Çevrimdışı arkalastik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
barbaleto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkür ederim ali abim.hemen ariyorum. mutluyumm Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
VaRLoK
Üye
Üye

Nereden: WWW.hediyelianket.COM

MesajTarih: 28.05.2005 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aliihsan demiş ki:
hadi sana bir kıyak yapayım bari benimle irtibata geç ücretsiz eğitim vercem sana ama aramızda kalsın tamammı 8) Çok gülüyorum

peki bende irtibata gecsem aramizda kalmak sartiyla banada bedava egitim verirmisin Gülümsüyorum ustelik benim motorumda yok henüz Çok gülüyorum en az1ndan 600 luk bi motorun arkas1nda tur attirsanda olur hani nedir ne degildir kavramak acisindan illa fazer 600 alicam diyorumda saygilar...
Başa dön
VaRLoK Çevrimdışı VaRLoK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
chad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali ihsan abi ya Bravo banada şöle ufaktan bi eğitim şekli yaparmısın acep ? Çok gülüyorum Aramızda tabiki Göz kırpıyorum
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.05.2005 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aliİhsan Çok gülüyorum
Burda bunu vaad edersen böyle olur..Artık bu topic yaşadıgı sürece senden herkez bedava egitim ister...
Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benim ali ihsan adında bi tarih hocam vardı çok tatlı insandı ya hiç unutmam valla Bravo
Başa dön
altay
Üye
Üye

Nereden: istanbul-izmir

MesajTarih: 28.05.2005 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende cok isterim okadar isterim ki Bravo ama ilk söyleyen arkadasın şansını fazla talep nedeniyle kapatmak da istemem.

Amaaa Aliihsan bey derse ki "Gençler MD ye bir promosyon yapıyorum burdan ilk isteyen 4 8) kişiye ders vereyim onlarda neler öğrendiklerini, dersin yararlı geçip geçmediğini sizinle paylaşsın" Dil çıkarıyorum bende seve seve kendimi denek olarak kullandırırım. Çok gülüyorum Çok gülüyorum maksat vatana millete hayrımız dokunsun

Böyle şey de olur mu derseniiz; gecenin 3bucugunda bile motor düşünen adamın aklına anca bu geliyo Çok gülüyorum
Başa dön
altay Çevrimdışı altay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aliihsan bey aslında şöyle uygun fiyata mdler için en azından "ara kontrol" vs gibi birşey yapabilmeniz mümkün olur mu? Yarışlarınız ve okulda zaten eğitimleriniz olduğunu biliyorum bunların arasına sıkışabilir mi böyle birşey onu bilmiyorum da yine de olabilir mi merak ettim.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.05.2005 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mıratcım şuanda alt yapı çalışmalarımız devam ediyor kemerburgazda 400 dönüm arazi üzerine tr deki en kapsamları ve motosikletsporlarınıda içine alan bir tesis yapıyoruz vede hiç bir ticari menfaat düşünmeden :!:
yakında süprizlerim olacak max 2-3 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz.

bu arada ara kontrol gibi eğitimlerini her zaman veriyoruz CBT eğitimini tamamlayan herkesi parkurumuza bekliyoruz bunun için hiç bir ücret talep etmiyoruz ancak bizim motorlarımızla almak isterseniz çok uygun fiyatla yararlanabilirsiniz Dil çıkarıyorum

murat bu arada biz seninle wattabede tanışmıştık sanırım 1150 gs ile gelmiştin yanılmıyorum değilmi?
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 28.05.2005 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aliihsan, Abi bu kadar kapsamlı değil ama benim de hayalimde böyle bir yer var.... Çok iyi düşünmüzsünüz umarım çok başarılı olacaksınız ama ticari menfaat düşünmeden 400 dönümlük bir yükün altından nasıl kalkacaksınız bunu anlayamadım.....
Bu arada ücretsiz moto-kross eğitimi de var mı.Yakın zamanda bir yerlerden uçmam lazım......... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abıcım egıtım olursa,van'a bıle gıderım.Eger dogru hocalarla egıtım olursa Alııhsancım benıde not et.....Bu arada senı tebrık ederım buyuk bır yuk ustlenmıssın.Pazartesı Istanbuldayım bır ara goruselım....
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.61 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal