Tarih: 27.05.2005 - 23:30 Mesaj konusu: Bedava Motor Eğitimi??
İyi geceler herkese.Beyler Bedava motor eğitimi veren bir yer varmı acaba?Ya motor almak için iyice kastım zaten bi de Honda nın eğitim merkezine onca para bayılamam ondan bildginiz b yer varsa [in İstanbul]. _________________ Gördü?üm ?ehrin solan y?yklaryydy,Umutlarymdan öte olamadylar heralde...
Tarih: 27.05.2005 - 23:50 Mesaj konusu:
Ya inşallah ama kim bi yabancıyı motoruna bindirir MD kardeşliği motor daha önce hiç kullanmamıs bırısıne moturna bındırırmı acaba .Ya Şaka bi yana herşey hazır sayılır ama Temmuz a kadar beklemek İnanın ÇILDIRTIYORRRRRR.Honda cbr kuyrugu temmuz ayı gelecek ' cbr dan bırı benım olacak . _________________ Gördü?üm ?ehrin solan y?yklaryydy,Umutlarymdan öte olamadylar heralde...
Tarih: 27.05.2005 - 23:59 Mesaj konusu:
hadi sana bir kıyak yapayım bari benimle irtibata geç ücretsiz eğitim vercem sana ama aramızda kalsın tamammı 8) _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
hadi sana bir kıyak yapayım bari benimle irtibata geç ücretsiz eğitim vercem sana ama aramızda kalsın tamammı 8)
peki bende irtibata gecsem aramizda kalmak sartiyla banada bedava egitim verirmisin ustelik benim motorumda yok henüz en az1ndan 600 luk bi motorun arkas1nda tur attirsanda olur hani nedir ne degildir kavramak acisindan illa fazer 600 alicam diyorumda saygilar...
Tarih: 28.05.2005 - 02:19 Mesaj konusu:
bende cok isterim okadar isterim ki ama ilk söyleyen arkadasın şansını fazla talep nedeniyle kapatmak da istemem.
Amaaa Aliihsan bey derse ki "Gençler MD ye bir promosyon yapıyorum burdan ilk isteyen 4 8) kişiye ders vereyim onlarda neler öğrendiklerini, dersin yararlı geçip geçmediğini sizinle paylaşsın" bende seve seve kendimi denek olarak kullandırırım. maksat vatana millete hayrımız dokunsun
Böyle şey de olur mu derseniiz; gecenin 3bucugunda bile motor düşünen adamın aklına anca bu geliyo
Aliihsan bey aslında şöyle uygun fiyata mdler için en azından "ara kontrol" vs gibi birşey yapabilmeniz mümkün olur mu? Yarışlarınız ve okulda zaten eğitimleriniz olduğunu biliyorum bunların arasına sıkışabilir mi böyle birşey onu bilmiyorum da yine de olabilir mi merak ettim.
Tarih: 28.05.2005 - 10:23 Mesaj konusu:
mıratcım şuanda alt yapı çalışmalarımız devam ediyor kemerburgazda 400 dönüm arazi üzerine tr deki en kapsamları ve motosikletsporlarınıda içine alan bir tesis yapıyoruz vede hiç bir ticari menfaat düşünmeden :!:
yakında süprizlerim olacak max 2-3 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz.
bu arada ara kontrol gibi eğitimlerini her zaman veriyoruz CBT eğitimini tamamlayan herkesi parkurumuza bekliyoruz bunun için hiç bir ücret talep etmiyoruz ancak bizim motorlarımızla almak isterseniz çok uygun fiyatla yararlanabilirsiniz
murat bu arada biz seninle wattabede tanışmıştık sanırım 1150 gs ile gelmiştin yanılmıyorum değilmi? _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 28.05.2005 - 10:30 Mesaj konusu:
aliihsan, Abi bu kadar kapsamlı değil ama benim de hayalimde böyle bir yer var.... Çok iyi düşünmüzsünüz umarım çok başarılı olacaksınız ama ticari menfaat düşünmeden 400 dönümlük bir yükün altından nasıl kalkacaksınız bunu anlayamadım.....
Bu arada ücretsiz moto-kross eğitimi de var mı.Yakın zamanda bir yerlerden uçmam lazım......... _________________
Abıcım egıtım olursa,van'a bıle gıderım.Eger dogru hocalarla egıtım olursa Alııhsancım benıde not et.....Bu arada senı tebrık ederım buyuk bır yuk ustlenmıssın.Pazartesı Istanbuldayım bır ara goruselım....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız