97 Model minks motorumu sıfır motor alacağımdan dolayı satıyorum. 450 YTL dir. Ankaradayım. Bana 0 555 491 60 08 den ya da fatih0006@hotmail.com msn den ulaşabilirsiniz.
ilk elim 13.500 km'de motor yeni bakımdan çıktı muayyer. + değişeni yok. Sadece dışarıda kaldığı için biraz bakıma ihtiyacı var.
ve
Tarih: 31.05.2005 - 00:24 Mesaj konusu:
abi bu motor gecen gunlerde 400 degilmiydi. hatta bi ara ustune para teklif ediyodun _________________ Everything is cool baby...!
at 200 mph you have no friends.
msn: mustafacagli@windowslive.com
Kimine gore KRALIZ, kimine gore YALANIZ, Kimse merak etmesin, adamina gore ADAMIZ
herşeyi ful. sigorta, kasko, trafik sigortası, zorunlu demrem sigortası, kesinlikle hiç bir borcu yoktur.
Daha doğrusu trafiğe kaydı bile yoktur. Haberiniz olsun. Canavar gibi motordur. Türkiye şartlarında böyle bir motor tanımıyorum ben kesinlikle. Alan memnun kalacağına eminim.
Yav plaka ruhsat çıkartayım desem kendisi kadar daha para harcamam gerekir değer mi sizce?
Daha doğrusu trafiğe kaydı bile yoktur. Haberiniz olsun. Canavar gibi motordur. Türkiye şartlarında böyle bir motor tanımıyorum ben kesinlikle. Alan memnun kalacağına eminim.
Tarih: 31.05.2005 - 13:10 Mesaj konusu:
melihh demiş ki:
Alıntı:
catlicam simdi
sen catla ben yarıldım abi heuheu _________________ Everything is cool baby...!
at 200 mph you have no friends.
msn: mustafacagli@windowslive.com
Kimine gore KRALIZ, kimine gore YALANIZ, Kimse merak etmesin, adamina gore ADAMIZ
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 31.05.2005 - 13:22 Mesaj konusu:
manyak_ceset, bende senin avatarı her görüşümde sırıtıyorum mütamediyennn _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tarih: 31.05.2005 - 13:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
melihh demiş ki:
Alıntı:
Hakkaten komiklik yapmışın, bendede aynısından var, döşeme yeni,boyası yeni, karbratör farklı, + koruma demiri var, yan kapaklar nikelaj,
trafiğe kaydıda var, sigortası da var vizesi yeni,vs...
''at sahibine göre kişner'' hesabı bindiğim motora iyi bakarım, 97 model olduğundan yenilemeyi düşünüyorum 600 ytl ye felan satmayı düşünüyordum,seninkini görünce moralim düzeldi, sen bunu 450 ye satarsan benimkine 1000 ytl rahat verirler.....(avaterımdaki motor deil, o fabrika çıkışı hali)
Babam da motosiklet kullanıyor ama ona işini görecek bi motor yeterli, onun için cidden alıcı gözüyle baktım ama elle tutulur yanı yokki kardeşş..
yedekparça olur bu anca. bunla trafiğe çıksam, ilk çevirmede polislere hediye etmek zorunda kalırım...
KARDEŞ bunu alana benim mobylette hediye 100cc kafa kafaya kapışır minsk'le çırçır eksoz ışık yok far yok arka fren yok gaz kolu var :-D :md: :oops: :P nasıl oluyor ehüehüehü _________________ the myth-unforgiven child
işinz gücünüz gırgır yaw. 8)
biz anlaştık satmıyoz motoru, evraklarını çıkartıp bakım yapıp kullanmaya ikna oldu hızlıcak.
bide o mobilet varya minskle kapışcak olan, harbiden varsa öyle bir deli benim minskle istediği zaman kapıştıralım, düzyol, yokuşaşşağı, yokuş yukarı, tek teker, iki teker, amuda kalkıp... mekan ve şekil hiç farketmez....ama trafikte olmaz, canımı milyonculardan almadım ben...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız