Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum!(Rüzg. kizi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum!(Rüzg. kizi)

Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum!(Rüzg. kizi)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:20    Mesaj konusu: Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum!(Rüzg. kizi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili DD' nin yazısını aynen alıp köşesine taşımış yani bu hafta işin biraz kolayına kaçmış.

DD'nin adını yazıda vermiş olması yeterli mi sizce? Acaba onun yazısını kullanmak için izin aldı mı?

Kendisini tanımam, yazılarını zevkle takip ederim ama kendi yazdığı sürece!!! Dün gidip geç bir saat olduğu için arayıp gazeteyi buldum. Bir de baktım zaten defalarca okuduğum bir yazıyı köşesine taşımış.

Bilmiyorum belki hayalkırıklığı yaşadığım içindir ama bana doğru gelmedi.

Yine de yeni motoru ile kazasız belasız, keyifli zamanlar diliyorum !

Sevgiler...

gokund@hotmail.com
Başa dön
Knock-out Çevrimdışı Knock-out Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayse deme kiziyomu$ :md:

ayse sule bilgic diceyecekmisiz hey allahim yaa Bravo

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum :-D Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ayşenin tüm yazıları alıntı zaten..
ayşe camiaya ilk girdiğinde tüm toplantılara katılırdı sonradan popülerliği arttıkça ortadan kaybolmaya başladı..
ilk gazeteye yazacağı zamanlar tüm mail gruplarına yazılar yazıp hepimizden yazılar haberler fotolar istedi sonra güzelce derleyip

gazatecilik örneği verdi bize :!: :!:

neden şaşırdınki! kaldıki dd bizim için faydalı olabilecek hiç bir bilgiye hayır demez en azından ben bunu böyle biliyorum.
sonuç olarak öyle yada böyle bir misyon yüklenmiş devam ediyor yazdığı bilgiler size faydalı ise alın kullanın.
ne kadar etik olduğuna gelince yorum yapmıyorum.
zenoya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum !!

başlığını anlayamadım......

Ayşe kim ? ne yazmış ? nerede yazmış ? özür dilerim konuyu anlayabilmem için nereyi okumam gerektiğini söylermisiniz bana.

zenoya
Başa dön
zenoya Çevrimdışı zenoya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayşe Şule yani Rüzgarın kızı motorsikletlerle ve motorcularla ilgili yazı yazan bir köşe yazarıdır.zenoya

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zenoya demiş ki:
Ayşe etik olarak yanlış yaptı diye düşünüyorum !!

başlığını anlayamadım......

Ayşe kim ? ne yazmış ? nerede yazmış ? özür dilerim konuyu anlayabilmem için nereyi okumam gerektiğini söylermisiniz bana.

zenoya

ayşe şule bilgiç tiyatrocu sanatcı ilk olarak baba dizisinde oynadı motoruyla(kırmızı gs 650)
sonra kurşun yarasında (kaymakamın rum sevgilisi rolünde)
bir istanbul masalında oynadı(esmanın staj yaptığı fabrikadaki arkadaşı rolünde)
sonra hürriyet gazetesi oto yaşam ekinde son sayfada motosikletle ilgili yazılar yazdı yazmaya devam ediyor)
geçenlerde cnnturkde de bir programı vardı rüzgarın kızı diye program ismini yanlış hatırlayabilrim. zaten beğenmediğim bir programdı.
hatırlamışsındır umarım hatırlamazsan büyük kayıp olur :oops:
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aliihsan,
Allah seni bildiği gibi yapsın. Hiç bir programını kaçırmamışsın. Çok gülüyorum
Kurşun yarasını biliyorum, izliyordum ama ben izlerken AŞ yoktu sonradan transfer oldu gayette başarılıydı.

Diğer dizi ve programlarını izleme şansım olmadı yakalayamadım. Yakında bende rüzgarın abisi diye programa başlıyorum. Çok gülüyorum
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zenoya, dünkü Hürriyet Gazetesinin Otoyaşam ekinin Motoyaşam Başlıklı arka sayfasını bulup okuman gerek arkadaşım.

Etiklik olayına gelince: Paylaşılan bilgilerin sahibi belirtilmiş olduğuna göre etik dışı bir durum söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Sonuçta bizler de burada bir çok şeyi birilerinden öğrenmiş almışızdır ve üstelik kaynağını bile unutmuşuzdur ama yine de bir bilen misali akıl vermeye çalışırız. Asıl, bizimkisi etik değilmiş gibi geliyor bana...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Diğer dizi ve programlarını izleme şansım olmadı yakalayamadım. Yakında bende rüzgarın abisi diye programa başlıyorum.

gel vazgeç valla aç kalırsın benden söylemesi hem güzelde değilsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
zenoya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.06.2005 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim Vulcan_Lionheart

TV de "Rüzgarın kızı" olarak seyretmiştim birkaç kez.. adını bilmiyordum..

zenoya
Başa dön
zenoya Çevrimdışı zenoya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2005 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm programları yapanlar güzel mi sence. Popüler olunduğuna göre güzellik önemli değil sanırım. Çirkinim ama karizmam yeter. :oops:
Hem program dışı gördüğümüz insanları ekranda farklı görebiliyoruz. Bende bunu kullanırım, fondoten, makyaj ile karizmatik olabilirim. Bak o zaman sulanma sakın.
Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2005 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çirkinim ama karizmam yeter

yav hemen alınma bayan güzelliğinden bahsettim ben Çok gülüyorum erkeğin güzelimi olurmuş :!: benim kadar olmasanda sende yakışıklı sayılırsın
:oops: kahretsin tutamadım yine kendimi Çok gülüyorum

En son aliihsan tarafından 16.06.2005 - 13:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O sebeple seninle pek dolaşmak istemiyorum. Sen varken bana kimse bakmıyor gurur yapıyorum. Ondan sonra da imzama taşıyorum bunu. 8)
Başa dön
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 16.06.2005 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahse konu; sozu edilen yazi, sanirim asagidaki linkte:

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~427@nvid~590880,00.asp

fakat benim anlamadigim neyin etikligini savunuyoruz, cunku yazinin basinda DD'den bahsetmis ve yazinin sahibi diye belirtmis;

Alıntı:

Bu düşüp kalkma eylemi ile ilgili çok sevdiğim bir yazı var. İnternette tanıştığım, tam bir motosiklet sevdalısı olduğundan hiç şüphe etmediğim Donald Duck yazmış. Bakın motorla nasıl düşüp kalkılır?
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal