Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA'da 2. el motor alacağım. 6500 YTL bütçem var

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA'da 2. el motor alacağım. 6500 YTL bütçem var

BURSA'da 2. el motor alacağım. 6500 YTL bütçem var
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-Bursa

MesajTarih: 23.06.2005 - 14:00    Mesaj konusu: BURSA'da 2. el motor alacağım. 6500 YTL bütçem var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bursa2dayım. 2. el cruiser / chooper tarzı motor düşünüyorum. bana yardımcı olabilecek Bursa'dan arkadaşları bekliyorum

msn onur_battal@hotmail.com
cep 05356362978
05356362978 A rh +
Başa dön
honour16 şimdi Çevrimiçi honour16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 23.06.2005 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav bende var işte naapcan paranı harcayacan gel bu hafta sonu gezelim...
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 23.06.2005 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence git 0 bi cbf 250 al ama sadece bence 8) Dil çıkarıyorum
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.06.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honour16, Selam dostum.ER-5 var 2000 model kazasız belasız çok temiz makine 20000km de.Düşünürsen PM den ulaş bana

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
doksanalti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.06.2005 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankarada bir EN 500 var ama biraz bütçeni açıyor, temiz bir makine 16000 kmde aküsü filan yeni şekli şemali düzgün ilgilenirsen sahibiyle temas kurmanı sağlarım...

05324381400
Dur dese kalpler durur.
Başa dön
doksanalti Çevrimdışı doksanalti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 23.06.2005 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütçeni biraz aşabilir ama Albatros (avni) un EN500 ü var çok temiz

http://www.fazerturkiye.org
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli/eskihisar

MesajTarih: 23.06.2005 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence herzaman için sıfır almakta yarar vardır 2.elde 1001 türlü dolap dönüyo ama yinede sahibinden.com a bi bak
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.06.2005 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş bursada ikinci el satan bir yer var bende oranın teli vardı evde kaldı getirip pm atarım sana bir arar gorusursun ama bence 0 km al daha iyi olur paranın yettiği 0 km bir motor al o paraya 1. tercih honda 2. tercih hyosung lar var onlardan bir adet al kullan yeterli gelecektir sana zaten şimdiki bursa trafiğinde büyük motor seni uğraştırır 250 lilik motor yeterli gelir sana.
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet evet gv250..
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi ER-5 temiz gib duruy yaa Gülümsüyorum hem resimleri de çok güzel. cillop gibi masmavi Gülümsüyorum

valla ben gazı acmam Çok gülüyorum

bu arada yüksek hacimli motorlarda kompresörle urmak daha kolay diye bişiiler duydum. gaz kesince yüksek cc li motorlar daha iyi kompresör yapıyormuş doğumu?

ER-5'i alcam sanırım yaaa Gülümsüyorum
05356362978 A rh +
Başa dön
honour16 şimdi Çevrimiçi honour16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok dogru
Başa dön
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam tamam ER5 ama bak soz verdin, görürsem 6000 deviri gectigini bindirmem bidaa... hııı..!
hoş 11.000 devirde ne guzel sesi oluyo biliyomusun.. ahh ah..!
duyamiican o sesi ...
;-}
Başa dön
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla söz. ben hız yapmak istemiyorum (secmiyorum değil) ve hız yapmicam. MX 80 KM/S i aştığımı görürseniz el koyun motoruma :P
05356362978 A rh +
Başa dön
KeremMcCom
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 24.06.2005 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burada da benim diğer motorum var. Acilen satmam lazım. İlgilenirsen
her türlü yardımda bulunurum. Bursa'ya elden teslim bile yaparız icabında!
Gülümsüyorum

Sevgiler
(motorla ilgili detaylar için linki tıkla)
http://virago32.tripod.com

Hiç kimse, hür olmadyklary halde kendilerini hür sananlar kadar esir olamaz. GOETHE
Başa dön
KeremMcCom Çevrimdışı KeremMcCom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kerem motoru gördüm. aslında düşünebilirim ama en son fiyatı ne istediğin bana pazarlıksız söylemen lazım en son kaça veriyosun?
05356362978 A rh +
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal