Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinirimden ağladım! ilk kazamı yaptımda!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinirimden ağladım! ilk kazamı yaptımda!!!

Sinirimden ağladım! ilk kazamı yaptımda!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RxLover
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 19:21    Mesaj konusu: Sinirimden ağladım! ilk kazamı yaptımda!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar,

Ailemle uzun bi aradan sonra pikniğe gideyim dedim.. (Kayseri/Ali dağ piknik alanı) neyse ben motorumla gittim.. malum dağ olduğu için yol yokuş.. neyse ben dönmek istedim aldım motoru dönyorum.. 2 şeritli küçük bir dağ yolu düşünün (asfalt) bu yolu takip etmeye başladım.. yolun ana yola bağlantı kısmı tipik bir T bağlantı.. neyse.. hızım 15 km/h civarında derken ana yola geçmek için sinyal verdiğim anda Öküzün biri hiç bakmadan dağ yoluna savurtarak girdi.. herif üstüme üstüme gelio neyse.. frene dokunmam ile ön teker kayıverdi motoru ittim sol tarafa doğru ve düştüm.. neyse yerde biraz sürüklendim hemen kalktım motoru kaldırdım.. baktım herif kaçıyo.. neyse basıp ailesi ile anışmaya gidecektim ki boşver dedim kaza sonrası sakatlık çıkmasın..

gelelim kayma sebebine.. dedim ya frene dokunur dokunmaz kaydım die.. baktım zemine 2 m2 kadar siyah bi leke.. ayağımı sürttüm tıpkı buz gibi.. anlaşılan yağ dökülmüş.. lanet ettim yola da o öküze de..

motordaki hasar= nerede ise sıfır.. koruma demiri vardı.. onda biraz çizik.. o da yok gibi.. bide ön fren kolunun ucu çizik..

bendeki hasar= 1- allahtan kafamda kask vardı çünkü yüzüstü sürüklendim ve çenemi yere vurdum.. kask çenemin değilmasını kurtardı.. (dandik de olsa işe yaradı)
2-sağ elimde bi açılma var sürtünmeden, sağ dizimde var sürtünmeden dlayı bi açılma bi de sağ göğüs kafesimin olduğu bölgede ufak tefek çizikler..

çıkardığım sonuç= olası ihtimalleri bilmek yetmiyor, her an herşeye hazır olmalıydım o an zemini kontrol etmemem kaymama sebep oldu.. , eldivensiz ve diğer koruma ekipmanları olmadan olmuyomuş.. sadece kask yetmez(bilmek yetmio işte anca böile ders olucak Öfkeliyim ) .. öküzlere karşı çözüm besmelesiz yola çıkmamakmış anladım.. , bi de yola çıkmadan önce annemle tartışmasaydım belki olmazdı..

neyse arkadaşlar sabredip okuduğunuz için teşekkür ederim.. bu arada ilk düşme olayım old. için soruyorum.. bu tarz motorun kayıp yatması durumunda motorda hayati kazalara, kazalara yol açacak teknik sorunlar oluşmuş mudur? ben frenleri fln kontrol ettim gözüme bişey çarpmadı..

sevgiler,saygılar..
-
Başa dön
RxLover Çevrimdışı RxLover Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2005 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum umarım son kazan olur Üzgünüm
Başa dön
gagagotti Çevrimdışı gagagotti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 19.06.2005 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeş , aynen ilk ve son kazan olur inşallah , bi de unutmaki DÜŞMEDEN motorcu olunmas , en kötüsü bu olsun deyip dewam et yoluna Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TaKa
Üye
Üye

Nereden: Ist.

MesajTarih: 19.06.2005 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dostum, önemli olan dersleri sen çıkarmışsın bu düşüşten. Son düşüşün olmasını dilerim.
TaKa Çevrimdışı TaKa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sentin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dikkat dikkat dikkat
TATKU tara-anla-tahmın et-karar ver-uygula!!!
Başa dön
Sentin Çevrimdışı Sentin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadow750
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba RxLover

geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
shadow750 Çevrimdışı shadow750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
atahanicli
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun...inşallah bidaha kaza yapmazsın... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
atahanicli Çevrimdışı atahanicli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun en büyük kazn bu olur işallah..
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Spayke
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum.
2001 Yamaha R6
Başa dön
Spayke Çevrimdışı Spayke Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun .. inşallah bir daha olmaz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Küçük bir şanssızlık yaşamışsın ve dua etki hasarsız olarak atlatmışsın. Bu kazayı nazara atfet ve bu olayı bizlerle paylaşabildiğin için Allaha şükret!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 19.06.2005 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaşım öncelikle geçmiş olsun ... benimde başıma öle bi kaza geliyodu zor yırttım bi gün bursa da ki motor pazarına giderken yerler hafif ıslaktıtı senin düşmene neden olan öküzlerden bitanesi aradan bi fırladı aniden ön fireni sıkınca motor yanladı hemen ayağımla zor düzelttim allahtan yavaştım yoksa ayağım falan kırılırdı bi de öküz bakmadan gitti...
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.06.2005 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemşerim geçmiş olsun
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, her zaman tam koruma Dil çıkarıyorum
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 19.06.2005 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal