Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 14.06.2005 - 08:46 Mesaj konusu:
Dostum cruiser den 1000 lik bi racing e geçme bence!.. Bi Honda CBR600f al takil... Hem oturus pozisyonunu degistiriyorsun toptan hemde hizini ve güvenligini... Bu 3 makinede sana gelmez bana sorarsan... Dedigim gibi Honda CBR600f ten baska bisey demem... Ama illede 3 ünden 1 ini alicam diyorsan, hepsini kullandim ve en güvenlisi Hayabusa... _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 14.06.2005 - 09:07 Mesaj konusu:
o zaman benım tavsiyem sana 1000rr olur nie die sorarsan bence 3 makine arasında istanbulda kullanılabilecek güsel bi makine ki hemde honda alıosun .. ben ne kadar kawacıda olsam honda makinelerini tutarım .. hayabusa bence biraz ağar gelir o kadara gerek yok die düşünüyorum.
neyse hayırlısı olsun güsel bi motorun olsun dileklerimle
Kayıt: Aug 25, 2004 Mesajlar: 244 Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez
Tarih: 14.06.2005 - 09:50 Mesaj konusu:
Suzuki gsx1000r
Suzuki Hayabusa GSX 1300R
DOSTUM SANA 3 ADET CANAVAR SEÇİM SENİN _________________ Aramayyn bizi lüks meyhane kö?elerinde , Biz a?k ?arabyny ?i?eden içenlerdeniz , Sormayyn bize a?k nedir diye , Biz a?k için can verenlerdeniz...!
En son CANAVAR5 tarafından 14.06.2005 - 10:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 14.06.2005 - 10:13 Mesaj konusu:
şimdiiii,
r1 i bir türlü sevemedim de ısınamadımda.
gsxr-1000 bence muhteşem bir alet ama koltuk altı egzos benim daha çok hoşuma gidiyor onun haricinde kesinlikle 1 numara bir alet
1000rr repsol çok yanar döner renkli ilk başta güzel geliyodu gözüme sonradan kırmızı daha mantıklı geldi,
haya bu makinelerin üstünde bir alet, gerek cc, gerek güç,gerek görünüm, gerek oturaklılık ağırlık güvenlik açısından... ben haya derdim, ama o da kasa değiştiriyor.... zor karar.... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 14.06.2005 - 10:48 Mesaj konusu:
Alıntı:
sana istesende satmazlar olm r1, gerekli doneler sende yok
amannnn ne olurrr satsınlarrrr , doneyi boşver ben sana döner ısmarlıyım _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız