cathedral haklı, yurt içinde bulmak çook zor, para sorunu yoksa yurt dışından araştırın, e ekonomik olsa iyi olur hani diyorsanız o zaman boşverin krom cantı, iyi bi nikelajcı bulun o gerekeni yapar, gerçekten kaliteli bi işçilikle yapılmış nikelaj bence daha avantajlı, 2500 dolar civarı iyi bi krom cant parasına kendi cantlarınızı yaklaşık 250 defa nikelaj kaplatırsınız, allah korusun bi kaza yapsanız o kadar parayı çöpe atmak zorunda kalmazsınız dahası aynı parlaklığı görürsünüz...
Nikelajı pek tavsiye etmiyolar. Bi arkadaş arabasının jantlarına yaptırdı. Kasiste sert girmiş jant esneyince nikelaj pul pul atmış. Sinirlendi yurt dışından özel jant getirtti. _________________
evet nikelaj atar orjinal krom almak en iisidir..ancak burda yoktur..yurtdışından alın.. _________________ suzuki marauder 800cc custom.
Suzuki an 400 Burgman
piaggio x9-250
arkadaşlar nikelaj atıyor, bende o yüzden o işe sıcak bakmıyorum, dün bir amerikan sitesinden fiyatlara baktım, supersport makineler için krom jantlar 700$ civarındaydı, mail yolladım ama ordan buraya nasıl yollarlar o belli değil
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız