Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorla kamp-çadır tecrübesi olan var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorla kamp-çadır tecrübesi olan var mı?

Motorla kamp-çadır tecrübesi olan var mı?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.06.2005 - 10:05    Mesaj konusu: Motorla kamp-çadır tecrübesi olan var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam
Bayağıdır bir iki arkadaş kafamıza koyduk nettede bir çok yere baktık. Geze geze 2 3 arkadaş güney taraflarına inmeyi planlıyoruz. Ancak otel pansiyondan ziyade nerede akşam orada sabah mantığı çadırımızı dikip muhabbetimizi yapmak var aklımızda.

Uzun yol yaptıkda hiç dışarıda kalmadık. Ayrıca ne bileyim merak ta etmiyoruz değil, böyle bir işe kalkışanlar oldu mu? Varsa biraz tecrübelerini verebilirler mi?

Kamp olayında siftah yapacağız da Gülümsüyorum Özel bir cevap aramıyorum, sadece böyle bir tecrübesi varsa kritikleri paylaşırsa sevinirim.

Hafiften tırsıyoz Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.06.2005 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Se7en,
Çadır ile konaklamaktan tırsacak bir şey yok emin ol ki çok eğleneceksiniz. Güney'de her köşe başında Camping alanları vardır. Motosiklet ile yaz dönemlerinde yaptığımız tüm gezilerde Çadır tercih ederiz, Otel çok rahat kim hayır diyebilir ki ancak Çadır da gerçekten yanınızda güzel şeyleri paylaşabileceğiniz, dostlarınız, arkadaşlarınız varsa çok eğlenceli geçer.
Söyleyeceğim şudur ki Kampçılık ile ilgili seminer var katılmanızı ve bu konuyla ilgili olarak bilgilenmenizi isterim. Hatırlıyorum da ilk zamanlar gezilerde Çadır kuracağız dediklerinde gezilere gitmekten vazgeçer yeni alternatifler düşünürdüm. Ancak mecbur olup kamp kurduktan sonra bu güne kadar ben neden kamp yapmamışım diye üzüldüğüm de çok oldu.

Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seher
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 22.06.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Ekim ayında deneyeceğim bu işi Gülümsüyorum Sana şimdiden kolay gelsin Se7en Dil çıkarıyorum
Başa dön
seher Çevrimdışı seher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2005 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya abi olay o değil aslında. Mesela bak bizim düşündüğümüz rota Çanakkale üzerinden asos vs. aşağı kayacağız.

Şimdi tırstığımız konu şu; çadır kampı dışında bir mekan gördük diyelim düzlük güzel bir yer bu noktalarda çadır kurduğumuzda jandarma vs. müdahale etme olasılığı olabilir mi?

Kamptan tırsmam o güzel. Asıl işte dediğim nerede akşam orada sabah mantığı bazı noktalarda dağ başı bile olabilir. O noktalarda tırsıyoruz.

Seher umarım denemen güzel geçer. Abi sağol bu arada. Resim on numara Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 22.06.2005 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahil kesimlerinde su kenarlında sivri sineklere dikkat yol kenarlarındada yılanlara ama bunlardan en çok sivrilere dikkat et yanında sağlık çantan olsun yedek benzin ve su al yedek bujileri unutma tek başına değilde yanında 1-2 arkadaş olsun yol hali birbirinize yardımcı olursunuz lastiklerine göre tamir takımını ve pompanı al güzel gördüğün yerlerde dur ege bölgesinde ağaçlık ve ormanlık alanlar çok keyfini çıkart yanında mutlaka sıkı 1-2 kıyafet al haritan olsun ama çok güvenme her yol haritada her kısa çizilen çizgi kestirme yol değildir. aklından çıkartma ve yol güzergahını buradan bildirirsen gittiğin yerdeki arkdaşlar sana yardımcı olurlar. gideceğin yerler hakkında bilgi almaya çalış en iyi bilgi kamyonculardan alınır. ve yemek için kamyocuların mola verdiği yerleri tercih et hem hesaplı hemde yemekler fena değildir.

ben böyle bir geziye araba ile çıkmıştım bunlar benim aklımda kalanlar.
nasip olurda zaman olursa bende böyle bir gezi yapmak istiyorum ama pek yapma şansım yok galiba

ramzey 125 sport
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
steppenwolf
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.06.2005 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3777&start=105

Bu adreste bu akşam EMOK lokalindeki kampçılık semineri ili ilgili bilgileri bulacaksın. Umarım seminerde sorularına cevap alabilirsin.
Başa dön
steppenwolf Çevrimdışı steppenwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.06.2005 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar uzağa gitmeye gerek yok Steppenwolf,

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11639
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 22.06.2005 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Se7en, Neymiş o çok yıldızlı otelde kalıcan herşey ayağına gelecek açık büfe ondan ye bundan ye, havuzda yüz, disko-bar gez sıkılırsın boşver uzun iş.......
Bu arada son beş senedir bayağı uzun kamp maceralarım oldu... En büyük sıkıntı soğuk sudur... Onu da engin fizik bilgimle hallettim... Malzemeler: Bir şişe su ve havlu (başka su tutan kumaş türleri de olur)
Havluyu ıslatıp suyunu sıkmadan şişenin etrafına sararsın... Sardıktan sonra gölge ve hafif esen bir yere şişeyi yerleştirirsin... 2 saat sonra al sana buz gibi su, aman fazla içme bademcikler şişer.... Çok gülüyorum
Sana iyi campingler....... Çok gülüyorum

Jet Ski

En son selis tarafından 23.06.2005 - 11:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volo
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2005 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Malzemeleri nasıl taşıyacağın dışında bir problemle karşılaşmazsın iyi yolculuklar....
Başa dön
volo Çevrimdışı volo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 22.06.2005 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nereye gdiyoruzz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
steppenwolf
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2005 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce ikiteker' de görmüştüm. Buradakini de biraz önce gördüm. Üzgünüm
Başa dön
steppenwolf Çevrimdışı steppenwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 22.06.2005 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben edremitten başlayıp.Antalyaya kadar kıyıdan indim.Sene 97 idi.Gecen senede Antal yadan edremite çıktım.' side akmplı geziydi.Çok güzel kamp yerleri var.Çok da zevkli oluyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu verdiğim linkde kam yerleri ile ilgili izlenimlerim ve fiyatlar artıları eksileri falan var yardımcı olacağını umarım.
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1963

Bu foto Ölü deniz de bir kamp yeri

Burasıda Çıralı/Olimpos

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2005 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saolun arkadaşlar. Birde son olarak camping haritası nerden bulabilirim? Gidilecek güzergah üzerindeki mekanları bilirsem rotayı ona göre cıkartırız.

Şimdiden herkese teşekkür.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2005 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dağ&deniz malzemesi satan yerlerde haritayı kolayca bulursun ve bi kaç gün önceden alcaklarının listesini yapmaya başla sonra yola çıktıktan sonra aklına gelmesin...
ya bende çadır var motor var ama kamp yapçak adam yok Ağlıyorum
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alexandraki
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

google in yeni bir hizmti var.
http://maps.google.com
Uydu fotografı seklinde haritalar var. Tüm yolları ormanları dereleri ve binalarin catilarini gorebiliyorsunuz:)) Kesinlikle yola cikmadan bakilmasi gerekiyor. Alternatif yollar icin ozellikle:)))
Başa dön
alexandraki Çevrimdışı alexandraki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal