Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul-İzmir-Çeşme-İstanbul gezisi ve resimleri...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul-İzmir-Çeşme-İstanbul gezisi ve resimleri...

İstanbul-İzmir-Çeşme-İstanbul gezisi ve resimleri...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.06.2005 - 15:05    Mesaj konusu: İstanbul-İzmir-Çeşme-İstanbul gezisi ve resimleri... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eveeet, güzel, çok güzel, hatta harika İzmir-Çeşme gezim dün itibarıyla tamamlandı. 11 Haziran sabahı 10 kişi 7 motor olarak başladığım gezi dün, yani 15 Haziran akşamı tek motor olarak tamamlandı. Yok yok, merak etmeyin, diğer motorcular da iyi Bravo, ama Kuzey hariç tümü Pazar günü İstanbul'a döndüler.

Gezimiz, rüzgarlı, kapalı ve bölgesel sıkı yağış bırakan bulutların kapladığı pis bir havada başladı. Ancak bu havaya rağmen öncesinde bizi satanlar hariç bir satış gerçekleşmedi, buna çok sevindim. Gerçi Tuttifrutti, sabah sabah arayıp 'hava çok kötü' deyip durdu ve ekipmanı tam olmasa da sağolsun beni yalnız bırakmadı.

Sabah erkenden Yenikapı'da toplandık ve kısa bir moladan sonra Feribot'a bindik. Denizin ortasındaki çok şiddetli yağışı geçtikten sonra bizi pırıl pırıl bir havanın beklediğini görerek İzmir, yola umutla koyulduk. Gemiden iner inmez yine bir sigara molası verdik ve Ulusoy Susurluk tesislerine doğru yola çıktık.

Burada verdiğimiz yarım saatlik moladan sonra ancak benzinimiz bitince durma kararı vererek yola koyulduk. Ancak yolda Volkan gaza gelerek koptu gitti, biz yaklaşık 100-120 km sonra benzin molası verdik. Mola sonrasında ilker ve ben hariç tüm ekip hızla yola çıkınca hazırlanıp çıkana kadar onlardan koptuk.

Manisa'ya gelmek üzereyken önceki ekibe yetişemeyeceğimize karar vererek bir yerde mola verdik ve ev yapımı çorba, mantı ve börekle karnımızı doyurduk. Burada hayatımda yediğim en muhteşem ve ödüllü ev yapımı su böreğini yedim ! Çıtır çıtır olmasına rağmen damla yağ hissedilmiyordu doğrusu.

Her neyse, tekrar yola koyulup İzmir'in girişindeki resmen motorları düşürme amaçlı o iğrenç mıcırlı yoldan düşmeyelim diye dua ederek sağ sağlim geçtikten sonra şehre indik. İlker de ben de İzmir'i bilmediğimiz için birkaç telefon ve adres soruşturmasından sonra Kordon'a inebildik ve Volkan'ın yardımıyla otelimizi bulup hemen yerleştik. Bu arada Çağrı, Deniz, İshak ve eşinin Ilıca'ya bir otele gittiğini öğrendik ve çağrı ile ishak'ın havuz'daki resimlerini görünce kendilerini mutlu mutlu andık Bravo

Otelden sonra o ünlü Kordon'a inip oturduk. Aman yarabbi o ne güzel ortam (lütfen yanlış anlamayalım, tümüyle sahil şeridinin, çevre düzeninin ve manzaranın güzelliğinden bahsediyorum !). Gerçekten o dillerde dolaşan, efsane haline gelecek kadar güzel bir sahil şeridine sahip Kordon. Neyse efendim, orada birkaç saat demlendikten sonra İzmir'li MD'lerle Atatürk heykelinin orada toplantık. Yaklaşık 1 saatlik bir beklemeden sonra da grup halinde yola koyulduk ve bana hiç bitmeyecekmiş gibi gelen yolu nihayet bitirip parti alanına geldik.

Güzel partimizden, yorgun olduğumuz ve çok üşüdüğümüz için saat 23 gibi ayrıldık. Ancak duyduğumuz kadarıyla kalanlar halay çekmiş ve çook eğlenmişler Bravo

Ertesi gün kahvaltı sonrası hemen yarışlara yollandık. Yarışları bir süre izledikten sonra İshak ve Çağrıyı yolcu etmek için yine Kordon'a indim. Orada bir yemekten sonra tekrar otele dönerek hazırlıklarımızı yaptık ve Güney, ben ve Harun Çeşmeye doğru yola çıktık.

Çeşme'deki sevgili arkadaşımız Sexpistols'ın yardımlarıyla şirin ve güzel bir otel bulduk ve hemen oraya yerleştik. O akşam Elif, sağolsun arabayla gelip bizi adım adım her yeri gezdirdi. Gece geç saatlere kadar sokaklarda dolandık ve titredik ! Evet, biraz garip gelecek ama hava akşam çok soğuktu ve bir önceki akşam gibi yine çook üşüdük.

Ertesi gün ve bir sonraki gün Ayayorgi'deki, şu Televole'de filan bol bol gösterilen Tiki Beach'lerde konakladık ve harika denize girdik. Deniz gerçekten çok güzeldi, kaçırılmayacak kadar güzel...

Tatilin sonunda, Harun kardeşimizi İstanbul'a otobüsle uğurladık ve biz de Güney'le Çeşme otobanından İzmir'e döndük. Döndük ama gişelerde bizi ilginç bir süpriz bekliyordu ! Otobanda görüp zaten yavaş olan hızımızı daha da düşürdüğümüz polis arabası bizi hız yapıyor diye bildirmişti !

Otobanda Motorsikletin maksimum hızı 83'müş, biz ise 95 ile radara girmişiz. İkinci gün ortaya çıkan nezlenin bende yarattığı sinirl polislere ağzıma geleni söylediysem de kar etmedi, amcam paşa paşa 92'şer milyon cezamızı yazdı. Bu noktada olayı hatırlayıp tekrar sinirlerim tepeme çıktığı için konuyu uzatmıyor, motorsikleti bu durumda bırakanları allaha havale ediyorum !!!

Lafın kısası, bu ceza olayı hariç güzel, eğlenceli, harika bir gezi oldu. İlk fırsatta daha büyük bir ekiple tekrarlamayı ümit ediyorum...

Şimdiii, buyrun resimlere...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 17.06.2005 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

IMG_4211 çok güldüm Gülümsüyorum resimler harika, hakkan tatilden dönmüş eee resimleri doldurmuş. Arada bir iki tatil görüntülerinden de koysaydın be abicim :-D
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.06.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet çok iiydi ya iyiki gittik Dil çıkarıyorum
resimlerde müthiş eline sağlık hakan
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Nejla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/maltepe

MesajTarih: 17.06.2005 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan ellerine sağlık muhteşem görüntüler....ayrıca hoşgeldin
vetmemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL,Anadolu

MesajTarih: 17.06.2005 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Hakkan.Asıl tatili sizler yapmışsınız. Çok gülüyorum Kuzey epey kaldın
oralarda.Bakalım neler anlatacaksın.Sende de bayağı foto vardır hani. Göz kırpıyorum
cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 17.06.2005 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper gezi olmus sizleri tebrik ederim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
cowboy Çevrimdışı cowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.06.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar güzel bir tatildi gerçekten. Ama kuzey hala oralarda ve bana en son Kuşadasına gideceğinden bahsediyordu. Asıl haberler onda yani ;-)
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2005 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ishak abi başınana güneş geçti galiba saldıray durumunda gözüküyorsun...iiiiki ben gelmemişim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 17.06.2005 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ishak abi başınana güneş geçti galiba saldıray durumunda gözüküyorsun...iiiiki ben gelmemişim

Ayıp pikacum ne demek bu.Beni tanımadın mı yoksa?Sadece çimen güreşi yapıyorduk volkan la.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ozgur72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ksk - Yzmir

MesajTarih: 17.06.2005 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün Güneyle ve sexpistolsla tanışma fırsatı bulduk İzmir MD toplantısında. Güzel bir sohbet oldu. Ama 95le otobanda radara inanamadım. Yazın nerdeyse her hafta sonu kullanırım orayı ortalama 130la; bir kere denk gelmedim böyle bir saçmalığa. Büyük talihsizlik olmuş.

En son Ozgur72 tarafından 17.06.2005 - 16:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Ozgur72 Çevrimdışı Ozgur72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 17.06.2005 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezin baklım bizsiz bu dünya size de kalmaz Çok gülüyorum
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2005 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ayıp pikacum ne demek bu.Beni tanımadın mı yoksa?Sadece çimen güreşi yapıyorduk volkan la.

oldu abi volkannı anladıkta toroman için bir açıklama bekliyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli

MesajTarih: 17.06.2005 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet gerçekten çok güzel ve eğlenceli geçti Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Hakkan arkadaşımızın da belirttiği gibi daha İzmir'e girmeden hemen önce olan o mıcırlı yol sanki motorlulara kurulmuş bir tuzaktı sanki Öfkeliyim
Sonrasında gelen kordon, parti, İzmir gezisi, yarışlar oldukça eğlenceli geçti.. Dil çıkarıyorum
Pazar günü yarışlardan sonra ben - hakkan ve kuzey arkadaşımız Çeşme'ye vardık orada Elif arkadaşımızın yardımları çok oldu gerçekten(Burdan teşekkürlerimi iletiyorum).. Dil çıkarıyorum
Kaldığımız otel çok şirin bir yerdi.. Dil çıkarıyorum Sonrasında ver elini Beachler - deniz ve güneş oy oy oy Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Bir dahaki sefere sayımızın daha çok olması dileğiyle herkese selamlar... :md: :md: Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 17.06.2005 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper gezi yaaaaaaaa............ Motorsuzluk kafama vurdu!... Öfkeliyim Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2005 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gezi olmuş hakan fotolar içinde tesekkur yani Dil çıkarıyorum
Başa dön
gagagotti Çevrimdışı gagagotti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal