Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD SİSİM de buluştu..Fotolar(23.06.2005 )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD SİSİM de buluştu..Fotolar(23.06.2005 )

İzmir MD SİSİM de buluştu..Fotolar(23.06.2005 )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:00    Mesaj konusu: İzmir MD SİSİM de buluştu..Fotolar(23.06.2005 ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam Sisim de Kordon'da Güneşin batışını seyrettik.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanıştık.Gittikçe büyüyen güzel bir aileyiz.

Motosikletlerin bir kısmı ..Yavaş yavaş toplanıyoruz

Savaş (Delirmiş Çok gülüyorum )

Yeni arkadaşlarımız..Nicklerini bilmiyorum Üzgünüm

bycoo(Cüneyt ) ve Yasemin

kuelekant(Gökhan)

The_one(Türker)

Cem_73 (Cem)ve Colossus(umur).Umurun kolundaki alçı alınmış.Ve hastanede onu motor sevdasından vazgeçirmeye çalışan doktorunu buluşmamıza getirme başarısında bulunmuş..Sevgili DR.Elif aramıza hoşgeldin Çok gülüyorum ..Ama fotoğrafın yok benim makınamda Üzgünüm

Sevgili Orhanözen

Banu(Ah be arkadaşım senin nick name i ezberleyemedım ben) Cem_73 ve Denesene

MustafaERTÜRK.

özgur

Yeni arkadaşımız( bilmiyorum nickini Üzgünüm )ve tektekerizmirli

Kemal abi ve Sevinç

Yeni arkadaşlarımız(Nicklerini Davşan yine bilmiyo Öfkeliyim )

Ballımuz ,yeni süperdelimiz(?) Hakan_R1

Dilek(Küçük kızımız) ve EGE(ARif ve Raz'ın küçük kızı)

Banu-Denesene(Şenol)

Nur Oran

Rabbit,HalilRR,Karakiz

Rabbit ve Karakiz

dt125fatih

Tayfunmtx

HalilRR

Banu,Karakiz,Rabbit

Romantik Abim Şenol ,Banu Dilek Fayton sefasında Çok gülüyorum

Benim makinama takılan resimler bunla.Foto MustafaERTÜRK de asıl fotolar.Mustafa bak hepsii ekleme.Seçici ol lütfen Öfkeliyim :-D Benim makınada olmayan arkadaşlarımızın fotolarını ekle.. Çok gülüyorum Nicklerini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum..

Jesabel aramıza dön artık..Kimse sigara böreği yemiyor Üzgünüm

pazar günü paintbollda görüşürüüüüüüz
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gü<zel bir toplantı olmuş aslında İST MD olarak bir perşembe günü size davetli olsak hiçte kötü olmaz. Bravo
Başa dön
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fatihRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/K.yaka

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yauw mrs. Rabbit oraya nasıl sığdınız... Gülümsüyorum Ama güzel fotolar
yok hakan abi bak sakın inkar etme ben anlamam..
Abi sende bişey var bak okadar resim var bir tek senin gözlerin kıpkırmızı vampirr gibi...
Çok gülüyorum

En son fatihRR tarafından 24.06.2005 - 10:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
fatihRR Çevrimdışı fatihRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben fotoları sana maille yolladım arzu.<<rabbit@motordelisi.com<< adresine bi gözat istersen.ya ayrıca beni niyte yemeke yerkn çektiniz Göz kırpıyorum
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜZEL Bİ TOPLANTI OLMUŞ....

Dil çıkarıyorum
ksk_RR
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İŞTE İZMİR YAAAAA !!! NASIL ÇIKMIŞIZZ AMAA
Dil çıkarıyorum
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bUNLAR DA BENDEN.bİRAZI DA DİĞER HAFIZA KARTINDA AMA oda eve kaldı daha sonra eklerim artık.

--------------
Bunlar da diğerleri

En son MustafaERTURK tarafından 24.06.2005 - 11:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize sağlık güzel olmuş.
ben ilk defa geldiğim için nickimi bilmemen normal rabbit.
ben hakan abiye nickimi söylemiştim unutmuş herhalde_?
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kaç karede ben den...
Dünya üzerinde Güneşin denize battığı sayılı noktalardan biri olan İzmir den günbatımı ve kordonun vazgeçilmezi fayton...

Resimlerde Görünmeyen kahraman Hakan... karşılıklı çekilen espirinde ben ve O...

park konumundan başka bir açı

Umurum Dostum

...Yok Böyle bir karizma...
Orhan abim benim...

Güzel ve yeni arkadaşlıkların başlagıcı MD Sabit toplantıları
ama bir isteğim var.Eskiden yaptığımız gibi gelenleri isim ve nicklerini not alalım. Yoklama gibin...
Pazar herhangi bir Xtreme durum olmaz ise PAİNTBALL da ve antrenman da görüşürüz...
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dejavu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/ KSK

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm ben TAZE :oops:
Amaaaaan immortalshark ;-)

Arkadaşlar dün akşam için herkeze tekrar tekrar teşekkürler!!!

Özellikle de belirtmeden geçemiycem özellikle sevgili Adminimiz rabbit orada tam anlamıyla bir ev sahibeliği yaptı teşekkürler rabbit Dil çıkarıyorum

Ayrıca Kemal abi ile epey konuşma şansım oldu umarım onun yaşına geldiğimizde bizde hayatta onun kadar cesur ve yaşama sevinci içinde oluruz!!! kemal abijim saygılarımı sunuyorum!!! Kemal abi diğer konu için senin PM 'ine mail atıcam !!!

Bu arada sevinçten 'de karanfil takmadım diye fırçayı yedim :oops:
Sevinç söz bi dahaki sefere karanfil takçam ve dediğin gibi kolsuz t-shirt giyip eşşek kadar dövmemi herkeşlere göstercem 8)

Halil Baba maşşallahın var millet şimdiden söyleyim bu adamla iyi geçinin :oops:

Ve diğer tüm dostlar haftaya görüşmek üzere Dil çıkarıyorum
Başa dön
dejavu Çevrimdışı dejavu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine harika bi geceydi. Hava biraz serindi bi de geçen hafta daha kalabalıktık sanki. Valla bu sitedeki herkes çok eğlenceli ve süper insanlar. Onlarla bi arada olmak harikaydı hem bu kez yeni arkadaşlarla da tanıştım daha çok mutlu oldum. Bu siteyi her geçen gün daha çok sevmeye başladım ben.
Başa dön
THE_ONE Çevrimdışı THE_ONE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ksk_RR
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 24.06.2005 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR İZMİR'DE MOTOR DELİSİ BUKADAR AZ OLAMAZ HAFTAYA HERKEZİ BEKLİYORUZ !!!!!
tektekerizmirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: göztepe izmir

MesajTarih: 24.06.2005 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrix_neo demiş ki:
ellerinize sağlık güzel olmuş.
ben ilk defa geldiğim için nickimi bilmemen normal rabbit.
ben hakan abiye nickimi söylemiştim unutmuş herhalde_?

ben unutmadım seni repsolcu kardeşim benim nasıl gece rahat gittin mi manisaya?

fotolar muhteşem tsk. mustafa noldu akşam bissürü çektin beni bi tane bile eklememişsin Üzgünüm
Başa dön
tektekerizmirli Çevrimdışı tektekerizmirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geldi işte tektekerizmirli
yapma abi Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
jawelin
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2005 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıne guzel bı gece gecırmıssınız resımlerden gördüğüm kadarıyla.jesabel ve ben sızlerı takıp edıyoruz sızlerı cok özledık jesabel ıyılesınce tekrar md aılesıne katılcaz bu arada tayfunmtx jesabel üstündekı kawasakı t shırtu görmesın Gülümsüyorum
Başa dön
jawelin Çevrimdışı jawelin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal