Selamlar arkadaşlar bir motor almayı düşünüyorum yanliz motorun aşağıdaki gibi bir sorunu var bu arada motor 1995 kawasaki zx6r lütfen aşağıdaki sorunun düzelmesi bana ne kadara patlar bi bilgi verin acil bekliyorum cevapalrınız lütfen...Şimdiden saolun...
problemi ciğerinde. 3.gözden kol cıkarttı..sadece 3.göz krank kolu blok kaynaga silindirin 3.gözü gömlege piston kolu ve 1 pistona ihtiyacı var.egsoz iyi,görunuş guzel.su an motor sokuk durumda
bu arada bu motora bu sorunlari oldugu için 3,500ytl istiyolar sizce fiyat nasil ?
Tarih: 03.06.2005 - 13:57 Mesaj konusu:
Arkadaşım, biraz daha bilgi verseydin ya! Bu motor mutlaka bir tamircinin elinde duruyor. O ustaya, onarımın maliyeti ne olur diye sormuş olman gerekmez mi? Gerçi büyük ihtimalle maliyeti düşük tespit eder usta ama sen o tespitin üzerine 1000 YTL daha ilave edersin çünkü o saydıklarının dışında bazı problemler de çıkacaktır. Ve buna göre bir değerlendirme yaparsın! Eskidir, alınmaz diye bir şey yok! Fiyat uygunsa, ve onarımı mümkünse neden alınmasın?
Yalnız şunu bilmeni istiyorum. Bu onarımı, mutlaka ve mutlaka bu işi bilen, tecrübeli bir ustaya yaptırmalısın! Piyasadaki birçok ustanın deyimi ile kawasaki, suzuki ve yamahalar bu tür onarımlara pek gelmezler. Honda için aynı şeyler söylenmiyor ama bu markalar için bunu söyleyen ustalara çok şahit oldum. Demek ki teknolojileri farklı ve demek ki bizim ustaların çoğu bu motorların dilinden anlayamıyorlar ve sağlıklı şekilde toplamayı beceremiyorlar.
Karar vermeden önce orijinal parçaların bulunup bulunamayacağını mutlaka öğren ve eğer gerçekten toplatmak istersen bir kawasaki servisine bu işi yaptır.
Sağlıcakla kal! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 03.06.2005 - 14:06 Mesaj konusu:
95 model bir kawasaki nin temiz fiyatı zaten 5 milyar 3.5 milyar bu haliyle vereceksin tahmini söylüyorum en az 2000 -2500 ytl masraf yapacaksın oldu sana 6000 ytl birde satmak istediğinde bloğu patlak denecek ve satışı oldukça zor olacak. şahsen ben blok patlamış bir motoru kapıma koymam .
kısaca 3500 değil 2000 ytl ye dahi verecek olsa uzak dur derim son karar senin tabi.. _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
95 model bir kawasaki nin temiz fiyatı zaten 5 milyar 3.5 milyar bu haliyle vereceksin tahmini söylüyorum en az 2000 -2500 ytl masraf yapacaksın oldu sana 6000 ytl birde satmak istediğinde bloğu patlak denecek ve satışı oldukça zor olacak. şahsen ben blok patlamış bir motoru kapıma koymam .
kısaca 3500 değil 2000 ytl ye dahi verecek olsa uzak dur derim son karar senin tabi..
+1000
uzak dur kardeşim böle aletlerden.. _________________ suzuki marauder 800cc custom.
Suzuki an 400 Burgman
piaggio x9-250
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 10.06.2005 - 07:43 Mesaj konusu:
alllllllammaaaa sakın başına dertmi almak istiyorsun :evil: yaw biz 2005 model 600km'de olan motoru almaya korkuyoruz _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
Tarih: 10.06.2005 - 07:54 Mesaj konusu:
Masraf ne gidiyomuş bence en önemlisi o
fazla bişi gitmiyosa ve sabırla yapılmasını bekliyeceksen al derim
ve fiyatı biraz daha düşürmeye çalış
ve ayrıca motorun diğer bölümleride önemli kaporta şase nasıl
kazası var mı alınmaz diye birşşey yok herşeyin kendine göre bir fiyatı vardır
paran hangisine yetiyosa onu alıcaksın ama hesabını iyi yapacaksın
ayrıca cumoni nin dediklerini de dikkate al
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız