Tarih: 15.06.2005 - 10:13 Mesaj konusu: cekmeköy de ölümlü kaza
bu sabah cekmeköyde bir motor kazasi oldugu ve hem sürücünün hem de artcinin öldügü konusunda bir duyum aldik bu konuda bilgisi olan var mi? _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tarih: 15.06.2005 - 10:22 Mesaj konusu:
o taraftan gelen arkadaşlara sordum ama gören duyan yok. _________________ TEAM OCAKBASI (TEAM BASI)
Efes ?cretsiz s?r?? kursu
adres: bostancy sahil
Her cumartesi i?in randevu alyn
Tarih: 15.06.2005 - 15:06 Mesaj konusu:
Trafik canavarlarina bizden bir kurban daha verdik. Gaziosmanpasa - Arnavutkoy'de ogretmenlik yapan arkadasimiz Huseyin MUMCU; anayola her zamanki mantiklari ile atlayan araclardan birisine carparak hayatini kaybetmistir. Kaski ve kiyafetleri tam olmasina karsin carpma esnasinda boynu kirilarak can vermistir. Arkadasimiza Tanridan Rahmet, kederli ailesine de sabirlar diliyoruz.
Cenazesi bugun aksam namazina mutakip, memleketi Canakkale / Biga'da kilinacaktir _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 705 Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal
Tarih: 15.06.2005 - 15:20 Mesaj konusu:
Tüğlerim diken diken oldu.
Çok acı, bu sabah motorunun üstündeydi ama akşam cenaze namazı var.
Diyecek birşey bulamıyorum kendisine Allahtan rahmet ailesine de sabır diliyorum.
Resimdeki kask Caberg. Gecen sene vefat eden Tomkedi lakapli Umut Akcali arkadasimizda da Caberg vardi ve o olayda cok lafi gecmisti kaskin. Ugursuz mudur nedir. _________________ Kurtlu
CBR 600RR ?05
dikkat yetmez arkadaşlar. kimseye güvenmiyeceğiz. insan müsvettesi çok var bu yollarda. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır diliyorum. _________________ Güç sizinle olsun...
Tarih: 15.06.2005 - 15:41 Mesaj konusu:
Canlıya hasar vermeyen kazalara ne kadar gülüp geçiyorsam, cana mal olan kazaları duydukça da o kadar kahrolup bitiyor ve uzun süre kendime gelemiyorum arkadaşlar... Hiç olmazsa resmi koymasaydın gsedat2000. Akşam akşam bütün bütün sinirlerim laçka oldu... Gel de çalış şimdi... Gencecik çocuk ya, hem de öğretmen... Hey büyük Allahım! Sen bizleri koru ya Rabbim!..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Mar 23, 2005 Mesajlar: 283 Nereden: Istanbul/Kadikoy
Tarih: 15.06.2005 - 15:48 Mesaj konusu:
Allah tüm sevenlerine sabır versin..... _________________ Honda St 1300 Pan European
insanlardan nitelikleri için hoslanir ama onlari kusurlari için severiz
Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 15.06.2005 - 15:49 Mesaj konusu:
allah rahmet eglesin,geride kalanlara allah sabır versin... _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız