Tarih: 05.04.2004 - 16:52 Mesaj konusu: Tüm Üyeler baksın / Motor Delisi Logo
Sevgili arkadaşlarım..artık yavaş yavaş dernek oluşumunun sonuna geliyoruz..
Sizlere daha önceden duyurdugumuz gibi motosikletlerinize,kasklarınıza.arabalarınıza yada Pc nize yapıştırmanız için sticker yaptıracagız..tabi bunun yanında T-Shirt,anahtarlık,şapka ve kask taşıma çantasıda yapılacak ...
İşte bu aksesuarlarda kullanılacak logo için sizlerinde fikrini alayım dedim...
Şimdi aşagıdaki logo ların numaralırına göre ankete oy verin...
En son HakanDincer tarafından 06.04.2004 - 15:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 05.04.2004 - 17:45 Mesaj konusu:
Oncelikle ellerine/ellerinize saglik...Hepsi super fikir.
Ben 2. logoyu digerlerinden daha cok sevdim.
Yoksa "motordelisi" soyle reflektorlu bir yazi mi olacak ,hani her farda parlayan ve boyle bir seyi ilk kez goren 4 teker surucusunun gozlerini yuvalarindan firlatan.
Tekrar ellerine/ellerinize saglik.
Tarih: 05.04.2004 - 18:07 Mesaj konusu:
Ben de özellikle logo anlamını daha iyi ifade etmesi sebebiyle 3. logo'yu beğendim ama Hakan_R1, motorcu'nun durduğu yerin zemini çok sade kalmamış mı ? Oraya (tam içine olmayabilir, kenarına, vb) bir desen, resim, güneş, ay, vb. birşey konunca nasıl dururdu acaba ? _________________ SYM Joyride 200
Yuh bana be 2 saat secemedim!!!!! Baastan 1. diyecekdim ama com uzantisi yok , Hadi biz biliyoruzda bilmeyenler ????? Onun icin 3. sectim
Eline saglik!!
3. logo guzel biraz ufaltip sticker da yaptirmak lazim bunlari... hatta cafcafli olanlarindan.. gece isik fln gelince uzerine parlasin reflektor gibi...
Kayıt: Feb 16, 2004 Mesajlar: 354 Nereden: Ankara/Batykent
Tarih: 05.04.2004 - 19:56 Mesaj konusu:
ellerinize sağlık ben 2.yi beğendim kamikaze46nın dediği gibi küçültüp sticker yapmak gerek çok janjanlı olmuş _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
Tarih: 05.04.2004 - 22:31 Mesaj konusu:
Düşüncelerimi madde madde yazıyorum..
Ablemlerimizde "Motosiklet" resminin olması taraftarıyım.."Motosiklet" yazısının "O" su yerine adamın kaskı tek kelimeyle SÜPER olmuş..Hakan abi bence bu bizm kasklı elemanı motora bindirelim ve gene ellerini öyle bağlasın..Yani altında güzel bir motor olsun sadece..2.cisinde motosiklet olsa şahane olurdu..3.cüsü kötü be Hakan abi,ne öyle pembe nokta Yinede siz bilirsiniz tabi,ben hepsini yapıştırırım _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
3. logo gerçektende göze daha hoş geliyor.ama zemine ilk logodaki yol konup üstünede bir motor ilave edilse bence çok daha hoş olurdu.yinede güzel olmuş,ellerinize sağlık
Tarih: 06.04.2004 - 00:18 Mesaj konusu:
ok o zaman bir çalışma yapalım bakalım içinde motosiklet olan...
Logodaki motosikletin ne tür olması önemli degil zaten ben bu yüzden polimik olmasın diye sadece sürücü koymuştum ...
ama kesinlikle bu site bir motosiklet sitesi yani Racing,enduro,cruiser,cross,scooter farketmez ...Burası Motosiklet sevenlerin sitesi..Benim için tarz önemli degil... _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız