arkadaşlar kask ve mont fiyatları hakkında bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...birde max marka kask için ne düşünüyorsunuz bugün yiba çarşısında gördüm...birde delta marka deri mont bunlar hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterim...yada bildiğiniz başka marka kasklar ve fiyatları lütfen yardımcı olun...
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 31.05.2005 - 14:28 Mesaj konusu:
kasklar 20 ytl den başlar 1000 küsür eurolara kadar gider.. Max de ortalama 60 milyon olan vasat bir kask.. Montlarda 150 milyondan başlar Milyara kadar gider....
Konuyu açarken başlığı daha anlaşılır halde yazarsan sevinirim.. _________________
max marka falan duymadım ...
kask olarak shoei,nolan,airoh,caberg,arai gibi markalar alabilirsin..bunlar sağlam ve kalitelidir.
mont olarakta dainese,richa,uvex,gibi markalar bak derim..
kask en önemlisi alabildiğinin en iisini al.. _________________ suzuki marauder 800cc custom.
Suzuki an 400 Burgman
piaggio x9-250
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 31.05.2005 - 14:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
alışveriş esnasında;
-hemen karar verme,
-pazarlık etmeyi unutma...
İşte bu noktaya daha önce hiç değinilmemişti.. Ve genelde hepimizin yaptığı ortak hatalar bunlar.. Pazarlıkta usul olsun diye yapıyoruz.. Oysa kıran kırana pazarlıkla ciddi sağlam indirim sağlanabiliyor.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız