Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Marş pedalı-Kick starter

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Marş pedalı-Kick starter

Marş pedalı-Kick starter
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 17.04.2004 - 21:50    Mesaj konusu: Marş pedalı-Kick starter Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok merak ediom acaba sizin başınıza geldimi
bu güne kadar kaç kişi motorumun marşına bastıysa çalıştıramadı daha doğrusu marşa basamadı bu çok mu zor yani kim bastıysa yok çalışma değil motorda tık yok sanki marşa basmıooo
ben diom ki bunu hissetmek gerekir aklından geçireceksin o güselim pistonun yapcağı hareketi benzinin emme manifoldundan geçişini...
bugün Mr-Metal benim motoru biras sürdü adam herseyi yapao bi motoru çalıştıramıyo :lol: :lol:
maganda çalıştıramıyo :lol: :lol:
başka 2 arkadaş daha çalıştıramıo :lol: :lol:
e doğal olarakta bu çok hoşuma gidioooo bi sürü gülom :lol: :lol: :lol:
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2004 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla yazından anladığım kadarıyla motorun ayak marşı olan bir model ve millet çalıştıramıyor. Benim motorda ayak marşlı özellikler eğimli yerlerde çok kıvranıyorum hatta geçen gün yan devirdim hızlı yüklencem derken dengem bozuldu Gülümsüyorum
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2004 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha hiç düşürmedim marşa basarken ama geçen gün ayaklığa alcam diye düşürdüm Üzgünüm Üzgünüm bide motoru üstündeyken çalıştır bence o daha rahat motorun yanındayken marsa basma
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2004 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YOk zaten yandayken basmıyorumda bizim burdalar bayağı dik çalıştırırım dedim bir yükledim dengem bozuldu ayağım altında kalcağına devrilsin dedim direk bıraktım Gülümsüyorum İyide yapmışım hiç birşey olmadı alete Gülümsüyorum Bence elektrik marşı daha iyi bir olay fakat soğuk havalar ve ayakmarşı kombinesiyle sağ bacağım hayvani güçlü olmadı değil yani faydalarıda var :P
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2004 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten solu kas yaptım şimdi sağla çalıştırıom hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 18.04.2004 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olm biliyosun bi ara düşürüyoduk motoru marşa basarken.. kardeşim senin motorun marşı marş değil ki... canlı o yaşıyor... ben basıyorum o geri tepiyor.. gaza gelip bi daha yükleniyorum busefer denge bozuluyo... üstünde zıpladığımı bile hatırlıyorum yani.... Çok gülüyorum
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2004 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben diom ki bunu hissetmek gerekir aklından geçireceksin o güselim pistonun yapcağı hareketi benzinin emme manifoldundan geçişini...

bak ne demişim önce hisset sen üstünde zıplıon olmo ben hafif bi ayak darbesiyle çalıştırıom
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2004 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw geri tepiyo diyorum ne diyorsun....
Başa dön
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2004 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende niye tepmio o zaman hı söyle bi Çok gülüyorum
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2004 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne biliim olm yabancıyız ya ondandır Gülümsüyorum tanıması kokumuzu alması lazım ilk önce herhalde
Başa dön
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2004 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2004 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marş pedalı yüzünden motor bakımda Ağlıyorum kaval kemiğimi kırıyordu ve marş pedalı iptal oldu:(
Başa dön
turkx Çevrimdışı turkx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
denis
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.07.2004 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun turkx Üzgünüm
Başa dön
denis Çevrimdışı denis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2004 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagol denis teşekkür ederim.
Başa dön
turkx Çevrimdışı turkx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Deli125cc
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.08.2004 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MArş pedalı hakkında sölicek bişi yok 125 cc bi hondam var marş pedalli motoru bana satan kişi çaliştirirken gaz vermiyorsun demiş (babam eski motorculardan) babam bindi 1 seferde hemde gaz vererek çalıştırdı. Ulan ben 3 aydır moturu kullanıyorum gaz vermedende vererekte çalıştıramıyorum 1 seferde kendimi yicem artık ve o koluda koparıcam.......
Başa dön
Deli125cc Çevrimdışı Deli125cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal