Tarih: 03.06.2005 - 03:12 Mesaj konusu:
motovitrin bolumune bakarsan bu iki motor hakkında bi suru topic var. Onları oku ilk once. _________________ Everything is cool baby...!
at 200 mph you have no friends.
msn: mustafacagli@windowslive.com
Kimine gore KRALIZ, kimine gore YALANIZ, Kimse merak etmesin, adamina gore ADAMIZ
Tarih: 04.06.2005 - 00:37 Mesaj konusu:
Tiger kullanıyorum..Ben de senin gibi hedefimdeki motoru alıncaya kadar(seneye) kullanmak için 4-5 fiyat aralığında bi motor düşünerek aldım bu sezonu motorsuz geçirmemek için.
Şu an 1000 km.deyim işleyişle,mekanikle ilgili bi sorun yaşamadım.Detay işçiliği,malzeme kalitesi gibi konularda çok üst seviyede olmasa da,fiyat unsuru göz önüne alındığında bekleneni karşılıyor.
Genel olarak bu motoru almakla iyi etmişmisin diye sorarsan,cevabım;evet etmişim... _________________ Motosiklet asla sadece "motosiklet" de?ildir...
Tarih: 04.06.2005 - 01:24 Mesaj konusu:
Kazan demiş tencereye "dibin kara" tence demiş kazana "seninki benden kara"
İkiside orjinal çin yani safkan çekik gözlü motorlar.
Şimdi "Çin Min bu motorlar ucuz" dersen sana tavsiyem Çim malı olupta ithalat ve fason talepçisi TÜRK olan bir marka seç derim.
Örneğin:MONDİAL(Fiyat Peformansı çok iyi),RAMZEY (Parçaları Çok ucuz)
KANUNİ (Fiyat Performansı Çok kötü yani reklama para ödersin)
Öyle yada böyle bu markaların arkasında kapı gibi TÜRK HOLDİNG'leri var. Ucuz motor alıcaz diye paranı sokağa atma!
Mesala ben 2004 YBR 125 aldım. Bu motor orjinal Çin Jiense yapımı. Fakat bunu Türkiye'ye YAMAHA adı ile BELDEYAMA getiriyor.
Yani arkası sağlam. Belki markası için fazla para ödedim ama gören Çan Çin Çon diye adını okumakta zorlanmıyor !!!!
YAMAHA _________________ Di?leri olmayypta benco çalan çocuklar, patetes püresini kamy?la yerlermi?.
Kayıt: Aug 01, 2004 Mesajlar: 219 Nereden: Zonguldak Ere?li
Tarih: 04.06.2005 - 01:29 Mesaj konusu:
xerenx,
Alıntı:
ben sadece bu motoru 1-2 ay kullanacagım
Bu düşünce ile alacaksan YBR,TİGER veJİNLUN'ların 2.elleri var.Hangi tip motosikleti seviyorsan bunlardan birinin 2.elini alabilirsin.Hemde elindeki paranın yarısına. _________________ Büyük SAVA?
Tarih: 04.06.2005 - 09:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
babam ameliyat oldu ona tonlarca param gitti motorumu satıp bende katkıda bulundum bu yüzden bi anda darlık geldi hakikaten insanın nerde ne olacagı belli değil önce sağlık dedikleri gibi
geçmş olsun o zaman fazla düşünme hangisi hoşuna giderse onu al derim zaten fazla binmiyeceksen _________________ motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
Tarih: 04.06.2005 - 10:10 Mesaj konusu:
Alıntı:
hueheu arkadaşlar ben sadece bu motoru 1-2 ay kullanacagım ama sağlamlık açısından soruyorum ondan sonra köşede duracak arada bir kullanacagım zaten arabam var seneye cbr600rr almayı düşünüyorum ama simdi işte 4-5 milyarımı buna vereyim die düşünüyorum gerek sıfır gerek 2004-2005 2.el alacagım ama hangisi dersiniz die soruyorum
Bak arkadaşım. madem bir kösede duracak, madem 4-5 milyarın var ve madem cbr600rr düşünüyorsun. O zaman hiç kimseye bir şey sormadan, doğru git ve bir cbr125 al. Senin tarzına uygun olan budur. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız