Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir istatistik alalım..A2 ehliyetiniz kaç senelik.[Anket]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir istatistik alalım..A2 ehliyetiniz kaç senelik.[Anket]

Bir istatistik alalım..A2 ehliyetiniz kaç senelik.[Anket]
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

A2 Ehliyetinizi kaç yıl önce aldınız
0-1
28%
 28%  [ 158 ]
2-3
13%
 13%  [ 77 ]
4-5
10%
 10%  [ 57 ]
6-7
5%
 5%  [ 31 ]
8-9
6%
 6%  [ 37 ]
10 Yıldan fazla oldu
11%
 11%  [ 63 ]
A2 Ehliyetim henüz yok
24%
 24%  [ 140 ]
Toplam Oylar : 563

Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:13    Mesaj konusu: Bir istatistik alalım..A2 ehliyetiniz kaç senelik.[Anket] Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun zamandır bir anket tabanlı topic açarak ,MD portalındaki sürücülerin bu istatistiğini almak istemiştim..
Burda herkez ANKET oylamasında doğru verilerle oy atarsa ortaya çıkacak sonuç o kadar realist olur...
Evet A2 ehliyetinizi kaç yıl önce aldınız...

En son HakanDincer tarafından 25.06.2005 - 03:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha alamadimki Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ok o zaman en alttaki şıkı seçeceksin Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vala bende anlamadim ama harbi harbi bakarken o şıkkı gözden kacirmisim!! Şok oldum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 2004 haziranda yazıldım ancak 2005 ocakta işletebilmiştim.
he kalmadım sınvda fln ama ztn kkullnmadıgım için acelede etmedim işletmek için ehliyete.
bekledigimde ii oldu.
cunku yıl basında a2 harcları dusmustu ;-)
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TekiLay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir / Balçova

MesajTarih: 25.06.2005 - 03:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende oyumu kullandım ama gizli tutma hakkımı kullanmak istiyorum Çok gülüyorum :md: Göz kırpıyorum

TekiL`ay` ~\ Ümit KAPLAN \ O Rh(+)
Başa dön
TekiLay Çevrimdışı TekiLay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ianbrisk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Ataköy

MesajTarih: 25.06.2005 - 04:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya walla motordan dolayı motor sahibi bile olmadan ehliyeti aldım. işin komik yanı a2ye olan yoğun talebden dolayı hala kartımın basılmasını bekliyorum Çok gülüyorum bi kağıt verdiler üstünde a2 b damgası var ehliyet yerine geçio dediler, ya bu kağıt bu kadar işlevselse ben basardım kendime etmezdim 600ytl masraf Çok gülüyorum
ianbrisk Çevrimdışı ianbrisk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 25.06.2005 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de 3 yılı geçti ama 3 aydır motor sahibiyiz işte Çok gülüyorum
Bynew
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Edirne, Ystanbul

MesajTarih: 25.06.2005 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 temmuzda sınava giriyorum! Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Bynew Çevrimdışı Bynew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.06.2005 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

99 sonu gibi almıştım. Ama bana en çok koyan ehliyetimi almama 15 gün kala polin motorumu bağlamasıydı. O gün bugün polis amcaları pek severim. Çok gülüyorum
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 25.06.2005 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8-9 sene kadar olmuştur herhalde...

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bisikletci
Üye
Üye

MesajTarih: 25.06.2005 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de temmuz da sınava gireceklerdenim
tüm arkadaşlara başarılar Dil çıkarıyorum
Başa dön
bisikletci Çevrimdışı bisikletci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2005 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0-1
28% [ 7 ]
2-3
4% [ 1 ]
4-5
4% [ 1 ]
6-7
8% [ 2 ]
8-9
12% [ 3 ]
10 Yıldan fazla oldu
8% [ 2 ]
A2 Ehliyetim henüz yok
36% [ 9 ]
Toplam Oylar : 25

sonuçlar çok enteresan yav.ehliyeti olmayanların oranı %36 !!
ama şunuda sorgulamak gerekir motor kullanıpta ehliyeti olmayanların oranı asıl önemli olan .
hakan ankete keşke böyle bir şeçenekte koysaydın daha iyi olurdu.
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 25.06.2005 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

11 yıl olmuş A2 ehliyet alalı. Ben ehliyeti alırken koca Istanbul da sadece iki tane surucu kursu A2 ehliyet veriyordu. Şimdi maaşallah ne guzel hepsi neredeyse veriyor. Gülümsüyorum

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 25.06.2005 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR kutlarım seniii, tebrikler üstat! Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal