Tarih: 17.06.2005 - 15:05 Mesaj konusu: İstanbul-İzmir-Çeşme-İstanbul gezisi ve resimleri...
Eveeet, güzel, çok güzel, hatta harika İzmir-Çeşme gezim dün itibarıyla tamamlandı. 11 Haziran sabahı 10 kişi 7 motor olarak başladığım gezi dün, yani 15 Haziran akşamı tek motor olarak tamamlandı. Yok yok, merak etmeyin, diğer motorcular da iyi , ama Kuzey hariç tümü Pazar günü İstanbul'a döndüler.
Gezimiz, rüzgarlı, kapalı ve bölgesel sıkı yağış bırakan bulutların kapladığı pis bir havada başladı. Ancak bu havaya rağmen öncesinde bizi satanlar hariç bir satış gerçekleşmedi, buna çok sevindim. Gerçi Tuttifrutti, sabah sabah arayıp 'hava çok kötü' deyip durdu ve ekipmanı tam olmasa da sağolsun beni yalnız bırakmadı.
Sabah erkenden Yenikapı'da toplandık ve kısa bir moladan sonra Feribot'a bindik. Denizin ortasındaki çok şiddetli yağışı geçtikten sonra bizi pırıl pırıl bir havanın beklediğini görerek İzmir, yola umutla koyulduk. Gemiden iner inmez yine bir sigara molası verdik ve Ulusoy Susurluk tesislerine doğru yola çıktık.
Burada verdiğimiz yarım saatlik moladan sonra ancak benzinimiz bitince durma kararı vererek yola koyulduk. Ancak yolda Volkan gaza gelerek koptu gitti, biz yaklaşık 100-120 km sonra benzin molası verdik. Mola sonrasında ilker ve ben hariç tüm ekip hızla yola çıkınca hazırlanıp çıkana kadar onlardan koptuk.
Manisa'ya gelmek üzereyken önceki ekibe yetişemeyeceğimize karar vererek bir yerde mola verdik ve ev yapımı çorba, mantı ve börekle karnımızı doyurduk. Burada hayatımda yediğim en muhteşem ve ödüllü ev yapımı su böreğini yedim ! Çıtır çıtır olmasına rağmen damla yağ hissedilmiyordu doğrusu.
Her neyse, tekrar yola koyulup İzmir'in girişindeki resmen motorları düşürme amaçlı o iğrenç mıcırlı yoldan düşmeyelim diye dua ederek sağ sağlim geçtikten sonra şehre indik. İlker de ben de İzmir'i bilmediğimiz için birkaç telefon ve adres soruşturmasından sonra Kordon'a inebildik ve Volkan'ın yardımıyla otelimizi bulup hemen yerleştik. Bu arada Çağrı, Deniz, İshak ve eşinin Ilıca'ya bir otele gittiğini öğrendik ve çağrı ile ishak'ın havuz'daki resimlerini görünce kendilerini mutlu mutlu andık
Otelden sonra o ünlü Kordon'a inip oturduk. Aman yarabbi o ne güzel ortam (lütfen yanlış anlamayalım, tümüyle sahil şeridinin, çevre düzeninin ve manzaranın güzelliğinden bahsediyorum !). Gerçekten o dillerde dolaşan, efsane haline gelecek kadar güzel bir sahil şeridine sahip Kordon. Neyse efendim, orada birkaç saat demlendikten sonra İzmir'li MD'lerle Atatürk heykelinin orada toplantık. Yaklaşık 1 saatlik bir beklemeden sonra da grup halinde yola koyulduk ve bana hiç bitmeyecekmiş gibi gelen yolu nihayet bitirip parti alanına geldik.
Güzel partimizden, yorgun olduğumuz ve çok üşüdüğümüz için saat 23 gibi ayrıldık. Ancak duyduğumuz kadarıyla kalanlar halay çekmiş ve çook eğlenmişler
Ertesi gün kahvaltı sonrası hemen yarışlara yollandık. Yarışları bir süre izledikten sonra İshak ve Çağrıyı yolcu etmek için yine Kordon'a indim. Orada bir yemekten sonra tekrar otele dönerek hazırlıklarımızı yaptık ve Güney, ben ve Harun Çeşmeye doğru yola çıktık.
Çeşme'deki sevgili arkadaşımız Sexpistols'ın yardımlarıyla şirin ve güzel bir otel bulduk ve hemen oraya yerleştik. O akşam Elif, sağolsun arabayla gelip bizi adım adım her yeri gezdirdi. Gece geç saatlere kadar sokaklarda dolandık ve titredik ! Evet, biraz garip gelecek ama hava akşam çok soğuktu ve bir önceki akşam gibi yine çook üşüdük.
Ertesi gün ve bir sonraki gün Ayayorgi'deki, şu Televole'de filan bol bol gösterilen Tiki Beach'lerde konakladık ve harika denize girdik. Deniz gerçekten çok güzeldi, kaçırılmayacak kadar güzel...
Tatilin sonunda, Harun kardeşimizi İstanbul'a otobüsle uğurladık ve biz de Güney'le Çeşme otobanından İzmir'e döndük. Döndük ama gişelerde bizi ilginç bir süpriz bekliyordu ! Otobanda görüp zaten yavaş olan hızımızı daha da düşürdüğümüz polis arabası bizi hız yapıyor diye bildirmişti !
Otobanda Motorsikletin maksimum hızı 83'müş, biz ise 95 ile radara girmişiz. İkinci gün ortaya çıkan nezlenin bende yarattığı sinirl polislere ağzıma geleni söylediysem de kar etmedi, amcam paşa paşa 92'şer milyon cezamızı yazdı. Bu noktada olayı hatırlayıp tekrar sinirlerim tepeme çıktığı için konuyu uzatmıyor, motorsikleti bu durumda bırakanları allaha havale ediyorum !!!
Lafın kısası, bu ceza olayı hariç güzel, eğlenceli, harika bir gezi oldu. İlk fırsatta daha büyük bir ekiple tekrarlamayı ümit ediyorum...
IMG_4211 çok güldüm resimler harika, hakkan tatilden dönmüş eee resimleri doldurmuş. Arada bir iki tatil görüntülerinden de koysaydın be abicim :-D _________________
Tarih: 17.06.2005 - 16:01 Mesaj konusu:
Evet arkadaşlar güzel bir tatildi gerçekten. Ama kuzey hala oralarda ve bana en son Kuşadasına gideceğinden bahsediyordu. Asıl haberler onda yani ;-) _________________ SYM Joyride 200
ishak abi başınana güneş geçti galiba saldıray durumunda gözüküyorsun...iiiiki ben gelmemişim
Ayıp pikacum ne demek bu.Beni tanımadın mı yoksa?Sadece çimen güreşi yapıyorduk volkan la. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Dün Güneyle ve sexpistolsla tanışma fırsatı bulduk İzmir MD toplantısında. Güzel bir sohbet oldu. Ama 95le otobanda radara inanamadım. Yazın nerdeyse her hafta sonu kullanırım orayı ortalama 130la; bir kere denk gelmedim böyle bir saçmalığa. Büyük talihsizlik olmuş.
En son Ozgur72 tarafından 17.06.2005 - 16:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 19, 2004 Mesajlar: 535 Nereden: İstanbul/İkitelli
Tarih: 17.06.2005 - 18:05 Mesaj konusu:
Evet gerçekten çok güzel ve eğlenceli geçti
Hakkan arkadaşımızın da belirttiği gibi daha İzmir'e girmeden hemen önce olan o mıcırlı yol sanki motorlulara kurulmuş bir tuzaktı sanki
Sonrasında gelen kordon, parti, İzmir gezisi, yarışlar oldukça eğlenceli geçti..
Pazar günü yarışlardan sonra ben - hakkan ve kuzey arkadaşımız Çeşme'ye vardık orada Elif arkadaşımızın yardımları çok oldu gerçekten(Burdan teşekkürlerimi iletiyorum)..
Kaldığımız otel çok şirin bir yerdi.. Sonrasında ver elini Beachler - deniz ve güneş oy oy oy
Bir dahaki sefere sayımızın daha çok olması dileğiyle herkese selamlar... :md: :md: _________________ Harun Balkır
harunracing@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız