Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Airbrush yaptıracam ama pahallı yardım lazım.......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Airbrush yaptıracam ama pahallı yardım lazım.......

Airbrush yaptıracam ama pahallı yardım lazım.......
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.06.2005 - 12:15    Mesaj konusu: Airbrush yaptıracam ama pahallı yardım lazım....... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun benzın deposu ve ön çamurluga Airbrushtr yaptırmak ıstıyorum ama butcem kısıtlı oldugu için yaptıramıyorum..... şuan aklıma tek gelen güzel bir resim bulup onu sticker yaptırmak çamurluk ve benzın deposuna ama resim veya şekil olarak birşey bulamıyorum sizden ricam bana güzel şekiller bulacagım bır site adresi bana yardımlarınız için saolun

NOT: başka fikri olan varsa oda olur Gülümsüyorum

buda motorum arkadaşlar

Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeeeeeee yokmu yardm sever Ağlıyorum
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.06.2005 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun çok güzel Meriç. Güle güle kullan. Airbrush için bütçen nedir? Daha önce de bahsettiğim, tanıdığım bir yer var. 500 Euro lardan bahsediyorlar. Tabi resme göre değişiyor ama sonuçları görebildiğim kadarı ile güzel.

gokund@hotmail.com
Başa dön
Knock-out Çevrimdışı Knock-out Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel oluyor ama abi bende maximum 100 ytl var o yuzden güzel bir resim bulup sticker yapyıracam ince konuştum bir yerle bana 80 ytl yaparım dedi hemde çok ince bir sticker dedi belli bile olmaz dedi.....
ama abi kendime resim veya şöyle şekilli bir çizim bulamadım nerden bulacam yokmu site şöyle resimleri bol olan bu tarz veya sadece şekilli resimler olan bnır yer delirecem ya kımsede yardım etmıyor abi bana.. Ağlıyorum Ağlıyorum Üzgünüm
Başa dön
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜH Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Airbrush gerçek ressamı olan can yücelden yardım alabilirsin çok uygun belkide ücretsiz yapar senin için rica ederiz tefonlarını bulmaya çalıyorum..
buldum bile

Can Yücel
Airbrush Ressamı
airbrushoptic@yahoo.com
GSM: 0535 656 07 26

En son aliihsan tarafından 04.06.2005 - 13:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
e_erdun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/g.o.pa?a

MesajTarih: 04.06.2005 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meric aynı motordan bendede var yarın pazar günü b.çekmece ye
yaza merhaba partisine gel tanışalım. airbrush yapan yer evrim duyar
teli:0544 311 95 70 fiatları bir konuş bende yaptırmak istiyorum.
Başa dön
e_erdun Çevrimdışı e_erdun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi maddi durum yok zaten. motoru zorla aldım ancak 100 ytl cıkarabılıyorum. şimdi maddi durum yok derken oyle kotu bır durumum yok yanlış anlaşılmasın hani acındırıyor durumuna dusmıyelım de Gülümsüyorum
bedava yaptırmak nıyetınde degılım ama ev aldım abiler ve cok sıkıstım ınanılmaz durumda hemde bor boyumu geçmıs durumda bılmam anlatabıldımmı aliihsan, bana bu konuda yardım edersen cok sevınırım Dil çıkarıyorum
Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 04.06.2005 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O değil de, ben şu ilk resimdeki pisi pisiye takıldım. Ne yapıyor o öyle yahu? Gülümsüyorum
Başa dön
Madd Çevrimdışı Madd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Meriç sana bir fikir dostum. Git bir dövmeciye. Bir yığın foto bulur sana istediğin tarza uygun.

gokund@hotmail.com
Başa dön
Knock-out Çevrimdışı Knock-out Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya da google ın grafik arama sitesine gir. Belki oradan da bir şeyler bulursun

gokund@hotmail.com
Başa dön
CeLLaT86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende google dan aramanı tavsiye ederim. 1.resimdeki kediye dikkat edelim egzozta fare var sanırım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi aradım google de bulamıyorum yaaa aklınıza ne gelırse resim airbrush dövme ama yok yok yok şöyle resim dolu bır sıte bulamadım gıttı amma uyuz oldum anlatamam sıze bır turlu yapmıyorum yahu NERDEN BULACAM BEN resim veya şekilli resimler
Başa dön
e_erdun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/g.o.pa?a

MesajTarih: 04.06.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ucuz yapan yer bulursam sana haber veririm araştırıyorm Dil çıkarıyorum
Başa dön
e_erdun Çevrimdışı e_erdun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2005 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e_erdun, kanka ne zaman bulursun acaba (sabırsızım galıba)
aslında resim olan bır site bulsam başka bırşey istemem bazı sıteler var ama onlarda 3 5 tane ornek koymuşlar başka yok şöyle saglam bir sürü resim olan bır sıte bulsam içim rahatlıyacak ama bulamıyorum bır turlu Üzgünüm
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal