Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - f650 gs hakkında yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

f650 gs hakkında yardım

f650 gs hakkında yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
andackaracan
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2005 - 23:04    Mesaj konusu: f650 gs hakkında yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar 2 el bir motor buldum 2000km de 2002 model
El koruma, motor koruma, otomatik zincir yağlama, elcik ısıtma, abs ve 3 adet cantası mevcut ne dersiniz 7500euro için fiyatı nasıl makulmüdür.Herhangi bir kazası yok.
Başa dön
andackaracan Çevrimdışı andackaracan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 19.06.2005 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fena degil fiyati dostum ama sen yinede bi arastir!! Gülümsüyorum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fatihgsen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Windsor

MesajTarih: 20.06.2005 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi ustaya göster bence
Başa dön
fatihgsen Çevrimdışı fatihgsen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alperars
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.06.2005 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aralık ayında 2002 model,2000 km de bi F 650 GS aldım.Aksesuarsız fiyatı 10.250-YTL.Artık sen karşılaştır...
Başa dön
alperars Çevrimdışı alperars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serhatbaris
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2005 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çantalar orjinal'se fena değil. Bende 1 ay önce f650 CS aldım. 12milyar 2004 model 5000km.
Ama 2004 model 4500 km'de çok temiz olduğunu bildiğim bi motoruda sahibi 7500Euro'ya satıyordu. Senin dediğin motorun km'si az ama modeli biraz daha eski. Bence fiyat pahalı'da değil hesaplıda. Biraz pazarlık şansın var gibi geliyor.
Başa dön
serhatbaris Çevrimdışı serhatbaris Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal