mrb arkadaslar bugün motorumla(titan) seyir halindetken sehir icinde (bu arada yagmur yagmaktaydi )birden tanidik birini gördüm ve aniden döndüm bu sirada düsmemi gerektircek bi ortam yoktu pek fakat oldugum yerde dönerken debriyaji sert birakmam ve yerlerinde islak olmasindan dolayi düstüm !!yalnizca ayagim koruma demirinin altina sikisip cok az ezildi .motorun yalnizca aynasi kirildi .yagmurlu havada lastikleriminde cok kötü olmasindan dolayi böle bi olayla karsilastim.söliycegim su bütün hepiniz yagmurlu havada lastikleri kötüyse motordaki hareketlerine dikkat etsin!
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 25.06.2005 - 00:51 Mesaj konusu:
gecmıs olsun kardesım neyse fazla bır sey yok allahtan ama kontrolu hıcbır zaman elden bırakma tanıdık bırıne selamı sonra da verırsın, tekrar gecmıs olsun _________________
sagol aman sizin basiniza gelmesin yaw birde düstüm yerdeyim insanlar bi toplandi yardim etcekleri yerde basimda konusup durdular sinir oldum bende düstügüm anda birden kalktim motora binip gittim millet sasirdi!!
Tarih: 25.06.2005 - 01:02 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Önemli dersler çıkıyor böyle tecrübelerden.
Bir kaza durumunda seyredip yolu tıkayan zihniyetleri kınıyorum! Birde işe yarasalar. _________________ ...Oytun...
..Ainador..
Tarih: 25.06.2005 - 03:03 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Neyseki önemli bişi yok allah korumuş. Özellikle yağmur hafif çiselediği zaman çok dikkat arkadaşlar. :!: _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 25.06.2005 - 05:45 Mesaj konusu:
Baska bir nedenle yine yazmistim. Dusme sebebin durdugunda gidonun tam ileriyi gostermiyor olmasidir. Hafif saga yada sola donukken frene basarsan motor duser.
Ayrica ayagini yere koyma teknigini de bilmiyor olabilirsin, anlatayim.
Ayak hic bir zaman "pat" diye yere konmaz. Once parmak ucuyla yer "hissedilir" ondan sonra yavasca agirligini tabanina verirsin. Bu arada zamanla yer kayganmi degilmi diye ogrenilir, aliskanlik edinilir.
Aslinda yerin yagli-kaygan vs. olmasinin bu durumda onemi ikinci derecededir.
Tarih: 25.06.2005 - 07:38 Mesaj konusu:
Donald_Duck,
Alıntı:
Hafif saga yada sola donukken frene basarsan motor duser.
Bu kadar da kesin hüküm verilmez ki... Düşer yerine, düşebilir deseydiniz; Biraz açık kapı kalsaydı bari!
Ben DD' nin ne demek istediğini anlıyorum da, motorcuları neden bu kadar ürkütmeye çalıştıklarını anlayamıyorum. Hem, gidon ileriyi göstermezken sadece frene basınca değil, gazı açınca da düşebilirsiniz.
Gidonun dönük olduğunu algılayamadan ani hareketler yaparsanız gafil avlanır, denge yoğunluğunuzu kaybedersiniz... DD nin tam olarak vurgulamak istediği husus, bu olsa gerek. Yoksa gidon dönükken motoru düşürmeden frene de basıılabilir gaz da açılabilir.
Sevgiler hepinize.... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 25.06.2005 - 07:48 Mesaj konusu:
Atahan geçmiş olsun kardeş _________________ Motor denen asi kysra?a binmek
Çöldeki kanyonlarda yakalanan mustanglere binmeye benzer.
Huyuna giden zevk alyr, kar?y koyan ise acy!!!
Tarih: 25.06.2005 - 08:03 Mesaj konusu:
atahan, kusura bakma kardeş, geçmiş olsun demeyi unuttum.
Evet, geçmiş olsun ve Allah beterinden saklasın! Lastiklerini de değiştir hemen! Motorda dikkat edilecek en önemli iki konu EN ALT ve EN ÜST' tür.
EN ALTTA SAĞLAM BİR LASTİK, EN ÜSTE SAĞLAM BİR KASK!
Sevgilerimle... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Atahan Kardeşim Çok Üzüldüm Geçmiş Olsun. Allahtan Çok Fazla Birşey Olmamış. Ne SEnde Ne de Motorunda Çok Fazla Hasar Olmaması Sevindirici.... Çooooooooook Dikkatli Olalım Lütfen... Bugünlerde Çok Fazla Kaza Haberi Düşüyor Topiclere.... Lütfen ..... _________________ . . : : WHAT DOES NOT KILL MAKE STRONGER : : . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız