Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaydim (motoru devirdim!!!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaydim (motoru devirdim!!!)

kaydim (motoru devirdim!!!)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 25.06.2005 - 00:49    Mesaj konusu: kaydim (motoru devirdim!!!) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaslar bugün motorumla(titan) seyir halindetken sehir icinde (bu arada yagmur yagmaktaydi )birden tanidik birini gördüm ve aniden döndüm bu sirada düsmemi gerektircek bi ortam yoktu pek fakat oldugum yerde dönerken debriyaji sert birakmam ve yerlerinde islak olmasindan dolayi düstüm !!yalnizca ayagim koruma demirinin altina sikisip cok az ezildi .motorun yalnizca aynasi kirildi .yagmurlu havada lastikleriminde cok kötü olmasindan dolayi böle bi olayla karsilastim.söliycegim su bütün hepiniz yagmurlu havada lastikleri kötüyse motordaki hareketlerine dikkat etsin! Dil çıkarıyorum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 25.06.2005 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun kardesım neyse fazla bır sey yok allahtan ama kontrolu hıcbır zaman elden bırakma tanıdık bırıne selamı sonra da verırsın, tekrar gecmıs olsun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2005 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagol aman sizin basiniza gelmesin yaw birde düstüm yerdeyim insanlar bi toplandi yardim etcekleri yerde basimda konusup durdular sinir oldum bende düstügüm anda birden kalktim motora binip gittim millet sasirdi!! Şok oldum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.06.2005 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Önemli dersler çıkıyor böyle tecrübelerden.
Bir kaza durumunda seyredip yolu tıkayan zihniyetleri kınıyorum! Birde işe yarasalar.
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MURATARI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.06.2005 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.Dediğin gibi yağış=5 kat daha fazla dikkat.İster lastik iyi olsun,ister kötü.

Başa dön
MURATARI Çevrimdışı MURATARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Üzgünüm Neyseki önemli bişi yok allah korumuş. Özellikle yağmur hafif çiselediği zaman çok dikkat arkadaşlar. :!:
atahan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yagmur ilk basladigi anda asfalt tamamen islanmadan daha cok kayiyo :!: :!: :!:
Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 25.06.2005 - 05:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baska bir nedenle yine yazmistim. Dusme sebebin durdugunda gidonun tam ileriyi gostermiyor olmasidir. Hafif saga yada sola donukken frene basarsan motor duser.

Ayrica ayagini yere koyma teknigini de bilmiyor olabilirsin, anlatayim.

Ayak hic bir zaman "pat" diye yere konmaz. Once parmak ucuyla yer "hissedilir" ondan sonra yavasca agirligini tabanina verirsin. Bu arada zamanla yer kayganmi degilmi diye ogrenilir, aliskanlik edinilir.

Aslinda yerin yagli-kaygan vs. olmasinin bu durumda onemi ikinci derecededir.

Gecmis olsun...uzuldum.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.06.2005 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck,
Alıntı:

Hafif saga yada sola donukken frene basarsan motor duser.
Bu kadar da kesin hüküm verilmez ki... Düşer yerine, düşebilir deseydiniz; Biraz açık kapı kalsaydı bari!

Ben DD' nin ne demek istediğini anlıyorum da, motorcuları neden bu kadar ürkütmeye çalıştıklarını anlayamıyorum. Hem, gidon ileriyi göstermezken sadece frene basınca değil, gazı açınca da düşebilirsiniz.

Gidonun dönük olduğunu algılayamadan ani hareketler yaparsanız gafil avlanır, denge yoğunluğunuzu kaybedersiniz... DD nin tam olarak vurgulamak istediği husus, bu olsa gerek. Yoksa gidon dönükken motoru düşürmeden frene de basıılabilir gaz da açılabilir.

Sevgiler hepinize....
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2005 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum allah beterinden saklasın...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dejavu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/ KSK

MesajTarih: 25.06.2005 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Atahan geçmiş olsun kardeş
Başa dön
dejavu Çevrimdışı dejavu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 25.06.2005 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun, Allah beterinden korusun...
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.06.2005 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atahan, kusura bakma kardeş, geçmiş olsun demeyi unuttum.
Evet, geçmiş olsun ve Allah beterinden saklasın! Lastiklerini de değiştir hemen! Motorda dikkat edilecek en önemli iki konu EN ALT ve EN ÜST' tür.
EN ALTTA SAĞLAM BİR LASTİK, EN ÜSTE SAĞLAM BİR KASK!
Sevgilerimle...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pckolog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 25.06.2005 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Atahan Kardeşim Çok Üzüldüm Geçmiş Olsun. Allahtan Çok Fazla Birşey Olmamış. Ne SEnde Ne de Motorunda Çok Fazla Hasar Olmaması Sevindirici.... Çooooooooook Dikkatli Olalım Lütfen... Bugünlerde Çok Fazla Kaza Haberi Düşüyor Topiclere.... Lütfen .....
apple_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edremit/balykesir

MesajTarih: 25.06.2005 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
apple_wolf Çevrimdışı apple_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal