çok merak ediom acaba sizin başınıza geldimi
bu güne kadar kaç kişi motorumun marşına bastıysa çalıştıramadı daha doğrusu marşa basamadı bu çok mu zor yani kim bastıysa yok çalışma değil motorda tık yok sanki marşa basmıooo
ben diom ki bunu hissetmek gerekir aklından geçireceksin o güselim pistonun yapcağı hareketi benzinin emme manifoldundan geçişini...
bugün Mr-Metal benim motoru biras sürdü adam herseyi yapao bi motoru çalıştıramıyo :lol: :lol:
maganda çalıştıramıyo :lol: :lol:
başka 2 arkadaş daha çalıştıramıo :lol: :lol:
e doğal olarakta bu çok hoşuma gidioooo bi sürü gülom :lol: :lol: :lol: _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
Walla yazından anladığım kadarıyla motorun ayak marşı olan bir model ve millet çalıştıramıyor. Benim motorda ayak marşlı özellikler eğimli yerlerde çok kıvranıyorum hatta geçen gün yan devirdim hızlı yüklencem derken dengem bozuldu
Kayıt: Feb 16, 2004 Mesajlar: 354 Nereden: Ankara/Batykent
Tarih: 18.04.2004 - 11:47 Mesaj konusu:
ben daha hiç düşürmedim marşa basarken ama geçen gün ayaklığa alcam diye düşürdüm bide motoru üstündeyken çalıştır bence o daha rahat motorun yanındayken marsa basma _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
YOk zaten yandayken basmıyorumda bizim burdalar bayağı dik çalıştırırım dedim bir yükledim dengem bozuldu ayağım altında kalcağına devrilsin dedim direk bıraktım İyide yapmışım hiç birşey olmadı alete Bence elektrik marşı daha iyi bir olay fakat soğuk havalar ve ayakmarşı kombinesiyle sağ bacağım hayvani güçlü olmadı değil yani faydalarıda var :P
Tarih: 18.04.2004 - 20:21 Mesaj konusu:
olm biliyosun bi ara düşürüyoduk motoru marşa basarken.. kardeşim senin motorun marşı marş değil ki... canlı o yaşıyor... ben basıyorum o geri tepiyor.. gaza gelip bi daha yükleniyorum busefer denge bozuluyo... üstünde zıpladığımı bile hatırlıyorum yani....
Kayıt: Feb 16, 2004 Mesajlar: 354 Nereden: Ankara/Batykent
Tarih: 19.04.2004 - 08:43 Mesaj konusu:
Alıntı:
ben diom ki bunu hissetmek gerekir aklından geçireceksin o güselim pistonun yapcağı hareketi benzinin emme manifoldundan geçişini...
bak ne demişim önce hisset sen üstünde zıplıon olmo ben hafif bi ayak darbesiyle çalıştırıom _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
MArş pedalı hakkında sölicek bişi yok 125 cc bi hondam var marş pedalli motoru bana satan kişi çaliştirirken gaz vermiyorsun demiş (babam eski motorculardan) babam bindi 1 seferde hemde gaz vererek çalıştırdı. Ulan ben 3 aydır moturu kullanıyorum gaz vermedende vererekte çalıştıramıyorum 1 seferde kendimi yicem artık ve o koluda koparıcam.......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız