Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - etilerlisuvari adlı üye PM ile taciz ediyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

etilerlisuvari adlı üye PM ile taciz ediyor

etilerlisuvari adlı üye PM ile taciz ediyor
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.06.2005 - 18:51    Mesaj konusu: etilerlisuvari adlı üye PM ile taciz ediyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu adam az önce benim eşime şu PM i yollamış
Alıntı:
von: etilerlisuvari
an: Rabbit
Datum: 02 Hzr 2005
Betreff: ,,
profildeki kadar yakışıyomusun motora

Ve sonra incelediğimde gördümki MD sitesindeki tüm bayanlara evli,nişanlı yada erkek arkadaşı olan hiç umursamazsızın PM ler yollamış..
Bu adamın daha önce üyeliğini sildim ama tekrar bu isimle üye olmuş ve devam ediyor...
Bana bak kardeşim bizler Motosiklet sevdamız ugruna büyük dostluklar kurmuş insanlar topluluguyuz...
Sen buraya hiç yakışmıyorsun...
PM lerinden birinde iş yerinide yazmışsın..SENİ AFİŞE EDERSEM KÖTÜ OLUR...
pm YOLLADIGIN BAYANLAR ARASINDA HAMİLE OLAN BİLE VAR...
NASIL BİR ADAMSIN SEN YA...

Bakın bu gün yolladıgı PM lerden örnekler

Alıntı:
an: melina
Datum: 02 Hzr 2005
Betreff: ,,,
o gözler sanamı ayit istanbulun hangi semtindensin

bunun gibi sadece BAYNLARA özel en az 50 taciz mesajın var...
Sen burda suç işlediğinin farkındamısın dostum...

Daha önce aynı haltı Suvari nick ismiyle yapıyordun senin üyeliğini sildim şimdide etilerlisüvari diye yazıyorsun...
Ne sanıyorsun bayanlar bu kadar basitmi?Sen bir mesaj yollayacan ve sana geleceklermi sanıyorsun?

Bak adresin ve işyerini biliyorum...
Ayagını denk al..Bizim burda yarattıgımız aile havası,dostluk ve kardeşlik birlikteliğimize ters bir adamsın...
Burası sana göre degil...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 02.06.2005 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Burayi rahat birak etilersuvari, burasi temiz bir yer, git baska sitelere
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.06.2005 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
an: yagmur
Datum: 31 May 2005
Betreff: ...
yağmur nasılsın iyimisin canım sıkıldı da artık motorlarla ilgilenmekten birazda şirinlik yapalım dedim

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.06.2005 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaten enteresan bir insandı. benim yazdığım bir topiğede gereksiz yere karşı gelmişti. bence onu md den silmekle en iyisini yapmışsınız. böyle adamları değil md de. toplumda bile görmek istemiyorum. Öfkeliyim
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üye ismi bayan olan herkeze yollamışsın be kardeşim...
ayla,yagmur,esra,sinem,
Ve ismini söylemiyecegim bir çok bayan arkadaşım ve bunlar duydugu rahatsızlıktan dolayı siteye girmiyorlar...
Bu nasıl bir mesaj kardeşim
Alıntı:
an: aylin
Datum: 27 May 2005
Betreff: ..
profildeki kadar vahşimisin acaba çok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

.......................................... Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
dozzi Çevrimdışı dozzi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ha bunu neden yapıyorum biliyormusun senin gibi adamlar utansın diye...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim bu ve bunun gibi dünya üzerinde gereksiz yere yer kaplayan maddelere insan bile demiyorum ben....simdi bisey derdimde bayanlarda okuyor ayıp olur hakan r1 en iyisini yapmıssın abi.
beni kim tutar........
Başa dön
brk13 Çevrimdışı brk13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıklar olsun sana zati seni ogrendikten tanıdıktan sonra yorum yapacak duruma gelemiyor insan

ayıp oldugunu bile bile utanmazlık sınırlarını geçe geçe hangi güçle gelip bizi yıkmaya calısıp burdaki dostlarımıza hakaret ediyosun o kanıya nerden buldum bilmem

herhalde bunların devamı gelirse iş yerindede seni dışarı alırlar gerekeni yaparlar emin ol
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, böyle adamlarda utanma ne gezer ağbi. yüzüne tükürsen yağmur zanneder valla. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArivA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Abi sonuna kadar arkandayim! Birkac ay sonra Turkiyeye kesin donus yapicam geldigimde de bu uye hala millete sarkintilik yapiyo olursa sirket adreside sende kayitli olduguna gore sunu bi ziyaret ederiz! Boyle heriflerin dersini vermek lazim Öfkeliyim
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adam sorunlu kendine toplumda yer bulamamış böyle mesajlarla kız arıyo olmalı.
çok kız istiyosa gitsin çöpçatan sitelerine. burası motorseverlerin bulunduğu bir klüp.
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

etilerlisuvari
14000 in arasinda bir kilcik,firsattan istifade haa

yanlis yerdesin.

tam35
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
buyuksavas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Zonguldak Ere?li

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence bu şekilde davranması o arkadaşın seviyesini ortaya koyuyor.Benimde eşim bu sitedeki yazıları izliyor.Kesinlikle tasvip edilemiyecek bir olay.
Alıntı:

Hakan Abi sonuna kadar arkandayim!
+100000000

Haddini bildirmek gerekli
Öfkeliyim
Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Kdz.Ere?li/ZONGULDAK
savasbuyuk@mdsk.org
Başa dön
buyuksavas Çevrimdışı buyuksavas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 02.06.2005 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeee çürükleri atıcaz yapcak bir şey yok Çok gülüyorum etilerlisuvari hadi çıkış burdan :arrow:

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal