Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hazerfan Drag

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hazerfan Drag

Hazerfan Drag
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.06.2005 - 11:42    Mesaj konusu: Hazerfan Drag Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam Arkadaşlar,
19 Haziran 2005 tarihinde Hazerfan'da Drag yarışları var.Bu keyifli yarışı izlemek ve bir anlamda tanışma, toplanma etkinliği ile birleştirilebilir.
Hazerfan'da görüşmek dileğiyle.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 14.06.2005 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 14.06.2005 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim şirket egitimim var Üzgünüm

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 14.06.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MODERATÖR arkadaşlar bir plan yapıyordur diye düşünüyorum.
Bu konuda en kısa sürede bir topic açılır herhalde

Resmi MD toplantısı anlamında
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.06.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fikir herkes gelmeli
Pazar günü draglardan sonra bilen ve tecrubeli arkadaşlar yenilere yada akıllarında sormak istedikleri şeyler için bir eğitim gibi (Kendi Bilgimizce) organizasyon yapalım diyoruz.Mesela bazı arkadaşlar frenlemeyle ilgili virajla ilgili yada kafa yapmak stopie yapmak gibi merak ettikleri şeyleri görme ve öğrenme babında burada toplaşıp konusalım herkes bildiğini bir diğerine aktarsın diyoruz.Sonra mangal diyoruz piknik diyoruz.DAHA NE DİYELİM.....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakkalgazi bu MD toplantısı değil ki. Bu bir drag yarışı. Mesajınızın içerisinde Moderatör arkadaşlar plan yapıyorlardır bu konu hakkında en kısa sürede topic açılır herhalde derken benim açtığım topiğin gereksiz olduğu fikri doğdu. Bu bir yarış duyurusu, bir davet teklifi. Bunu olmazsa olmaz Moderatörlerin açması gerekli mi. Bilmiyorum bir şeyler yazarken, bir birliktelik düşünürken sürekli acabalar ile yazılmaz. Toplantıları Moderatörler duyurur, resmi açıklamaları sadece onlar yapar yaklaşımını acabalarla gözlemliyorum.

İshak,
Söylediğim gibi yarışlara izleyici olarak gelen arkadaşlar ile yarışlar sonrası imkanımız olursa pistte, eğitim konusunda eksiği olan arkadaşlarla bilgilerimiz dahilinde bunları çalışabiliriz. Caddebostanda C.tesi günü yapılan eğitimleri burada çalışılabilir, faydalanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz. Fren, Panik fren çalışmaları yapabiliriz. Şu an net olarak söyleyemesem de böyle bir imkanımız olursa bunları yapabiliriz.
Daha sonra da hepbirlikte güzel bir yere gidip mangal yapabiliriz.
Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsedat2000,
Yapalım eğitim yapalım.Mangal yapalım.Piknik yapalım.Muhabbet edelim.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
soulless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dragdayım goruselım derım
Başa dön
soulless Çevrimdışı soulless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende merak ediyordum draglar ne zaman diye kesin ordayım!!! Çok gülüyorum
Başa dön
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bakkalgazi bu MD toplantısı değil ki. Bu bir drag yarışı. Mesajınızın içerisinde Moderatör arkadaşlar plan yapıyorlardır bu konu hakkında en kısa sürede topic açılır herhalde derken benim açtığım topiğin gereksiz olduğu fikri doğdu

bu konu moderatörün görevi değil zaten.
md ist temsilcisi kimse onun görevi.ama nedense etkinliklerden en son onların haberleri oluyor.
ben her yarış haftası duyuruları yapardım ama hiç bu güne kadar md gelen birine rastlamadım bu yüzden bundan sonrada yarış duyurusu yapmama kararı aldım. sadece kendi mail grubumdaki kişilere duyurumu yapcam sağolsun onlar hiç yalnız bırakmadılar bu güne kadar.
yarışa katılacak arkadaşlara başarılar...
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapalım eğitim yapalım.Mangal yapalım.Piknik yapalım.Muhabbet edelim
edelim edelim ordayım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapalım mangal= hezarfende yapamassınız izin vermezler yarıştan sonra biryerlere gidip yapabilirsiniz.

yapalım eğitim: süleyman memnun buna izin vermez.

yapalım muabbet : bunada karışsınlarda göreyim Çok gülüyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yapalım mangal= hezarfende yapamassınız izin vermezler yarıştan sonra biryerlere gidip yapabilirsiniz.

yapalım eğitim: süleyman memnun buna izin vermez.

Mangalıda yaparım eğitimide yaparım
yaptırmasınlarda göriyim.... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Mangalıda pistte yapacak değiliz be arkadaşım

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aliihsan,
Zaten dikkat ettiysen mümkün olursa dedim. Ben yarış öncesi yada sonrası Süleyman abiyle bu konuda görüşeceğim. Yarışlara, eğitemlere, motosiklet camiasına bunca emek vermiş bir insanın buna hayır diyeceğini düşünmüyorum. Süleyman abi ile konuştuğumda aslında camianın düşündüğünden çok farklı biri olduğunu görüyorum. Kendisini bu işe adeta adamış. Bu konu hakkında da hayır diyebileceğini düşünmüyorum. İzin vermezsede sorun yok amaç önemli bizde bu amaçla yapacak, çalışacak bir yer buluruz diye düşünüyorum.
Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Mangalıda yaparım eğitimide yaparım
yaptırmasınlarda göriyim....
Mangalıda pistte yapacak değiliz be arkadaşım

pistte yaparsınız demedim hezarfen sınırlarında izin verilmez böyle şeylere
karşı olduğumdan değil bildiklerimi yazdım sadece...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal