Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tüm Üyeler baksın / Motor Delisi Logo

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tüm Üyeler baksın / Motor Delisi Logo

Tüm Üyeler baksın / Motor Delisi Logo
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Sizce Motordelisi Logosu hangisi olsun???
Bence birinci logo olsun.
19%
 19%  [ 19 ]
yooo bence ikinci olan güzel olmuş..
14%
 14%  [ 14 ]
üçüncü logo hepsinden güzel.
18%
 18%  [ 18 ]
hepsini geç bence en güzel dördüncüsü
47%
 47%  [ 46 ]
Toplam Oylar : 97

Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.04.2004 - 16:52    Mesaj konusu: Tüm Üyeler baksın / Motor Delisi Logo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlarım..artık yavaş yavaş dernek oluşumunun sonuna geliyoruz..
Sizlere daha önceden duyurdugumuz gibi motosikletlerinize,kasklarınıza.arabalarınıza yada Pc nize yapıştırmanız için sticker yaptıracagız..tabi bunun yanında T-Shirt,anahtarlık,şapka ve kask taşıma çantasıda yapılacak ...
İşte bu aksesuarlarda kullanılacak logo için sizlerinde fikrini alayım dedim...
Şimdi aşagıdaki logo ların numaralırına göre ankete oy verin...

En son HakanDincer tarafından 06.04.2004 - 15:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2004 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her çalışma kendine özgün olmuş. emeklerine sağlık hakan can.
Başa dön
auslander Çevrimdışı auslander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 05.04.2004 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oncelikle ellerine/ellerinize saglik...Hepsi super fikir.
Ben 2. logoyu digerlerinden daha cok sevdim.
Yoksa "motordelisi" soyle reflektorlu bir yazi mi olacak ,hani her farda parlayan ve boyle bir seyi ilk kez goren 4 teker surucusunun gozlerini yuvalarindan firlatan. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Tekrar ellerine/ellerinize saglik.

ozgur
Başa dön
ozgur Çevrimdışı ozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.04.2004 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de özellikle logo anlamını daha iyi ifade etmesi sebebiyle 3. logo'yu beğendim ama Hakan_R1, motorcu'nun durduğu yerin zemini çok sade kalmamış mı ? Oraya (tam içine olmayabilir, kenarına, vb) bir desen, resim, güneş, ay, vb. birşey konunca nasıl dururdu acaba ?
bosphorus
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.04.2004 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh bana be 2 saat secemedim!!!!! Baastan 1. diyecekdim ama com uzantisi yok , Hadi biz biliyoruzda bilmeyenler ????? Onun icin 3. sectim
Eline saglik!!
Başa dön
bosphorus Çevrimdışı bosphorus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamikaze46
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.04.2004 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3. logo guzel biraz ufaltip sticker da yaptirmak lazim bunlari... hatta cafcafli olanlarindan.. Gülümsüyorum gece isik fln gelince uzerine parlasin reflektor gibi...
Başa dön
kamikaze46 Çevrimdışı kamikaze46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 05.04.2004 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize sağlık ben 2.yi beğendim kamikaze46nın dediği gibi küçültüp sticker yapmak gerek çok janjanlı olmuş Çok gülüyorum
maavisiyah
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.04.2004 - 20:01    Mesaj konusu: en güzeli 3 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama bence 3 arkadaki yuvarlağı pembe değil de mavi ,ya da gri olsa çokdaha iyi olur ...

Hepisi de çok güzel...

Tercihimi 3 olarak kullanıcam...
Başa dön
maavisiyah Çevrimdışı maavisiyah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cuneytyzfR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 05.04.2004 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fikrim 3. logoda elinize sağlık güzel olmuş logoya motor koysak olmaz dimi Gülümsüyorum
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 05.04.2004 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Düşüncelerimi madde madde yazıyorum..

Ablemlerimizde "Motosiklet" resminin olması taraftarıyım.."Motosiklet" yazısının "O" su yerine adamın kaskı tek kelimeyle SÜPER olmuş..Hakan abi bence bu bizm kasklı elemanı motora bindirelim ve gene ellerini öyle bağlasın..Yani altında güzel bir motor olsun sadece..2.cisinde motosiklet olsa şahane olurdu..3.cüsü kötü be Hakan abi,ne öyle pembe nokta Çok gülüyorum Yinede siz bilirsiniz tabi,ben hepsini yapıştırırım Çok gülüyorum
mehmetaktan
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2004 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amblemde motorsiklet mutlaka olmalı.3.resim daha uygun olur.
Başa dön
mehmetaktan Çevrimdışı mehmetaktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
intimidator
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla

MesajTarih: 05.04.2004 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Logoya motosiklet koncak olsa hangi marka koncak ki herkesin favorisi farklı.
3. logo güzel
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.04.2004 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3. logo gerçektende göze daha hoş geliyor.ama zemine ilk logodaki yol konup üstünede bir motor ilave edilse bence çok daha hoş olurdu.yinede güzel olmuş,ellerinize sağlık
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.04.2004 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok o zaman bir çalışma yapalım bakalım içinde motosiklet olan...
Logodaki motosikletin ne tür olması önemli degil zaten ben bu yüzden polimik olmasın diye sadece sürücü koymuştum ...
ama kesinlikle bu site bir motosiklet sitesi yani Racing,enduro,cruiser,cross,scooter farketmez ...Burası Motosiklet sevenlerin sitesi..Benim için tarz önemli degil...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 06.04.2004 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ücünede cok uzakatan 3000km baktim bence 2.
logo cok guzel olmus ama motorlu bir logo olursa daha iyi olur sanirim ellerinze saglik
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal