oturduğum güvenlikli sitede aşağıda özellikleri ve resmini verdiğim motor çalınmıştır gören veya duyanların haber vermesini önemle rica ediyorum.
harley davidson sportster xl1200 c 2000 model lacivert renk
motorno:cgpy135633
şasi no :1hd1cgp18yk135633
plakası 34-ZE-4020
motorun orjinal plakasının 34 yazan kısmında 3rakamı kopuk. orjinal plaka selenin altındaydı.
üzerindeki ise küçük ebatta plastikten yapılmış plaka mevcuttu.
_________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
En son aliihsan tarafından 23.06.2005 - 09:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 23.06.2005 - 09:01 Mesaj konusu:
Gecmıs olsun umarım tez vakıt bulunur , dun aksam da bızım ew ın cıvarında bı motoru ucurmuslar gs500 mu ne , azıttı ortalık gene _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
aliihsan, geçmiş olsun arkadaşım, gözümüz yollarda olacak
adamlar iyica azıttı, nadide motorları bile çalmaktan çekinmiyorlar
bu arada site güvenliği ne ..k yiyormuş afedersin?
Bulunmazsa güvenlik şirketinden zararını talep et derim... _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Umarım bulursun yaa, çok üzüldüm!! _________________ "Cruise through the street regardless of whatever going on behind you"
by cruiserer
<<Jinlun JL150-5>>
Tarih: 23.06.2005 - 09:13 Mesaj konusu:
Aliihsan'ım
Büyük geçmiş olsun. İnşallah bulunur. Abi nedir bu ya çok sıkça duyar olduk.Kasko varmıydı.? _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 23.06.2005 - 09:30 Mesaj konusu:
evet arkadaşlar otorduğum sitede bu güne kadar hiç çalıntı olayı olmadı
sitenin açık otoparkında gece çalındı.üzerinde master marka asma kilit vardı kilidi muhtemelen büyük bir bir makasla kopartmışlardı ve yerdeydi kilit resmini sitede yayınlayacağım .kendime tekrar bir motor alacak gücüm var ama yinde insan üzülüyor işte. birde parasını zor denkleştirip ancak motor alan arkadaşların motorlarının çalındığında neler hissettiklerini çok daha iyi anlıyorsunuz..
motoru hepinizin bildiği gibi satılığa çıkarmıştım devrini üzerime almadığım için ilk defa kaskosuz bir motora binerek büyük bir hata yaptım..
hayatta bu kadar güvenli bir yerden motor çalınacağı aklıma gelmezdi
herkes güvenlik önlemlerini tekrar gözden geçirsin artık bu hırsızlık olayları çığrından çıkmaya başladı.
kaskosuz kesinklikle binmeyin..
bu arada üzümtümü paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ederim.
kilit,zincir, direksiyon kilidi v.s hiç bir işe yaramıyor.
kimsenin bu üzüntüyü yaşamasını istemem. _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
En son aliihsan tarafından 23.06.2005 - 09:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız