Bu akşam üzeri bostancı sahilden bağdat caddesine girerken ki ilk ışıklarda durdum.Gayet sakin bir moddayım ve huzurum yerinde.Yeşil yandı kalkış hafifçe seri çünkü ilerde yokuş var bilirsiniz kırmızıya yakalanmayıp rahat geçeyim yokuşu derken yan yoldan bir volvo s40 yemin ediyorum hiç bakmadan fırladı önüme ben sağa kaçıyorum o benim üstüme doğru geliyo yolun en sağına kadar geldi artık kaçacak yerim kalmadı o kadar açıktan aldıkı inanılır gibi değil kaldırıma vurmamak için o kadar çok çaba sarfettim ve sonunda durabildim.Ve baktım ki sayın bayan :!: çantasını karıştırıyor, hemde hiç istifini bile bozmadan.Motoru düşürmemek için ve panikle ayağımı yere yan şekilde koymuşum ve bileğim şişti şu anda.Korna selektör ne varsa kullandım ama bu bayan inanın dönüp yüzüme dahi bakmadı aynen yoluna devam etti.Takip ettim baya bi yanına geldim bağırdım çağırdım ama nafile.Ne yapmalıydım önünü kesip durdursamıydım Arabaya baktım zaten hertarafı vuruk içinde.Dedim üstümden falanda geçer bu şimdi.Allahından bulsun deyip en içten sevgilerimle :!: kendi haline bıraktım bayanı.Şu anda da ayağıma buz koymakla meşgulum. _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 14.06.2005 - 23:47 Mesaj konusu:
Ozgur72 demiş ki:
Kesin bu adam neden beni rahatsız ediyor diye düşünmüştür.
Haklı olabilirsinde kadın zaten nosturalık anasını satayım.Nesini rahatsız edecem.Artık illallah ettim ya.İnsan bir özür diler en azından.Kaldırımdakiler bile YUH diye bağırdılar kadına halimi gördüklerinde _________________
Abi nası uyaracam bastı gitti o kadar çırpındım bağırdım çağırdım korna selektör ama dönüp bakmadı bile yüzüme.İlla aynasını mı kırmak gerekiyo bakması için :!: _________________
Tarih: 14.06.2005 - 23:59 Mesaj konusu:
geçmiş olsun.bayan sürücü.malum.birde bunları motorcu yapmaya çalışıyorlar.teşvik ediyorlar.bir bu eksikti.bunlar motor olayınada metastaz yaparlarsa ...işimiz var...diktatör olsam bütün bayanları trafikten men ederdim .pardon kaba oldu galiba nede olsa bayan bunlar yaşam formumuzun öbür cinsi ,azlederdim bu daha güzel.site dahilinde dahi olsa elinde yetki olupta ,zaman zaman kendini benim reddetmiyeceğim gibi hissedenler var .onları göreve davet ederim.böylece en azından sitemiz ERKEK kalır...?(bu yazının bir kısmı şakadır) _________________
HAYAT INSANIN BAYA VAKTINI ALIYOR AMA YAPACAGIZ INSALLAH
SAM SEFERY ; http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14882
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 15.06.2005 - 00:00 Mesaj konusu:
bu gün mecidiyeköy E-5 de. teyzemin biri avuçlarını açmış 80 le giderken uzun uzun dua ediyordu. direksiyonuda avucunun arkasını yaslıyarak tutuyordu. biraz daha dua ederse bu şekilde kavuşur mevlasına yakında _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 15.06.2005 - 00:02 Mesaj konusu:
baytar demiş ki:
bu gün mecidiyeköy E-5 de. teyzemin biri avuçlarını açmış 80 le giderken uzun uzun dua ediyordu. direksiyonuda avucunun arkasını yaslıyarak tutuyordu. biraz daha dua ederse bu şekilde kavuşur mevlasına yakında
Allah diyorum başka birşey demiyorum.Tam bir gerizekalı örneğiymiş.Öbür tarafa çabuk gitmek için ön sıralardan yer ayırtıyordu herhalde :-| _________________
En son Vulcan_Lionheart tarafından 15.06.2005 - 00:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız