Tarih: 13.06.2005 - 11:22 Mesaj konusu: Bahar Partisine Gidemeyen ist.MD alternatif parti RESİMLERİ
Bahar partisine gidemedik.aklımız İzmirde kaldı..bende ist. Md üyelerine cep telefonundan ulaştım müsait olan arkadaşlarla bizde bir parti yapalım dedik.
Partimize Zaferr, aslı, ercanrr, ebru, lastsamuray, hülya, sing-on, macho, dila, sadrican, doktorr, yasemin katildı.. saat 22:00 leventte buluştuk önce KFC piliçleri midelere indirdik. 23:30 camelot bara aktık.. müthiş bir gece geçirdik. Dansçı kızlar, ateş yutan adam, tekila içme yarışması vb yarışmalar düzenlendi istanbul sosyetesi ordaydı bir çok tanıdık sima vardı.
sabah boğazda kahvaltı yapacağız diye saat 03:00 bardan çıktık. Aynı ekip pazar sabahı bebekte buluştuk bir güzel kahvaltı yaptık.. yorgunluk kahvesi içmek için etilerde Central Park cafe gittik sonra 19:00 matinesine sinemaya gittik pazar akşamı saat 21:00 ayrıldık.
Buyrun resimlere...
CAMELOT barda sıcak ortam görüntüsü
ERCANRR ve EBRU
SADRİCAN ve kızarkadaşı
Eğlenceye içiye kaptırmışız dolu dizgin
Burada arkafonda dans eden bir rus güzelimizin
mekanı canlandırmasına hayran kaldık ve bir poz
alalım istedik ama sözü geçen bayan çok belirgin değil.
işte sözü geçen bayan ve macho, kobra gülüşünü seygiliyor
ee olmaz öyle tek başına resim çektirmek macho bizlerde aldık arkamıza
Eee bu resim konusunda yorum yapmayacağım. Sadece eğlence süperdii diyorum
İşte bu macho nun ortamdaki kızlarla iletişim kurmasının bir yansıması.
bu arada sinan da boş durmuyor hani...
Güllü lastsamuray
Sign-On ve motoru
Boğaz manzaralı güzel bir pazar sabahı kahvaltısı harika enerji kattı bizlere...
bakkalgazinin kızı sign-on un motora yardım gayretiyle çıkıp vermiş bir foto
Central Park cafe önü
Central Park Cafe de çarşamba toplantıları yapmakta yarar var. Çamların altında güzel bir mekan
bir de susurluk yapıp ayran içtik gördüğünüz gibi, off kana kana
kültürel bir faaliyetin görüntüleri gördüğünüz üzere hiç boş durmuyoruz... _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
En son lastsamuray tarafından 13.06.2005 - 11:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 13.06.2005 - 11:32 Mesaj konusu:
Last Samuray showwwwwww. Akşam Macho ne çalıştı varya inanılır gibi degil. Çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Susurluk ayranı hele superdi.
Bogazda kahvaltı da başka bir tatlı oluyormuş canım. 8) Bu arada Last Samuray artık Last Don Juan oldu agzındaki gülle. Kızları avlamaya artık boyle gidecekmiş _________________ HONDA FOREVER
BAD LUCK...
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 13.06.2005 - 11:43 Mesaj konusu:
hehehehe bomba bomba bomba bir eğlenceydi, çok güldük çok eğlendik çok keyiflendik üstüne üstlik bir de para arttırdık çekenin de koyanında ellerine sağlıkk _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Vayy İstanbul sizde güzel bir org. yapmışsınız valla keşke gelseydiniz sizlerde aramızda olsaydınız ama nese artık başka zaman bekliyoruz tabi bizde ayarlıyabilirsek gelicez artık sizin bir organizasyonunuza katılıcaz ona göre not vericez daha :oops: ama bu org. bakılacak olursa tamam kızmayın tam puan 10 verdim valla süpersiniz _________________ --24 kasym--
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 13.06.2005 - 12:04 Mesaj konusu:
felixr6, haftasonları telefonla irtibat kurmakta fayda var,hem planlar anlık oluşuyor, hem dede haftasonu interneti takip etmek pek mümkün olmuyor...
ama sadede gelirsek çok şey kaçırdınnn çoookkkkkkk _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tarih: 13.06.2005 - 12:12 Mesaj konusu:
felixr6, sertaç haber verdim abi ben bakarız dediiii citlembik, gelmezsin diye aramadım seniiiii MaCHo_600RR, sen walla çok tehlikei bir adamsin kardeşimmmmm SradCaN, sen izmire gittin napalım kardeş..... :oops: _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız