Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2004 fazer 600 ön cam aranıyor acilll....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2004 fazer 600 ön cam aranıyor acilll....

2004 fazer 600 ön cam aranıyor acilll....

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 07.06.2005 - 18:31    Mesaj konusu: 2004 fazer 600 ön cam aranıyor acilll.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, yaklaşık iki hafta önce 2000 km de bir fazer 600 aldım. Ancak aldığım kişi motorun orjinal camını söküp, yamaha' nın orjinal turing camını takmış ve diğer camıda birine vermiş. Öfkeliyim Özetle bu cam 180€'luk bir orj. turing cam. Dil çıkarıyorum Ancak ben 600 rr' dan fazer'e geçtim ve motorumun olabildiğince spor görünmesini istiyorum. Turing camla daha klasik duruyor. Elinde normal fabrika çıkış camı olanlar varsa hiç fark istemeden değişebiliriz veya satın alabilirim. :md: Neredeyse tüm Türkiye' deki Yamaha bayilerini aradım ancak duyduğum "sipariş veririz 1 ay sonra gelir, fiyatı 85€" lafı oldu. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Böyle bir ürünü stokta bulundurmaları gerekmezmi?? Bu kadar satan motorun bir camını bulamamakta ayrı bir tartışma zaten. Elinde 2004 fazer 600 camı olan veya temin edebilecek varsa hemen almaya hazırım. Sevgilerimle.... :md:

GSM: 0 533 719 73 50
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.06.2005 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mupe, hayırlı olsun fazerin kardeşim, araştırıcam Dil çıkarıyorum
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.06.2005 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino abi bulabilir belki.. ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 07.06.2005 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah...
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 12.06.2005 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben orginal camımdan memnunm ama.Burda bir abimiz var o bahsediyodu.Bir sorayım.Buraya yazarım sonucu Dil çıkarıyorum

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ghostrider_2
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Nerden Geldi?imiz Ne Farkeder Hepimiz Din Karde?iyiz...

MesajTarih: 13.06.2005 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum walla abi sahibinden.com da bi fz6 fazer war adam satıo belki bi onla konuşursan ön camı takas edebilir fiyatı 13.500ytl bi oraya bak olmassa sana fotaraflarını gönderebilirim kaç model oldugu yazmıo
MSN:tikky_yawuzzz@hotmail.com ?
Başa dön
ghostrider_2 Çevrimdışı ghostrider_2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ghostrider_2
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Nerden Geldi?imiz Ne Farkeder Hepimiz Din Karde?iyiz...

MesajTarih: 13.06.2005 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motorun rengi gri 2150 km de ist/kozyatagından oki? ?
MSN:tikky_yawuzzz@hotmail.com
Başa dön
ghostrider_2 Çevrimdışı ghostrider_2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.06.2005 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sordum camı.Çok kötü durduğu için değiştirmekten vazgecmiş

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal