Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - karar vermek çok zor!!!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

karar vermek çok zor!!!!!!!!!!!!!

karar vermek çok zor!!!!!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 14.06.2005 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum cruiser den 1000 lik bi racing e geçme bence!.. Bi Honda CBR600f al takil... Hem oturus pozisyonunu degistiriyorsun toptan hemde hizini ve güvenligini... Bu 3 makinede sana gelmez bana sorarsan... Dedigim gibi Honda CBR600f ten baska bisey demem... Ama illede 3 ünden 1 ini alicam diyorsan, hepsini kullandim ve en güvenlisi Hayabusa... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Leon_tr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi zor karar ama 1000rr ile hayabusa için ...
Ben görüntü olarak 1000rr derim ama performansta sanırım hayabusa siliyo atiyo..
Başa dön
Leon_tr Çevrimdışı Leon_tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman benım tavsiyem sana 1000rr olur nie die sorarsan bence 3 makine arasında istanbulda kullanılabilecek güsel bi makine ki hemde honda alıosun .. ben ne kadar kawacıda olsam honda makinelerini tutarım .. hayabusa bence biraz ağar gelir o kadara gerek yok die düşünüyorum.
neyse hayırlısı olsun güsel bi motorun olsun dileklerimle
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f'le başla. ikinci elide güzel makinanın. bir sene kullan, sonra git al istediğin 1000'liği.
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH ALLAHHHHHHHHH yahu 600 kullandım dıyor ıste :!:
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa tabiiki ..dğerlerinin konusu bile olamaz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f'i varmış evet. o zaman al istediğini bin gitsin.
tolga1974
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul / Anadolu

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen gel bunu al " repsoll 1000 rr "
Alki ben buralarda kafayi yiyim :md:
Başa dön
tolga1974 Çevrimdışı tolga1974 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende R1 ve repsol arasında kalırım ikisininde tipi harika ama R1 daha bir güzel geliyor
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez

MesajTarih: 14.06.2005 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki gsx1000r

Suzuki Hayabusa GSX 1300R

DOSTUM SANA 3 ADET Dil çıkarıyorum CANAVAR Dil çıkarıyorum SEÇİM SENİN

En son CANAVAR5 tarafından 14.06.2005 - 10:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
CANAVAR5 Çevrimdışı CANAVAR5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 14.06.2005 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Leon_tr demiş ki:
harbi zor karar ama 1000rr ile hayabusa için ...
Ben görüntü olarak 1000rr derim ama performansta sanırım hayabusa siliyo atiyo..

Aynen Dil çıkarıyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 14.06.2005 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiiii,
r1 i bir türlü sevemedim de ısınamadımda.
gsxr-1000 bence muhteşem bir alet ama koltuk altı egzos benim daha çok hoşuma gidiyor onun haricinde kesinlikle 1 numara bir alet
1000rr repsol çok yanar döner renkli ilk başta güzel geliyodu gözüme sonradan kırmızı daha mantıklı geldi,

haya bu makinelerin üstünde bir alet, gerek cc, gerek güç,gerek görünüm, gerek oturaklılık ağırlık güvenlik açısından... ben haya derdim, ama o da kasa değiştiriyor.... zor karar....

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toraman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 14.06.2005 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

r1 i bir türlü sevemedim de ısınamadımda.

sana istesende satmazlar olm r1, gerekli doneler sende yok Çok gülüyorum
Her cumartesi i?in randevu alyn
Başa dön
toraman Çevrimdışı toraman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 14.06.2005 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sana istesende satmazlar olm r1, gerekli doneler sende yok

amannnn ne olurrr satsınlarrrr Gülümsüyorum , doneyi boşver ben sana döner ısmarlıyım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 14.06.2005 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000RR son karar Dil çıkarıyorum

Macho boşver sen uyma bu yamahacılara. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dunya parayı vermiş almışlar bırak sevinsinler :-D :-D :-D

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal