Tarih: 12.06.2005 - 06:10 Mesaj konusu: Geyik muhabbeti ve sululuk serbest degil...
Sitede, konu ne kadar ciddi-samimi olursa olsun sulandirmak ve geyik muhabbetine donustirmek uzere bir gidisat var.
Bu tur muhabbetin yeri VIP dir.
Tabii ki kedi kakasini yapar gibi ciddi ciddi konusalim, doktora tezi yazar gibi yazisalim demiyorum ama son iki aydir dikkat ediyorum BUTUN mesajlarin -afedersiniz- boku cikiyor... Bundan rahatsiz olan kesim de cogunlukta. Sikayetlerden de biktim usandim artik.
Buna izin vermemeye karar verdim. Alakasiz sululuklari siliyorum. Bilginize...
--------
Yeni uygulama... Bu tur yazanlari siteden suresiz uzaklastiriyorum. Uzaklastirilnlar bana mesajla davranislarinin makul bir sebebini yazmadiklari, ve forumdan ozur dilemedikleri surece hesaplarini aktive etmeyecegim. _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
En son Donald_Duck tarafından 01.06.2006 - 20:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 27, 2005 Mesajlar: 257 Nereden: IZMIR*ISTANBUL/GÖZTEPE
Tarih: 01.12.2005 - 11:29 Mesaj konusu:
Bencede aradan uzun bir sure gecmiş mesajlarda silinmeli Gecen bir motor ilanına bakmıstım bir super uye arkadasımız ortaya cıkarmıs motor gecen senenin ilanıymıs.... _________________ FASTBANKER A SONSUZ TESEKKURLER....
Suzuki TL 1000 S Gümü? Gri 125 hp 300 kadran
Ben işim ve hobilerim gereği yerli/yabancı birçok forumu takip ediyorum. İnanın ki buradaki kadar sulandırılmış cevaplarla dolu, forum kurallarını hiçe sayan (örneğin hiç bir ilave katkısı olmayan birkaç kelimelik veya sadece smiley olan yazı yazmak yasakken bu başlık altında bile birkaç tane var) mesajlar görmedim. Açılan konuların çok büyük çoğunluğu amacına ulaşamadan ya kilitlenmiş ya da anlamsız cevaplar gelmeye başladıktan sonra bir daha toparlanamamış. Bu nasıl yapabiliyorsunuz arkadaşlar ? Bir konu hakkında bilgiye ihtiyacı olan, bir fikrini paylaşmak isteyen, yardım isteyen, ihtiyacı olduğu için motorunu satmaya veya değiştirmeye çalışan arkadaşlarımızın açtıkları konuları nasıl ve ne hakla tamamen geyiğe dönüştürürsünüz ? Ben de severim geyiği, bazen insanı güldürür, ortamı yumuşatır. Ama hiç olmazsa bekleyin de açılan konu belli bir aşama kaydetsin, biraz gerçek bilgi çıksın içinden. Bu başlık bile açılış mesajından sonra gerçek hiçbir yorum ve katkı almamış. Pes !.
Sadece mesaj sayısı arttırıp kıdem almak için öylesine cevaplar yazan kişilerin mod.lar tarafından uyarılması, kıdeminin azaltılması veya uzaklaştırılması gerek bence.
İsterseniz ciddi başlığı olan birkaç konuyu rasgele açıp mesajlara bir bakın. Konuyu açanın yerine koyun kendinizi, görmek istediğiniz cevaplar onlar mı olurdu ? Cevap "Evet" ise zaten söylenebilecek birşey yok.
Ben işim ve hobilerim gereği yerli/yabancı birçok forumu takip ediyorum. İnanın ki buradaki kadar sulandırılmış cevaplarla dolu, forum kurallarını hiçe sayan (örneğin hiç bir ilave katkısı olmayan birkaç kelimelik veya sadece smiley olan yazı yazmak yasakken bu başlık altında bile birkaç tane var) mesajlar görmedim. Açılan konuların çok büyük çoğunluğu amacına ulaşamadan ya kilitlenmiş ya da anlamsız cevaplar gelmeye başladıktan sonra bir daha toparlanamamış. Bu nasıl yapabiliyorsunuz arkadaşlar ? Bir konu hakkında bilgiye ihtiyacı olan, bir fikrini paylaşmak isteyen, yardım isteyen, ihtiyacı olduğu için motorunu satmaya veya değiştirmeye çalışan arkadaşlarımızın açtıkları konuları nasıl ve ne hakla tamamen geyiğe dönüştürürsünüz ? Ben de severim geyiği, bazen insanı güldürür, ortamı yumuşatır. Ama hiç olmazsa bekleyin de açılan konu belli bir aşama kaydetsin, biraz gerçek bilgi çıksın içinden. Bu başlık bile açılış mesajından sonra gerçek hiçbir yorum ve katkı almamış. Pes !.
Sadece mesaj sayısı arttırıp kıdem almak için öylesine cevaplar yazan kişilerin mod.lar tarafından uyarılması, kıdeminin azaltılması veya uzaklaştırılması gerek bence.
İsterseniz ciddi başlığı olan birkaç konuyu rasgele açıp mesajlara bir bakın. Konuyu açanın yerine koyun kendinizi, görmek istediğiniz cevaplar onlar mı olurdu ? Cevap "Evet" ise zaten söylenebilecek birşey yok.
senin bu dediklerini ben binlerce kere anlatmaya calistim ama burayi messenger gibi kullanan arkadaslarin ve her topicin geyige donmesi yuzunden artik eskisi gibi sIk sIk siteye girmiyorum...
bazi arkadaslarin isine gelmiyo sitenin "forum" haline gelmesi....
ayrica bazi arkadaslar zamanla oturacagini soyluyolar ama bence oturacagi falan da yok... bu boyle gider... bir tek D.D. amcanin uyarilari ile olmuyo bu is.. maalesef
Forumların belli bir seviyeye oturmaması için bir sebep yok diyemeyeceğim. Birçok sebep var. Ama bu sebeplerin tamamının ortadan kaldırılması mümkün. Sitenin kurallarına uymayanları dışlarsın (BAN) olur biter. Doğal seleksiyon kuralı burada işlemez, tam tersi elenmesi gerekli olanlar mantar gibi çoğalıp iyi şeyleri de gölgelemeye hatta bitirmeye başlarlar. Kendi hatasını göremeyenler kendi kendilerine düzelme belirtisi de göstermeyeceklerdir.
Eğer moderatörler kişisel ilişkileri nedeniyle gerekli uyarıları ve ihtarları yapamıyorlarsa bu durumda onların da kendilerini veya kuralları gözden geçirmeleri gerek demektir. Çünkü, hakaret, tehdit, Türkçe kullanım adabına uymayan, hatta bazen ne dediğini anlamanın imkansız olduğu ve (bence) seviyesiz yazılar yazmayı alışkanlık haline getirmiş birçok kişinin hala post yapabilmelerinin başka bir açıklaması olamaz. Örnek olarak http://www.motordelisi.com/ftopict-18295.html konusu altındaki post'ları incelerseniz ne demek istediğim daha net anlaşılır.
Tarih: 24.12.2005 - 13:17 Mesaj konusu:
Neyin nerde olacağına site yöneticileri karar verir . Bence en önemli nokta herkesin birbirine saygı kuralları içinde yazmasıdır , maalesef profillerde yeterli bilgi yok . Bu nedenle herkes kendisinden 20 yaş büyük biriyle karşılıklı konuşurken hangi kurallara riayet ediyorsa , o kurallar içinde yazmaya çalışsın. En önemli görevde MOD'lara düşüyor. Yol gösterici olması amacıyla Hakkan ve Semuteyo'nun yazılarındaki üsluba baksınlar derim _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız