Tarih: 02.06.2005 - 18:51 Mesaj konusu: etilerlisuvari adlı üye PM ile taciz ediyor
Arkadaşlar bu adam az önce benim eşime şu PM i yollamış
Alıntı:
von: etilerlisuvari
an: Rabbit
Datum: 02 Hzr 2005
Betreff: ,,
profildeki kadar yakışıyomusun motora
Ve sonra incelediğimde gördümki MD sitesindeki tüm bayanlara evli,nişanlı yada erkek arkadaşı olan hiç umursamazsızın PM ler yollamış..
Bu adamın daha önce üyeliğini sildim ama tekrar bu isimle üye olmuş ve devam ediyor...
Bana bak kardeşim bizler Motosiklet sevdamız ugruna büyük dostluklar kurmuş insanlar topluluguyuz...
Sen buraya hiç yakışmıyorsun...
PM lerinden birinde iş yerinide yazmışsın..SENİ AFİŞE EDERSEM KÖTÜ OLUR...
pm YOLLADIGIN BAYANLAR ARASINDA HAMİLE OLAN BİLE VAR...
NASIL BİR ADAMSIN SEN YA...
Bakın bu gün yolladıgı PM lerden örnekler
Alıntı:
an: melina
Datum: 02 Hzr 2005
Betreff: ,,,
o gözler sanamı ayit istanbulun hangi semtindensin
bunun gibi sadece BAYNLARA özel en az 50 taciz mesajın var...
Sen burda suç işlediğinin farkındamısın dostum...
Daha önce aynı haltı Suvari nick ismiyle yapıyordun senin üyeliğini sildim şimdide etilerlisüvari diye yazıyorsun...
Ne sanıyorsun bayanlar bu kadar basitmi?Sen bir mesaj yollayacan ve sana geleceklermi sanıyorsun?
Bak adresin ve işyerini biliyorum...
Ayagını denk al..Bizim burda yarattıgımız aile havası,dostluk ve kardeşlik birlikteliğimize ters bir adamsın...
Burası sana göre degil... _________________
Tarih: 02.06.2005 - 18:59 Mesaj konusu:
o zaten enteresan bir insandı. benim yazdığım bir topiğede gereksiz yere karşı gelmişti. bence onu md den silmekle en iyisini yapmışsınız. böyle adamları değil md de. toplumda bile görmek istemiyorum.
Tarih: 02.06.2005 - 19:02 Mesaj konusu:
Üye ismi bayan olan herkeze yollamışsın be kardeşim...
ayla,yagmur,esra,sinem,
Ve ismini söylemiyecegim bir çok bayan arkadaşım ve bunlar duydugu rahatsızlıktan dolayı siteye girmiyorlar...
Bu nasıl bir mesaj kardeşim
Alıntı:
an: aylin
Datum: 27 May 2005
Betreff: ..
profildeki kadar vahşimisin acaba çok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim
Tarih: 02.06.2005 - 19:06 Mesaj konusu:
bu ve bunun gibi dünya üzerinde gereksiz yere yer kaplayan maddelere insan bile demiyorum ben....simdi bisey derdimde bayanlarda okuyor ayıp olur hakan r1 en iyisini yapmıssın abi. _________________ param olacak (olacak)
cbr 1000RR rim olacak (olacak)
kyzlarda varmy (var var)
beni kim tutar........
yazıklar olsun sana zati seni ogrendikten tanıdıktan sonra yorum yapacak duruma gelemiyor insan
ayıp oldugunu bile bile utanmazlık sınırlarını geçe geçe hangi güçle gelip bizi yıkmaya calısıp burdaki dostlarımıza hakaret ediyosun o kanıya nerden buldum bilmem
herhalde bunların devamı gelirse iş yerindede seni dışarı alırlar gerekeni yaparlar emin ol
Hakan Abi sonuna kadar arkandayim! Birkac ay sonra Turkiyeye kesin donus yapicam geldigimde de bu uye hala millete sarkintilik yapiyo olursa sirket adreside sende kayitli olduguna gore sunu bi ziyaret ederiz! Boyle heriflerin dersini vermek lazim _________________ Bacaklarynyzyn Arasyndaki Metalik Gücü Hissedin!
bu adam sorunlu kendine toplumda yer bulamamış böyle mesajlarla kız arıyo olmalı.
çok kız istiyosa gitsin çöpçatan sitelerine. burası motorseverlerin bulunduğu bir klüp. _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız