Tarih: 16.06.2005 - 12:20 Mesaj konusu: Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum!(Rüzg. kizi)
Sevgili DD' nin yazısını aynen alıp köşesine taşımış yani bu hafta işin biraz kolayına kaçmış.
DD'nin adını yazıda vermiş olması yeterli mi sizce? Acaba onun yazısını kullanmak için izin aldı mı?
Kendisini tanımam, yazılarını zevkle takip ederim ama kendi yazdığı sürece!!! Dün gidip geç bir saat olduğu için arayıp gazeteyi buldum. Bir de baktım zaten defalarca okuduğum bir yazıyı köşesine taşımış.
Bilmiyorum belki hayalkırıklığı yaşadığım içindir ama bana doğru gelmedi.
Yine de yeni motoru ile kazasız belasız, keyifli zamanlar diliyorum !
Sevgiler... _________________ Dünya kar?yla?ty?yn fyrtynalarla de?il gemiyi limana sa? salim getirip getirmedi?inle ilgilenir.
Tarih: 16.06.2005 - 12:30 Mesaj konusu:
dostum ayşenin tüm yazıları alıntı zaten..
ayşe camiaya ilk girdiğinde tüm toplantılara katılırdı sonradan popülerliği arttıkça ortadan kaybolmaya başladı..
ilk gazeteye yazacağı zamanlar tüm mail gruplarına yazılar yazıp hepimizden yazılar haberler fotolar istedi sonra güzelce derleyip
gazatecilik örneği verdi bize :!: :!:
neden şaşırdınki! kaldıki dd bizim için faydalı olabilecek hiç bir bilgiye hayır demez en azından ben bunu böyle biliyorum.
sonuç olarak öyle yada böyle bir misyon yüklenmiş devam ediyor yazdığı bilgiler size faydalı ise alın kullanın.
ne kadar etik olduğuna gelince yorum yapmıyorum. _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 16.06.2005 - 12:47 Mesaj konusu:
Ayşe Şule yani Rüzgarın kızı motorsikletlerle ve motorcularla ilgili yazı yazan bir köşe yazarıdır.zenoya _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Tarih: 16.06.2005 - 12:51 Mesaj konusu:
zenoya demiş ki:
Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum !!
başlığını anlayamadım......
Ayşe kim ? ne yazmış ? nerede yazmış ? özür dilerim konuyu anlayabilmem için nereyi okumam gerektiğini söylermisiniz bana.
zenoya
ayşe şule bilgiç tiyatrocu sanatcı ilk olarak baba dizisinde oynadı motoruyla(kırmızı gs 650)
sonra kurşun yarasında (kaymakamın rum sevgilisi rolünde)
bir istanbul masalında oynadı(esmanın staj yaptığı fabrikadaki arkadaşı rolünde)
sonra hürriyet gazetesi oto yaşam ekinde son sayfada motosikletle ilgili yazılar yazdı yazmaya devam ediyor)
geçenlerde cnnturkde de bir programı vardı rüzgarın kızı diye program ismini yanlış hatırlayabilrim. zaten beğenmediğim bir programdı.
hatırlamışsındır umarım hatırlamazsan büyük kayıp olur :oops: _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Tarih: 16.06.2005 - 12:53 Mesaj konusu:
Aliihsan,
Allah seni bildiği gibi yapsın. Hiç bir programını kaçırmamışsın.
Kurşun yarasını biliyorum, izliyordum ama ben izlerken AŞ yoktu sonradan transfer oldu gayette başarılıydı.
Diğer dizi ve programlarını izleme şansım olmadı yakalayamadım. Yakında bende rüzgarın abisi diye programa başlıyorum. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 16.06.2005 - 12:54 Mesaj konusu:
zenoya, dünkü Hürriyet Gazetesinin Otoyaşam ekinin Motoyaşam Başlıklı arka sayfasını bulup okuman gerek arkadaşım.
Etiklik olayına gelince: Paylaşılan bilgilerin sahibi belirtilmiş olduğuna göre etik dışı bir durum söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Sonuçta bizler de burada bir çok şeyi birilerinden öğrenmiş almışızdır ve üstelik kaynağını bile unutmuşuzdur ama yine de bir bilen misali akıl vermeye çalışırız. Asıl, bizimkisi etik değilmiş gibi geliyor bana... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 16.06.2005 - 12:57 Mesaj konusu:
Alıntı:
Diğer dizi ve programlarını izleme şansım olmadı yakalayamadım. Yakında bende rüzgarın abisi diye programa başlıyorum.
gel vazgeç valla aç kalırsın benden söylemesi hem güzelde değilsin _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Tarih: 16.06.2005 - 13:02 Mesaj konusu:
Tüm programları yapanlar güzel mi sence. Popüler olunduğuna göre güzellik önemli değil sanırım. Çirkinim ama karizmam yeter. :oops:
Hem program dışı gördüğümüz insanları ekranda farklı görebiliyoruz. Bende bunu kullanırım, fondoten, makyaj ile karizmatik olabilirim. Bak o zaman sulanma sakın. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 16.06.2005 - 13:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
Çirkinim ama karizmam yeter
yav hemen alınma bayan güzelliğinden bahsettim ben erkeğin güzelimi olurmuş :!: benim kadar olmasanda sende yakışıklı sayılırsın
:oops: kahretsin tutamadım yine kendimi _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
En son aliihsan tarafından 16.06.2005 - 13:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 16.06.2005 - 13:06 Mesaj konusu:
O sebeple seninle pek dolaşmak istemiyorum. Sen varken bana kimse bakmıyor gurur yapıyorum. Ondan sonra da imzama taşıyorum bunu. 8) _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
fakat benim anlamadigim neyin etikligini savunuyoruz, cunku yazinin basinda DD'den bahsetmis ve yazinin sahibi diye belirtmis;
Alıntı:
Bu düşüp kalkma eylemi ile ilgili çok sevdiğim bir yazı var. İnternette tanıştığım, tam bir motosiklet sevdalısı olduğundan hiç şüphe etmediğim Donald Duck yazmış. Bakın motorla nasıl düşüp kalkılır?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız