Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 97 model minks 450 YTL

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

97 model minks 450 YTL

97 model minks 450 YTL
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HIZLICAK
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.05.2005 - 14:59    Mesaj konusu: 97 model minks 450 YTL Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

97 Model minks motorumu sıfır motor alacağımdan dolayı satıyorum. 450 YTL dir. Ankaradayım. Bana 0 555 491 60 08 den ya da fatih0006@hotmail.com msn den ulaşabilirsiniz.
ilk elim 13.500 km'de motor yeni bakımdan çıktı muayyer. + değişeni yok. Sadece dışarıda kaldığı için biraz bakıma ihtiyacı var.

ve

resim tarafımdan küçültüldü---eidyllion---
Başa dön
HIZLICAK Çevrimdışı HIZLICAK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
manyak_ceset
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 31.05.2005 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu motor gecen gunlerde 400 degilmiydi. hatta bi ara ustune para teklif ediyodun Çok gülüyorum
Kimine gore KRALIZ, kimine gore YALANIZ, Kimse merak etmesin, adamina gore ADAMIZ
Başa dön
manyak_ceset Çevrimdışı manyak_ceset Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hor kullanmışsın yaw, bide ben bu fotoğrafı mynet ilanlarında görmüştüm 200 ytl yazıyodu?????
neyse evraklarında eksik varmı? vize sigorta vs?
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZLICAK
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşeyi ful. sigorta, kasko, trafik sigortası, zorunlu demrem sigortası, kesinlikle hiç bir borcu yoktur.
Daha doğrusu trafiğe kaydı bile yoktur. Haberiniz olsun. Canavar gibi motordur. Türkiye şartlarında böyle bir motor tanımıyorum ben kesinlikle. Alan memnun kalacağına eminim.
Yav plaka ruhsat çıkartayım desem kendisi kadar daha para harcamam gerekir değer mi sizce?
Başa dön
HIZLICAK Çevrimdışı HIZLICAK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 31.05.2005 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Daha doğrusu trafiğe kaydı bile yoktur. Haberiniz olsun. Canavar gibi motordur. Türkiye şartlarında böyle bir motor tanımıyorum ben kesinlikle. Alan memnun kalacağına eminim.

catlicam simdi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
manyak_ceset
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

melihh demiş ki:
Alıntı:

catlicam simdi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sen catla ben yarıldım abi heuheu Çok gülüyorum
Kimine gore KRALIZ, kimine gore YALANIZ, Kimse merak etmesin, adamina gore ADAMIZ
Başa dön
manyak_ceset Çevrimdışı manyak_ceset Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sigorta, kasko, trafik sigortası, zorunlu demrem sigortası, kesinlikle hiç bir borcu yoktur

Burda koptum yanlız.... Zorunlu deprem sigortası süper ya.... Deprem olunca motorun üzerinde olmak istemezdim....... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak_ceset, bende senin avatarı her görüşümde sırıtıyorum mütamediyennn Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamtar
Üye
Üye

Nereden: ankara/balgat

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

melihh demiş ki:
Alıntı:

catlicam simdi
sen catla ben yarıldım abi heuheu

öldüreceksiniz beni
Başa dön
yamtar Çevrimdışı yamtar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkaten komiklik yapmışın, bendede aynısından var, döşeme yeni,boyası yeni, karbratör farklı, + koruma demiri var, yan kapaklar nikelaj,
trafiğe kaydıda var, sigortası da var vizesi yeni,vs...
''at sahibine göre kişner'' hesabı bindiğim motora iyi bakarım, 97 model olduğundan yenilemeyi düşünüyorum 600 ytl ye felan satmayı düşünüyordum,seninkini görünce moralim düzeldi, sen bunu 450 ye satarsan benimkine 1000 ytl rahat verirler.....(avaterımdaki motor deil, o fabrika çıkışı hali)
Babam da motosiklet kullanıyor ama ona işini görecek bi motor yeterli, onun için cidden alıcı gözüyle baktım ama elle tutulur yanı yokki kardeşş..
yedekparça olur bu anca. bunla trafiğe çıksam, ilk çevirmede polislere hediye etmek zorunda kalırım...
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mr.yellow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARDEŞ bunu alana benim mobylette hediye 100cc kafa kafaya kapışır minsk'le çırçır eksoz ışık yok far yok arka fren yok gaz kolu var Çok gülüyorum :-D Gülümsüyorum :md: :oops: :P nasıl oluyor ehüehüehü
mr.yellow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hediye hediye saatte benzinde 80-85 gaza alınca 70-75 yapıyor iki kişi cebeliye çıkar kalın kayışta iken ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü ehü Çok gülüyorum
HIZLICAK
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla promosyon olarak bir de mobilet veriyoruz
Başa dön
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2005 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işinz gücünüz gırgır yaw. 8)
biz anlaştık satmıyoz motoru, evraklarını çıkartıp bakım yapıp kullanmaya ikna oldu hızlıcak.
bide o mobilet varya minskle kapışcak olan, harbiden varsa öyle bir deli benim minskle istediği zaman kapıştıralım, düzyol, yokuşaşşağı, yokuş yukarı, tek teker, iki teker, amuda kalkıp... mekan ve şekil hiç farketmez....ama trafikte olmaz, canımı milyonculardan almadım ben...
Başa dön
bluezeppelin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 31.05.2005 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sende kopmuşsun ya
Başa dön
bluezeppelin Çevrimdışı bluezeppelin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal