Tarih: 22.06.2005 - 10:05 Mesaj konusu: Motorla kamp-çadır tecrübesi olan var mı?
Selam
Bayağıdır bir iki arkadaş kafamıza koyduk nettede bir çok yere baktık. Geze geze 2 3 arkadaş güney taraflarına inmeyi planlıyoruz. Ancak otel pansiyondan ziyade nerede akşam orada sabah mantığı çadırımızı dikip muhabbetimizi yapmak var aklımızda.
Uzun yol yaptıkda hiç dışarıda kalmadık. Ayrıca ne bileyim merak ta etmiyoruz değil, böyle bir işe kalkışanlar oldu mu? Varsa biraz tecrübelerini verebilirler mi?
Kamp olayında siftah yapacağız da Özel bir cevap aramıyorum, sadece böyle bir tecrübesi varsa kritikleri paylaşırsa sevinirim.
Tarih: 22.06.2005 - 10:16 Mesaj konusu:
Se7en,
Çadır ile konaklamaktan tırsacak bir şey yok emin ol ki çok eğleneceksiniz. Güney'de her köşe başında Camping alanları vardır. Motosiklet ile yaz dönemlerinde yaptığımız tüm gezilerde Çadır tercih ederiz, Otel çok rahat kim hayır diyebilir ki ancak Çadır da gerçekten yanınızda güzel şeyleri paylaşabileceğiniz, dostlarınız, arkadaşlarınız varsa çok eğlenceli geçer.
Söyleyeceğim şudur ki Kampçılık ile ilgili seminer var katılmanızı ve bu konuyla ilgili olarak bilgilenmenizi isterim. Hatırlıyorum da ilk zamanlar gezilerde Çadır kuracağız dediklerinde gezilere gitmekten vazgeçer yeni alternatifler düşünürdüm. Ancak mecbur olup kamp kurduktan sonra bu güne kadar ben neden kamp yapmamışım diye üzüldüğüm de çok oldu.
_________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 22.06.2005 - 10:29 Mesaj konusu:
Ya abi olay o değil aslında. Mesela bak bizim düşündüğümüz rota Çanakkale üzerinden asos vs. aşağı kayacağız.
Şimdi tırstığımız konu şu; çadır kampı dışında bir mekan gördük diyelim düzlük güzel bir yer bu noktalarda çadır kurduğumuzda jandarma vs. müdahale etme olasılığı olabilir mi?
Kamptan tırsmam o güzel. Asıl işte dediğim nerede akşam orada sabah mantığı bazı noktalarda dağ başı bile olabilir. O noktalarda tırsıyoruz.
Seher umarım denemen güzel geçer. Abi sağol bu arada. Resim on numara _________________
sahil kesimlerinde su kenarlında sivri sineklere dikkat yol kenarlarındada yılanlara ama bunlardan en çok sivrilere dikkat et yanında sağlık çantan olsun yedek benzin ve su al yedek bujileri unutma tek başına değilde yanında 1-2 arkadaş olsun yol hali birbirinize yardımcı olursunuz lastiklerine göre tamir takımını ve pompanı al güzel gördüğün yerlerde dur ege bölgesinde ağaçlık ve ormanlık alanlar çok keyfini çıkart yanında mutlaka sıkı 1-2 kıyafet al haritan olsun ama çok güvenme her yol haritada her kısa çizilen çizgi kestirme yol değildir. aklından çıkartma ve yol güzergahını buradan bildirirsen gittiğin yerdeki arkdaşlar sana yardımcı olurlar. gideceğin yerler hakkında bilgi almaya çalış en iyi bilgi kamyonculardan alınır. ve yemek için kamyocuların mola verdiği yerleri tercih et hem hesaplı hemde yemekler fena değildir.
ben böyle bir geziye araba ile çıkmıştım bunlar benim aklımda kalanlar.
nasip olurda zaman olursa bende böyle bir gezi yapmak istiyorum ama pek yapma şansım yok galiba _________________ insanlar aya benzer kimseye göstermedikleri bir karanlyk yüzleri vardyr.
http://birolbirinc.sitemynet.com/birolbirinc/
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 22.06.2005 - 14:05 Mesaj konusu:
Se7en, Neymiş o çok yıldızlı otelde kalıcan herşey ayağına gelecek açık büfe ondan ye bundan ye, havuzda yüz, disko-bar gez sıkılırsın boşver uzun iş.......
Bu arada son beş senedir bayağı uzun kamp maceralarım oldu... En büyük sıkıntı soğuk sudur... Onu da engin fizik bilgimle hallettim... Malzemeler: Bir şişe su ve havlu (başka su tutan kumaş türleri de olur)
Havluyu ıslatıp suyunu sıkmadan şişenin etrafına sararsın... Sardıktan sonra gölge ve hafif esen bir yere şişeyi yerleştirirsin... 2 saat sonra al sana buz gibi su, aman fazla içme bademcikler şişer....
Sana iyi campingler....... _________________
Ben edremitten başlayıp.Antalyaya kadar kıyıdan indim.Sene 97 idi.Gecen senede Antal yadan edremite çıktım.' side akmplı geziydi.Çok güzel kamp yerleri var.Çok da zevkli oluyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
dağ&deniz malzemesi satan yerlerde haritayı kolayca bulursun ve bi kaç gün önceden alcaklarının listesini yapmaya başla sonra yola çıktıktan sonra aklına gelmesin...
ya bende çadır var motor var ama kamp yapçak adam yok _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
google in yeni bir hizmti var.
http://maps.google.com
Uydu fotografı seklinde haritalar var. Tüm yolları ormanları dereleri ve binalarin catilarini gorebiliyorsunuz:)) Kesinlikle yola cikmadan bakilmasi gerekiyor. Alternatif yollar icin ozellikle:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız