Tarih: 24.06.2005 - 10:00 Mesaj konusu: İzmir MD SİSİM de buluştu..Fotolar(23.06.2005 )
Dün akşam Sisim de Kordon'da Güneşin batışını seyrettik.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanıştık.Gittikçe büyüyen güzel bir aileyiz.
Motosikletlerin bir kısmı ..Yavaş yavaş toplanıyoruz
Savaş (Delirmiş )
Yeni arkadaşlarımız..Nicklerini bilmiyorum
bycoo(Cüneyt ) ve Yasemin
kuelekant(Gökhan)
The_one(Türker)
Cem_73 (Cem)ve Colossus(umur).Umurun kolundaki alçı alınmış.Ve hastanede onu motor sevdasından vazgeçirmeye çalışan doktorunu buluşmamıza getirme başarısında bulunmuş..Sevgili DR.Elif aramıza hoşgeldin ..Ama fotoğrafın yok benim makınamda
Sevgili Orhanözen
Banu(Ah be arkadaşım senin nick name i ezberleyemedım ben) Cem_73 ve Denesene
MustafaERTÜRK.
özgur
Yeni arkadaşımız( bilmiyorum nickini )ve tektekerizmirli
Kemal abi ve Sevinç
Yeni arkadaşlarımız(Nicklerini Davşan yine bilmiyo )
Ballımuz ,yeni süperdelimiz(?) Hakan_R1
Dilek(Küçük kızımız) ve EGE(ARif ve Raz'ın küçük kızı)
Banu-Denesene(Şenol)
Nur Oran
Rabbit,HalilRR,Karakiz
Rabbit ve Karakiz
dt125fatih
Tayfunmtx
HalilRR
Banu,Karakiz,Rabbit
Romantik Abim Şenol ,Banu Dilek Fayton sefasında
Benim makinama takılan resimler bunla.Foto MustafaERTÜRK de asıl fotolar.Mustafa bak hepsii ekleme.Seçici ol lütfen :-D Benim makınada olmayan arkadaşlarımızın fotolarını ekle.. Nicklerini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum..
pazar günü paintbollda görüşürüüüüüüz _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 24.06.2005 - 10:12 Mesaj konusu:
Yauw mrs. Rabbit oraya nasıl sığdınız... Ama güzel fotolar
yok hakan abi bak sakın inkar etme ben anlamam..
Abi sende bişey var bak okadar resim var bir tek senin gözlerin kıpkırmızı vampirr gibi...
_________________ FatihRR A RH +
Rossi The Doctor...
En son fatihRR tarafından 24.06.2005 - 10:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 25, 2004 Mesajlar: 244 Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez
Tarih: 24.06.2005 - 10:30 Mesaj konusu:
GÜZEL Bİ TOPLANTI OLMUŞ....
_________________ Aramayyn bizi lüks meyhane kö?elerinde , Biz a?k ?arabyny ?i?eden içenlerdeniz , Sormayyn bize a?k nedir diye , Biz a?k için can verenlerdeniz...!
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 24.06.2005 - 10:51 Mesaj konusu:
ellerinize sağlık güzel olmuş.
ben ilk defa geldiğim için nickimi bilmemen normal rabbit.
ben hakan abiye nickimi söylemiştim unutmuş herhalde_? _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
Bir kaç karede ben den...
Dünya üzerinde Güneşin denize battığı sayılı noktalardan biri olan İzmir den günbatımı ve kordonun vazgeçilmezi fayton...
Resimlerde Görünmeyen kahraman Hakan... karşılıklı çekilen espirinde ben ve O...
park konumundan başka bir açı
Umurum Dostum
...Yok Böyle bir karizma...
Orhan abim benim...
Güzel ve yeni arkadaşlıkların başlagıcı MD Sabit toplantıları
ama bir isteğim var.Eskiden yaptığımız gibi gelenleri isim ve nicklerini not alalım. Yoklama gibin...
Pazar herhangi bir Xtreme durum olmaz ise PAİNTBALL da ve antrenman da görüşürüz... _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
Tarih: 24.06.2005 - 10:54 Mesaj konusu:
slm ben TAZE :oops:
Amaaaaan immortalshark ;-)
Arkadaşlar dün akşam için herkeze tekrar tekrar teşekkürler!!!
Özellikle de belirtmeden geçemiycem özellikle sevgili Adminimiz rabbit orada tam anlamıyla bir ev sahibeliği yaptı teşekkürler rabbit
Ayrıca Kemal abi ile epey konuşma şansım oldu umarım onun yaşına geldiğimizde bizde hayatta onun kadar cesur ve yaşama sevinci içinde oluruz!!! kemal abijim saygılarımı sunuyorum!!! Kemal abi diğer konu için senin PM 'ine mail atıcam !!!
Bu arada sevinçten 'de karanfil takmadım diye fırçayı yedim :oops:
Sevinç söz bi dahaki sefere karanfil takçam ve dediğin gibi kolsuz t-shirt giyip eşşek kadar dövmemi herkeşlere göstercem 8)
Halil Baba maşşallahın var millet şimdiden söyleyim bu adamla iyi geçinin :oops:
Ve diğer tüm dostlar haftaya görüşmek üzere _________________ Motor denen asi kysra?a binmek
Çöldeki kanyonlarda yakalanan mustanglere binmeye benzer.
Huyuna giden zevk alyr, kar?y koyan ise acy!!!
Yine harika bi geceydi. Hava biraz serindi bi de geçen hafta daha kalabalıktık sanki. Valla bu sitedeki herkes çok eğlenceli ve süper insanlar. Onlarla bi arada olmak harikaydı hem bu kez yeni arkadaşlarla da tanıştım daha çok mutlu oldum. Bu siteyi her geçen gün daha çok sevmeye başladım ben.
yıne guzel bı gece gecırmıssınız resımlerden gördüğüm kadarıyla.jesabel ve ben sızlerı takıp edıyoruz sızlerı cok özledık jesabel ıyılesınce tekrar md aılesıne katılcaz bu arada tayfunmtx jesabel üstündekı kawasakı t shırtu görmesın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız