Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bahar Partisine Gidemeyen ist.MD alternatif parti RESİMLERİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bahar Partisine Gidemeyen ist.MD alternatif parti RESİMLERİ

Bahar Partisine Gidemeyen ist.MD alternatif parti RESİMLERİ
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:22    Mesaj konusu: Bahar Partisine Gidemeyen ist.MD alternatif parti RESİMLERİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bahar partisine gidemedik.aklımız İzmirde kaldı..bende ist. Md üyelerine cep telefonundan ulaştım müsait olan arkadaşlarla bizde bir parti yapalım dedik.
Partimize Zaferr, aslı, ercanrr, ebru, lastsamuray, hülya, sing-on, macho, dila, sadrican, doktorr, yasemin katildı.. saat 22:00 leventte buluştuk önce KFC piliçleri midelere indirdik. 23:30 camelot bara aktık.. müthiş bir gece geçirdik. Dansçı kızlar, ateş yutan adam, tekila içme yarışması vb yarışmalar düzenlendi istanbul sosyetesi ordaydı bir çok tanıdık sima vardı.
sabah boğazda kahvaltı yapacağız diye saat 03:00 bardan çıktık. Aynı ekip pazar sabahı bebekte buluştuk bir güzel kahvaltı yaptık.. yorgunluk kahvesi içmek için etilerde Central Park cafe gittik sonra 19:00 matinesine sinemaya gittik pazar akşamı saat 21:00 ayrıldık.
Buyrun resimlere...

CAMELOT barda sıcak ortam görüntüsü

ERCANRR ve EBRU

SADRİCAN ve kızarkadaşı

Eğlenceye içiye kaptırmışız dolu dizgin Gülümsüyorum

Burada arkafonda dans eden bir rus güzelimizin
mekanı canlandırmasına hayran kaldık ve bir poz
alalım istedik ama sözü geçen bayan çok belirgin değil.

işte sözü geçen bayan ve macho, kobra gülüşünü seygiliyor Gülümsüyorum

ee olmaz öyle tek başına resim çektirmek macho bizlerde aldık arkamıza

Eee bu resim konusunda yorum yapmayacağım. Sadece eğlence süperdii diyorum

İşte bu macho nun ortamdaki kızlarla iletişim kurmasının bir yansıması.
bu arada sinan da boş durmuyor hani...

Güllü lastsamuray Gülümsüyorum

Sign-On ve motoru

Boğaz manzaralı güzel bir pazar sabahı kahvaltısı harika enerji kattı bizlere...

bakkalgazinin kızı sign-on un motora yardım gayretiyle çıkıp vermiş bir foto

Central Park cafe önü

Central Park Cafe de çarşamba toplantıları yapmakta yarar var. Çamların altında güzel bir mekan

bir de susurluk yapıp ayran içtik gördüğünüz gibi, off kana kana

kültürel bir faaliyetin görüntüleri Gülümsüyorum gördüğünüz üzere hiç boş durmuyoruz... Gülümsüyorum

En son lastsamuray tarafından 13.06.2005 - 11:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Last Samuray showwwwwww. Akşam Macho ne çalıştı varya inanılır gibi degil. Çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Susurluk ayranı hele superdi. Çok gülüyorum

Bogazda kahvaltı da başka bir tatlı oluyormuş canım. 8) Bu arada Last Samuray artık Last Don Juan oldu agzındaki gülle. Kızları avlamaya artık boyle gidecekmiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet görüldüğü gibi harika bir h.sonu oldu. teşekkürler dostlar...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir partisine benzemiyor ama.... 8)
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizde iyi eglenmissiniz :md: :md: Dil çıkarıyorum
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehehe bomba bomba bomba bir eğlenceydi, çok güldük çok eğlendik çok keyiflendik üstüne üstlik bir de para arttırdık Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum çekenin de koyanında ellerine sağlıkk

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vayy İstanbul sizde güzel bir org. yapmışsınız valla keşke gelseydiniz sizlerde aramızda olsaydınız ama nese artık başka zaman bekliyoruz tabi bizde ayarlıyabilirsek gelicez artık sizin bir organizasyonunuza katılıcaz ona göre not vericez daha :oops: ama bu org. bakılacak olursa tamam kızmayın tam puan 10 verdim valla süpersiniz Dil çıkarıyorum
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Samurayım benim be eline koluna sağlık ne hafta sonu yaptın bize be londra pariste bile böyle hafta sonu yaşanmazdı

Bu arada gizlice çektiğimiz sinema fotoğrafları süper olmuş Çok gülüyorum

SİGN ON Kardeşim benim bizi NAPOLYON KİRAZI manyağı yaptınya sanada helal olsun

En son Bakkalgazi tarafından 13.06.2005 - 12:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfunmtx, saol abiiiii siz gelin bak neler yapıyoruz sizeeeee 8)
Felix-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2005 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alacaanız olsun haberimiz olmadı .... hatta kafayı yedik ne yapalım diye.. hatta sorduk bi şey yok mi dye topic de... hatta....!!!!!
Başa dön
Felix-R1 Çevrimdışı Felix-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 13.06.2005 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastsamuray, cok saolun eminim ama bakalım istiyorum ben valla bi gelmeyi insallah ayarlarım görüsürüz
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 13.06.2005 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aha Samurayım Savas Ay'ım kımse bızı haberdar etmedı , şiddetle kınıyom bu geziyi Öfkeliyim

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2005 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜPER GEÇMİŞ VALLA ARKADAŞLAR NEGÜZEL Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 13.06.2005 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

felixr6, haftasonları telefonla irtibat kurmakta fayda var,hem planlar anlık oluşuyor, hem dede haftasonu interneti takip etmek pek mümkün olmuyor... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ama sadede gelirsek çok şey kaçırdınnn çoookkkkkkk Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

felixr6, sertaç haber verdim abi ben bakarız dediiii Ağlıyorum citlembik, gelmezsin diye aramadım seniiiii Ağlıyorum MaCHo_600RR, sen walla çok tehlikei bir adamsin kardeşimmmmm Dil çıkarıyorum SradCaN, sen izmire gittin napalım kardeş..... :oops:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal