Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Acil Chopper arayan var ............

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Acil Chopper arayan var ............

Acil Chopper arayan var ............

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Superfatboy
Üye
Üye

MesajTarih: 01.06.2005 - 07:32    Mesaj konusu: Acil Chopper arayan var ............ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arkadaşar,

Belki bilirsiniz POWER FM de sabah DJ lerinden GEVEZE chopper arıyormuş, siteye davet ettim ama yardımcı olsak bizim için iyi olur galiba, nede olsa media, değil mi ?

adresi: geveze@powerfm.com.tr [/quote]
Başa dön
Superfatboy Çevrimdışı Superfatboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 01.06.2005 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nefis Kanuni Tiger var verelim gevezeye Dil çıkarıyorum Geveze severek dinliyoruz :oops: Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.06.2005 - 07:37    Mesaj konusu: Re: Acil Chopper arayan var ............ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Superfatboy demiş ki:
Merhaba Arkadaşar,

siteye davet ettim ama yardımcı olsak bizim için iyi olur galiba, nede olsa media, değil mi ?

adresi: geveze@powerfm.com.tr
[/quote]

böyle yaparak şımartmayalım abi kimseyi, herkes kendi işini kendi görmeli. sen paşa paşa yapmışsın davetini, girsin siteye anlatsın derdini, yapsın muhabbetini. GEVEZE ye özel değil bu yazdıklarım, bende dinliyorum kendisini ama bu tip çıkar yaklaşımlarını ters buluyorum...
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 01.06.2005 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fastbanker, espirisindeyim ben yaw Çok gülüyorum Direk kendimi düşünüyom Çok gülüyorum Adiyim ben adi :oops:
fastbanker, parantez içi: Gelcekmisin hezarfene?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.06.2005 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JeTaimeX, sözüm kesinlikle sana değildi yanlış anlama, senin makine satılırsa çok sevinirim. zaten ilk mesajı sen atmışsın, fırsatçı seni Çok gülüyorum

Superfatboy arkadaşım iyi niyetli olarak söylemiş olsada, bir fayda beklentisi içinde başkalarına yardımcı olmak bana ters geliyor.

parantez içi: Hazerfan'a gelinmezmi hiç, görüşürüz mutlaka Dil çıkarıyorum
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Superfatboy
Üye
Üye

MesajTarih: 01.06.2005 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fastbanker, çıkar meselesi değil 8) yanlış anlaşılmasın,
aklı başında bir deli daha katılır ve biz deliler yardım ederiz diye düşünmüştüm.
Biraz bencil olmak gerekirse "adımız geçse fena olmaz mı" Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Superfatboy Çevrimdışı Superfatboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 01.06.2005 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geveze zaten delinin önde gideni Çok gülüyorum Ben satarım isterse zaten racing alıcam.

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal