özellikle ingiltereden katilan arkadasin yaptigi show da tam gaz olduk.
burada emegi gecen herkese tesekkür eder bu gibi bulusmalarin devamini dilerim .resmi olan eklesin
kamera team
kilavuz is pesinde
ingiltereli is basinda
bir oyun
bosporos motor klup üyeleri isvicre
aytunc ta aramizda
tam35,rustavi ,haya
pitbull .kizmaz herhalde
motopark
mola
benden bu kadar resmi olan eklesin
Çok iyi organize olmuşsunuz tebrik ederiz çok eğlenmişsiniz canımız çekti be kardeşlerim Türkiye'ye gelme durumunuz olursa bizleri mutlaka arayın.
Herkeze çok selamlar. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 29.05.2005 - 23:11 Mesaj konusu:
haziran 25 te anconadan cesmeye oradan bergamaya ben ve savas geliyoruz .görüsmek üzere .
daha cok resimler var ,arkadaslar ilave yapicak
slmlar
Tam35
stuttgart
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 30.05.2005 - 00:43 Mesaj konusu:
helal olsun valla cok guzel olmus bellı, ayrıca uzun esek oyunu ve sarı aırbrush'lı motor ve turk bayragı aırbrushlı motor ıcın de bravo _________________
Bilmeyenlere: Biz Stuttgarttan katildik. Gidis de 450 Km falan yaptik (Haya. Asim ve hanimlari), dönüste baska yoldan geldik, sanirim oda 350-400 Km arasiydi. Tr yi aratmayacak bir sicaklik vardi
Sözde dönüste Tam35 le beraber dönecektik. Bunlar 200 km/h (Adamlarda yaris Motoru var) uzun süre basinca ben arkada R1200GS le tabi yoruldum, rüzgardan bide Montumun kolu acilinca durmak zorunda kaldim. :-|
Ama Büyük olaydi, Avrupanin her tarafindan gelmis Arkadaslarla tanistik, cok sevindik. Yedik ictik Muhabbet ettik, yüzdük
46Falcon (Sahin) in sarkilariyla costuk Tr den katilan olmadigi icin üzüldük
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 30.05.2005 - 10:32 Mesaj konusu:
Arkadaslar festival superdi ve ingiltereden, berlinden , ulm den ,bielefeld den.hollandadan da hemsolarla tanisma firsati oldu . ve gelicek günlerde onlarda cektikleri resimleri sayfaya ilave edicekler, ben bile daha kendime gelemedim ,sersem gibiyimm .festivala ziyaret edenlerin yolu beyagi vardi 400km den ,1800km den gelen de oldu . _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız