Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kask rengi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kask rengi

kask rengi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bahobel
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2005 - 21:34    Mesaj konusu: kask rengi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar belki saçma gelecek ama ben yine de sorayım dedim
Çok gülüyorum Deliyiz yaaaa.....

Ben yarın gri bir motor alıcam. Kangda 125
Motor rengi gri seçtim ama kask rengine bir türlü karar veremiyorum.
Siyah mı Gri mi? Markası Held olacak o kesin.
Başa dön
bahobel Çevrimdışı bahobel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kemalxl200
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2005 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahobel, merhaba öncelikle hos geldin Dil çıkarıyorum bence siyah al ilerde motorunu degistirsen bile kullanırsın siyah kask motorun rengi nasıl olursa olsun güzel durur Dil çıkarıyorum
Başa dön
kemalxl200 Çevrimdışı kemalxl200 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 29.05.2005 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motorla aynı renk olmasın
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2005 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gri al ya takım olur gride her motora uyar hemen hemen Dil çıkarıyorum

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bahobel
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2005 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten kararsızdım iyice kararsız kaldım.
bi de mat siyah vardı o da olabilir. Yazın güneşi çok çeker diye korkuyorum. Bi de siyah gri motorda sırıtmaz di mi?
Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2005 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gümüş gri tüm motor renklerine uyabilecek kiri tozu çiziği belli etmeyen tek renk.kaldıki senin motorunda gri ise ne düşününosun onu anlayamadım?
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bahobel
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2005 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aliihsan demiş ki:
gümüş gri tüm motor renklerine uyabilecek kiri tozu çiziği belli etmeyen tek renk.kaldıki senin motorunda gri ise ne düşününosun onu anlayamadım?

aliihsan kardeş tamam kızma yaa. Siyah daha hoş olur diye düşünmüştüm sadece.
Kusurumuza bakma... Bravo
Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 29.05.2005 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de gri yakışır Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
brk13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 29.05.2005 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gri al birader..siyah alırsan sıcaktan pisersin.. :md:
Başa dön
brk13 Çevrimdışı brk13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2005 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gri al birader..siyah alırsan sıcaktan pisersin..

yok öyle birşey :!: doğru bilinen bir yanlış...
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.05.2005 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence gri...

gece sürüşlerinde daha belirgin görünür...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rastlin
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2005 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencew mat siyah al heldin en guzel rengi ama cabuk cizilir mat kasklar dikkat etmek lazim
Başa dön
rastlin Çevrimdışı rastlin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rastlin
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2005 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada bende de var bu kasklardan kafani iyi saracak bitane al bol alma ileride zaten genisliyor baya
Başa dön
rastlin Çevrimdışı rastlin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2005 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiiki gri , asla siyah değil bana göre , nedenmi gece düştüğünüzü düşünün Üzgünüm (allah korusun) , siyah görünmez Ağlıyorum
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pursue
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2005 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bahobel, bende held marka mat siyah kask var. Herkes çok beğeniyor. Çok şık ve kullanışlı. üstelik gri motorun üstünde kullanıyorum. Gayet de hoş duruyor diye düşünüyorum. Ama tak kafana bence. Bak şöyle bir aynaya..Yakışanı al..Tabii bunların koruyanı makbul ama...:)Kolay gelsin.
Başa dön
pursue Çevrimdışı pursue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal