arkadaslar gecende duydugum bır cumle benı cok uzdu we bu duydugum bu cumleyı kuran telafuz eden abım motor asıgı bır ınsan ben kendımde bı sorun war sandım ama bundan emın olmak ıcın sızlerle paylasmak ıstedım!
motoru olmayan ınsan motorcu olamazmı? motor askı bır ınsana yetmezmı? motor almayı cok ısteyıpde alamamasına ragmen bu ınsan motorcu olamazmı?
motorun olması şart değildir..herkes ha deyince motor alamaz..
günün birinde mutlaka sende alırsın..ben ilk motorumu 26 yaşında aldım..
kulak asma böle insanlara.. _________________ suzuki marauder 800cc custom.
Suzuki an 400 Burgman
piaggio x9-250
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 12.06.2005 - 13:54 Mesaj konusu:
emiRR_1000 demiş ki:
motorcu olmak motor surmek degıldır :!: motorcu olmak onu sevmek ve ona asık olmaktır :!:
+1
Ben mesela motor sahibiyim,oyle yillardir motorsiklet tutkunu biri deildim ama senelerce motor hayaliyle yasayan arkadaslarim , benden daha cok hak ediyor olan insanlar war ve gercek motorcu o , hayalinden ve sevgisinden birgün bile vazgecmeyen kisidir kim ne derse desin . . . _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 517 Nereden: istanbul/g.o.pa?a
Tarih: 12.06.2005 - 16:02 Mesaj konusu:
ben motor kullanmaya 9 yaşında başladım mobiletle !motoru olamayan sabah yüzünü yıkayıp motorda yüzünü kurutmadımı ben! sen bu kişiden motor sevgi bekleyemezsin şu anda yaaş 48 hala motor üstünde suratımı kurutmaktayım sevgiler ve saygılar
Tarih: 12.06.2005 - 18:30 Mesaj konusu:
Motorsuz motorcu olmaz. Uçmayan pilot, diplomasız mühendis, dövme yapmayan dövmeci olur mu? Olmaz. Bir insan kendine "motorcu" diyebilmek için motora biniyor olmalıdır. Ama şartlar öyle gerektirir, motor almak için bekliyor olunur, ya da sağlık koşulları elvermez misal, motora binilemez. O vakit kendine "motorcu" demeyeceksin. Her kavramın içi boşaldı zaten. Gazetelerde cinsel hayatını anlatan salaklar "gazeteci", televizyonda kıçını başını açanlar "aktris" oldu. Motorculuğa dokunmayın. Motora bindiğin zaman motorcusun. O kadar...
Sevgili Gökan kardeş önemli olan bence motorcu ruhu olmasıdır ve o ruh sende var biz biliyoruz,sen diğer söylenenlere aldırma M.D ailesi her motorcu ve motora gönül veren kişilere değer veriyor. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız