arkadaşlar dün sabah sonunda fazerimi aldım..çok süper bir makine.
darısı olmayan arkadaşların başına..burgmandan sonra biraz rahatsız ama .gülü seven diken olayı resimleri eklicem telefonumun kızılötesi çalışmıyo
Bu arada sabahın saat 8 inde sadece netten konuştuğum bizzat tanımadığım .ve yardım için gelebileceğini söyleyip gelen BORAN kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. işte gerçek motor kardeşliği.... _________________ suzuki marauder 800cc custom.
Suzuki an 400 Burgman
piaggio x9-250
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 19.06.2005 - 11:10 Mesaj konusu:
cok güzel bi motor almışsın.fazer öyle bi motorki;hiç bi motor,karşısında ne hava basabilir nede o kendini ezdirir.doldura doldura 250 km hız yapıyo bu bir.ikinciside kullanım acısından cok rahat.e tabi burgmanın rahatlığını vermez.ama senin motordan ne istediğin önemli.şu kadarını söyleyeyim.benim R1 in yanında bi tanede fazer olsa hiç hayır demem. _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız