Tarih: 28.05.2005 - 07:18 Mesaj konusu: MD İstanbul, 29 Mayıs Pazar günü, Çamlık'a Mangal'a gidiyor.
Evet, arkadaşlar, yarın saat 11.30 gibi Anadolu yakasında, Kozyatağında, FRANCALA adlı mekanın önünde toplandıktan sonra Kınalı çıkışı yakınlarında yer alan Çamlık Restorant'a Mangal'a gidiyoruz.
Avrupa yakasındaki arkadaşlarla gişelerde buluşarak yola devam edeceğiz. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz
hakkan, başka bir zaman bende katılırım, sanırım bi müddet daha uzak kalacağım, sizlere iyi eğlenceler _________________ >Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır<
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 28.05.2005 - 08:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
Kozyatağında, FRANCALA adlı mekanın önünde toplandıktan sonra
abi nerede bu mekan ?
Alıntı:
Kınalı çıkışı yakınlarında yer alan Çamlık Restorant'a Mangal'a gidiyoruz.
nerede bu kınalı . kaç km uzakta
Alıntı:
Avrupa yakasındaki arkadaşlarla gişelerde buluşarak yola devam edeceğiz.
hangi gişelerde saat kaçta buluşulacak.
Hakan R1 bize demişti saldım çayıra mevlam kayıra gezi olmasın diye. e bu ne. uyku sersemine mi böyle aceleye geldi hakan abicim
fiyatlar nedir abicim .varmıdır bir bilgin. dışarıdanmı alınır etler. mekanda et bulunurmu? ortalama hız nedir? 125cc scoterlı arkadaşlarda gelebilirmi? _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
Kozyatağında, FRANCALA adlı mekanın önünde toplandıktan sonra
abi nerede bu mekan ?
Alıntı:
Kınalı çıkışı yakınlarında yer alan Çamlık Restorant'a Mangal'a gidiyoruz.
nerede bu kınalı . kaç km uzakta
Alıntı:
Avrupa yakasındaki arkadaşlarla gişelerde buluşarak yola devam edeceğiz.
hangi gişelerde saat kaçta buluşulacak.
Hakan R1 bize demişti saldım çayıra mevlam kayıra gezi olmasın diye. e bu ne. uyku sersemine mi böyle aceleye geldi hakan abicim
fiyatlar nedir abicim .varmıdır bir bilgin. dışarıdanmı alınır etler. mekanda et bulunurmu? ortalama hız nedir? 125cc scoterlı arkadaşlarda gelebilirmi?
GEREKSİZ SAPLAMA YAPMAMAK LAZIM OKUYUP BEKLEMEK LAZIM ACELE ETMEMEK LAZIM _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 28.05.2005 - 08:55 Mesaj konusu:
keh keh keh.....
*bu arada baytar da o kadar haksız değil ilk açılışta bütün detaylar verirlirse daha iyi olurdu.... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 28.05.2005 - 09:37 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, gezi 24 saat sonra bir uyarı yapayım dedim. geziden sonra öğrenmiyelim detayları
benim sınavlar var , size iyi eğlenceler benim içinde eğlenin _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
Yok abi biz kesinlikle İzmirliler gibi gezemeyiz... Bu işe el atmak lazım. Hakan R1 neredesin senden bi kopya da buraya yolla tabii ki bi de Davşan lazım. :oops:
felixr6 izmirlilerin geçen hafta yaptığı mangal organizasyonundaki resimlerin bazıları halen aklımda... mangal mangalll sıcacık, taze, leziz etler... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız