Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD İstanbul, 29 Mayıs Pazar günü, Çamlık'a Mangal'a gidiyor.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD İstanbul, 29 Mayıs Pazar günü, Çamlık'a Mangal'a gidiyor.

MD İstanbul, 29 Mayıs Pazar günü, Çamlık'a Mangal'a gidiyor.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.05.2005 - 07:18    Mesaj konusu: MD İstanbul, 29 Mayıs Pazar günü, Çamlık'a Mangal'a gidiyor. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet, arkadaşlar, yarın saat 11.30 gibi Anadolu yakasında, Kozyatağında, FRANCALA adlı mekanın önünde toplandıktan sonra Kınalı çıkışı yakınlarında yer alan Çamlık Restorant'a Mangal'a gidiyoruz.

Avrupa yakasındaki arkadaşlarla gişelerde buluşarak yola devam edeceğiz. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz Dil çıkarıyorum

Detaylar için: Hakkan - 0533 813 5959
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 28.05.2005 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan görüşmek üzere, yarın biraz yol yapalım Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alm-İst

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, başka bir zaman bende katılırım, sanırım bi müddet daha uzak kalacağım, sizlere iyi eğlenceler Dil çıkarıyorum

Başa dön
eidyllion Çevrimdışı eidyllion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Freddy
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tahmını kaç kişi olcek acaba? :evil:
Başa dön
Freddy Çevrimdışı Freddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Freddy
Üye
Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon olacak?
Başa dön
Freddy Çevrimdışı Freddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidilecek yer hakkında bilgi edinilecek bir link vereyim bari Gülümsüyorum
Çamlık
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kozyatağında, FRANCALA adlı mekanın önünde toplandıktan sonra

abi nerede bu mekan ?
Alıntı:

Kınalı çıkışı yakınlarında yer alan Çamlık Restorant'a Mangal'a gidiyoruz.

nerede bu kınalı . kaç km uzakta
Alıntı:

Avrupa yakasındaki arkadaşlarla gişelerde buluşarak yola devam edeceğiz.

hangi gişelerde saat kaçta buluşulacak.
Hakan R1 bize demişti saldım çayıra mevlam kayıra gezi olmasın diye. e bu ne. uyku sersemine mi böyle aceleye geldi hakan abicim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
fiyatlar nedir abicim .varmıdır bir bilgin. dışarıdanmı alınır etler. mekanda et bulunurmu? ortalama hız nedir? 125cc scoterlı arkadaşlarda gelebilirmi?
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baytar demiş ki:
Alıntı:

Kozyatağında, FRANCALA adlı mekanın önünde toplandıktan sonra

abi nerede bu mekan ?
Alıntı:

Kınalı çıkışı yakınlarında yer alan Çamlık Restorant'a Mangal'a gidiyoruz.

nerede bu kınalı . kaç km uzakta
Alıntı:

Avrupa yakasındaki arkadaşlarla gişelerde buluşarak yola devam edeceğiz.

hangi gişelerde saat kaçta buluşulacak.
Hakan R1 bize demişti saldım çayıra mevlam kayıra gezi olmasın diye. e bu ne. uyku sersemine mi böyle aceleye geldi hakan abicim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
fiyatlar nedir abicim .varmıdır bir bilgin. dışarıdanmı alınır etler. mekanda et bulunurmu? ortalama hız nedir? 125cc scoterlı arkadaşlarda gelebilirmi?

GEREKSİZ SAPLAMA YAPMAMAK LAZIM OKUYUP BEKLEMEK LAZIM ACELE ETMEMEK LAZIM

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 şimdi Çevrimiçi DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geliyorum. 12:00 de mahmutbey gişelerde olurum Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 28.05.2005 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keh keh keh..... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

*bu arada baytar da o kadar haksız değil ilk açılışta bütün detaylar verirlirse daha iyi olurdu.... Dil çıkarıyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 28.05.2005 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, gezi 24 saat sonra bir uyarı yapayım dedim. geziden sonra öğrenmiyelim detayları Çok gülüyorum Çok gülüyorum
benim sınavlar var , size iyi eğlenceler benim içinde eğlenin
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 28.05.2005 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yağmurda piknik ne güzel olur yaw........... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Felix-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok abi biz kesinlikle İzmirliler gibi gezemeyiz... Bu işe el atmak lazım. Hakan R1 neredesin senden bi kopya da buraya yolla tabii ki bi de Davşan lazım. :oops:
Başa dön
Felix-R1 Çevrimdışı Felix-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 28.05.2005 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim durum henuz belli degil Üzgünüm

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2005 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

felixr6 izmirlilerin geçen hafta yaptığı mangal organizasyonundaki resimlerin bazıları halen aklımda... mangal mangalll sıcacık, taze, leziz etler...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal