Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çantasını karıştırarak taliden anayola çıkan bayan.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çantasını karıştırarak taliden anayola çıkan bayan.

Çantasını karıştırarak taliden anayola çıkan bayan.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:39    Mesaj konusu: Çantasını karıştırarak taliden anayola çıkan bayan. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam üzeri bostancı sahilden bağdat caddesine girerken ki ilk ışıklarda durdum.Gayet sakin bir moddayım ve huzurum yerinde.Yeşil yandı kalkış hafifçe seri çünkü ilerde yokuş var bilirsiniz kırmızıya yakalanmayıp rahat geçeyim yokuşu derken yan yoldan bir volvo s40 yemin ediyorum hiç bakmadan fırladı önüme ben sağa kaçıyorum o benim üstüme doğru geliyo yolun en sağına kadar geldi artık kaçacak yerim kalmadı o kadar açıktan aldıkı inanılır gibi değil Öfkeliyim Öfkeliyim kaldırıma vurmamak için o kadar çok çaba sarfettim ve sonunda durabildim.Ve baktım ki sayın bayan :!: çantasını karıştırıyor, hemde hiç istifini bile bozmadan.Motoru düşürmemek için ve panikle ayağımı yere yan şekilde koymuşum ve bileğim şişti şu anda.Korna selektör ne varsa kullandım ama bu bayan inanın dönüp yüzüme dahi bakmadı aynen yoluna devam etti.Takip ettim baya bi yanına geldim bağırdım çağırdım ama nafile.Ne yapmalıydım önünü kesip durdursamıydım ? Arabaya baktım zaten hertarafı vuruk içinde.Dedim üstümden falanda geçer bu şimdi.Allahından bulsun deyip en içten sevgilerimle :!: kendi haline bıraktım bayanı.Şu anda da ayağıma buz koymakla meşgulum.

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya allaim ya bunlar ne bicim insanlar hatta insanmilar? Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ksk - Yzmir

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesin bu adam neden beni rahatsız ediyor diye düşünmüştür.
Başa dön
Ozgur72 Çevrimdışı Ozgur72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ksk_RR
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben olsan durdurur ona uygulamalı olarak neler yaşadığımı anlatırdım !!
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ozgur72 demiş ki:
Kesin bu adam neden beni rahatsız ediyor diye düşünmüştür.

Haklı olabilirsinde kadın zaten nosturalık anasını satayım.Nesini rahatsız edecem.Artık illallah ettim ya.İnsan bir özür diler en azından.Kaldırımdakiler bile YUH diye bağırdılar kadına halimi gördüklerinde Öfkeliyim Öfkeliyim

Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ksk_RR
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR YANLIŞ YAPANI UYARALIM !!! DOĞRUSUNU ANLATALIM !! ÖĞRENSİN DÜŞÜNCESİZ İNSANLAR !!
Ozgur72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ksk - Yzmir

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seni sıkıştırdığını bile farketmemiştir inan bana.
Başa dön
Ozgur72 Çevrimdışı Ozgur72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ksk_RR demiş ki:
ARKADAŞLAR YANLIŞ YAPANI UYARALIM !!! DOĞRUSUNU ANLATALIM !! ÖĞRENSİN DÜŞÜNCESİZ İNSANLAR !!

Abi nası uyaracam bastı gitti o kadar çırpındım bağırdım çağırdım korna selektör ama dönüp bakmadı bile yüzüme.İlla aynasını mı kırmak gerekiyo bakması için ? :!: Öfkeliyim

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ozgur72 demiş ki:
Seni sıkıştırdığını bile farketmemiştir inan bana.

Kuvvetli ihtimal çünkü çantasıyla meşguldü :!: Öfkeliyim

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlamaz beyler.zeka kapasitesi o kadardır...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2005 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.bayan sürücü.malum.birde bunları motorcu yapmaya çalışıyorlar.teşvik ediyorlar.bir bu eksikti.bunlar motor olayınada metastaz yaparlarsa ...işimiz var...diktatör olsam bütün bayanları trafikten men ederdim .pardon kaba oldu galiba nede olsa bayan bunlar yaşam formumuzun öbür cinsi ,azlederdim bu daha güzel.site dahilinde dahi olsa elinde yetki olupta ,zaman zaman kendini benim reddetmiyeceğim gibi hissedenler var .onları göreve davet ederim.böylece en azından sitemiz ERKEK kalır...?(bu yazının bir kısmı şakadır)

HAYAT INSANIN BAYA VAKTINI ALIYOR AMA YAPACAGIZ INSALLAH
SAM SEFERY ; http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14882
Başa dön
_oguzhan_ Çevrimdışı _oguzhan_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 15.06.2005 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün mecidiyeköy E-5 de. teyzemin biri avuçlarını açmış 80 le giderken uzun uzun dua ediyordu. direksiyonuda avucunun arkasını yaslıyarak tutuyordu. biraz daha dua ederse bu şekilde kavuşur mevlasına yakında
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
shadowx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yesylkoy-Giderken sagda donerken solda

MesajTarih: 15.06.2005 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun bence sukret arkadaki bavulunu karıstırmıyormus Çok gülüyorum Çok gülüyorum :!:
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2005 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baytar demiş ki:
bu gün mecidiyeköy E-5 de. teyzemin biri avuçlarını açmış 80 le giderken uzun uzun dua ediyordu. direksiyonuda avucunun arkasını yaslıyarak tutuyordu. biraz daha dua ederse bu şekilde kavuşur mevlasına yakında

Allah diyorum başka birşey demiyorum.Tam bir gerizekalı örneğiymiş.Öbür tarafa çabuk gitmek için ön sıralardan yer ayırtıyordu herhalde :-|

En son Vulcan_Lionheart tarafından 15.06.2005 - 00:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nx4_falcon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana_(ab-)

MesajTarih: 15.06.2005 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün 50 yaşlarında bir teyze önümde cart diye durdu Gülümsüyorum neyseki refleksler kuvetli küfür etdim ama kask vardı duymadı. zzaten farkında olsaydı hatasının o hatayı yapmazdı. Şunu unutmamak gerekir motosiklet sürerken herzaman defansif olalım. 4 tekelekli araraçlarda aynanın göremediği ölü noktalar var
nx4_falcon Çevrimdışı nx4_falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal