Belki bilirsiniz POWER FM de sabah DJ lerinden GEVEZE chopper arıyormuş, siteye davet ettim ama yardımcı olsak bizim için iyi olur galiba, nede olsa media, değil mi ?
böyle yaparak şımartmayalım abi kimseyi, herkes kendi işini kendi görmeli. sen paşa paşa yapmışsın davetini, girsin siteye anlatsın derdini, yapsın muhabbetini. GEVEZE ye özel değil bu yazdıklarım, bende dinliyorum kendisini ama bu tip çıkar yaklaşımlarını ters buluyorum... _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
JeTaimeX, sözüm kesinlikle sana değildi yanlış anlama, senin makine satılırsa çok sevinirim. zaten ilk mesajı sen atmışsın, fırsatçı seni
Superfatboy arkadaşım iyi niyetli olarak söylemiş olsada, bir fayda beklentisi içinde başkalarına yardımcı olmak bana ters geliyor.
parantez içi: Hazerfan'a gelinmezmi hiç, görüşürüz mutlaka _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
fastbanker, çıkar meselesi değil 8) yanlış anlaşılmasın,
aklı başında bir deli daha katılır ve biz deliler yardım ederiz diye düşünmüştüm.
Biraz bencil olmak gerekirse "adımız geçse fena olmaz mı"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız