Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 07.06.2005 - 18:31 Mesaj konusu: 2004 fazer 600 ön cam aranıyor acilll....
Arkadaşlar, yaklaşık iki hafta önce 2000 km de bir fazer 600 aldım. Ancak aldığım kişi motorun orjinal camını söküp, yamaha' nın orjinal turing camını takmış ve diğer camıda birine vermiş. Özetle bu cam 180€'luk bir orj. turing cam. Ancak ben 600 rr' dan fazer'e geçtim ve motorumun olabildiğince spor görünmesini istiyorum. Turing camla daha klasik duruyor. Elinde normal fabrika çıkış camı olanlar varsa hiç fark istemeden değişebiliriz veya satın alabilirim. :md: Neredeyse tüm Türkiye' deki Yamaha bayilerini aradım ancak duyduğum "sipariş veririz 1 ay sonra gelir, fiyatı 85€" lafı oldu. Böyle bir ürünü stokta bulundurmaları gerekmezmi?? Bu kadar satan motorun bir camını bulamamakta ayrı bir tartışma zaten. Elinde 2004 fazer 600 camı olan veya temin edebilecek varsa hemen almaya hazırım. Sevgilerimle.... :md:
GSM: 0 533 719 73 50 _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
mupe, hayırlı olsun fazerin kardeşim, araştırıcam _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Ben orginal camımdan memnunm ama.Burda bir abimiz var o bahsediyodu.Bir sorayım.Buraya yazarım sonucu _________________ YAMAHA FZ6 FAZER '04
...:::FAZER'IM BENIM CANIM CIGERIM:::...
Kayıt: May 30, 2005 Mesajlar: 14 Nereden: Nerden Geldi?imiz Ne Farkeder Hepimiz Din Karde?iyiz...
Tarih: 13.06.2005 - 00:12 Mesaj konusu:
walla abi sahibinden.com da bi fz6 fazer war adam satıo belki bi onla konuşursan ön camı takas edebilir fiyatı 13.500ytl bi oraya bak olmassa sana fotaraflarını gönderebilirim kaç model oldugu yazmıo
MSN:tikky_yawuzzz@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız