Tarih: 25.06.2005 - 15:26 Mesaj konusu: malatyada kaç tane MD ci var
[c]ya beyler malatyada kaç tane MD ci var yada malatyada hiç MD ci varmı bu seneki MALatya drag yarışlarına MD ciler gelecekmi yoksa evlerinizde oturup pinekleyecekmisiniz yada gelip burda yarışıp herkese kendimizi bellimi edeceğiz ya bu nedir ya eğer malatyada MD ci yoksa mersinde evimiz var söyleyin oraya gidelim orda oturalım aaa yeter ya artık ilgilenin bi okuyun ölmezsiniz ya ben malatyada MD varsa tanışmak istiyorum yoksada söyleyin durmayayım bu şehirde daha ya alla alla yeter yaff bu arada yarış meselesinde çok ciddiyim ben girmiycem zaten motor umda yok o zamana kadar bi 600 lük alırsam girerim ma sizin girmenizi çok istiyorum lütfen artık malatya ve doğu illeri içinde bi şeyler yapın hep batı ya ağırlık veriyosunuz kendimi burda sığıntı gibi hissediyorum ( [/]
---------------------------
150ci defa yaziyorum...Farketmiyor cunku okumaniz yok. Zaten yukardaki mesajdan anladigim kadariyla Turkceniz de eni konu zayif. Ne nokta, ne virgul, ne satirbasi, ne buyuk harf...
Kim, hangi okul, ogretmen size boyle Trukce ogretiyor bilmem ki... Verin adini sanini onlara bir mektup yazayim ,Milli egitim bakanligina sikayet edeyim.,..Birseyler yapalim, korkunc durumdasiniz _GENEL OLARAK, COGUNUZ _
ya ben ağlamak istiyorummm izmir de millet toplanmış ne güzel resimler çektirmişler ya ağlıycam ya yani motor umuz küçük diye neden kimse tınlamıyoki vallah konu açarken bile utanıyorum motor um küçük sizlerin içinde yerim olmadıüğını düşünüyorum inanın bana bunalıma girdim ama en geç 1 sene sonra en kral motor u alacam ve izmir e mersin e ankaraya istan bula gidip teker teker hepinizle görüşücem özellikle davşan ablam ve hakan abimle bizzat görüşecem ya bıktım ya millet soruyo diyo senin motor un ne suzuki gsxR 750 diyorum ama yalan 110 luk bi sccoter im var lanet olsun ya bunalımdayım ma sizleri kesin ve kesin görücem en geç 1 sene sonra motor umu aldığımda sizleri ziyaret etmeyi o kadar istiyorumki anlatamam burda malatya MURAT hocam var oda sitemize üye R1 i var onun beraber hepinizi ziyaret edicez hiç merak etmeyin iyiki sizleri tanımışım _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 530 Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)
Tarih: 25.06.2005 - 16:16 Mesaj konusu:
Sikma tatli canini... Bütün dileklerinin gerceklesmesini dilerim... _________________ It's not the destination that counts, but the journey to get there.....
HONDA MAGNA VF750C
bence yanlış düşünüyorsun motorun cc ne olursa olsun fark etmez mdliler için motorcu ruhun önemli kimse seninle dalga geçmez zannetmiyorum sunu unutma en ii motor diye bişey yok illaki daha iisi vardır üzme kendini _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 25.06.2005 - 16:35 Mesaj konusu:
bu portal üzerinden tüm MD ve MDSK üyeleri ile görüşme şansınız olduğu halde neden malatyalı MD diye ısrar ettiğinizi anlayamamakla birlikte 14.000 üyenin bulunduğu bu site de mutlaka malatyalı da vardır diye düşünüyorum...
sabrederseniz bu portal sayesinde malatya'dan da bir çok MD üyesi ile tanışacağınızdan eminim...
valla arkadaşım benim MD ile tanışmama Malatya'da bir arkadaşım vesile oldu. Onların yanına ziyarete gitmiştim. Arakdaşım motor aldığını söyledi ve bana MD'den, Donald Duck amcamızdan bahsetti. Malatya dönüşü hemen siteye üye oldum ve motor alma ve öğrenme girişimlerine başladım. Bugün onun sayesinde yeni arkadaşlar ve bir motosiklet sahibiyim. İyi ki o gün Malatya'ya gitmişim. Aklıma gelmişken arkadaşımı bir arayıp teşekkür edeyim tekrar _________________ AB Rh (-), Tenere660
Ankara Kale Grubu
Tarih: 26.06.2005 - 00:47 Mesaj konusu:
okudum dostum rahatladınmı
motorun yok üzül ama kahrolma al bi moped benim gibi yavaş yavaş ayak uydur _________________ 2 ytl, 1 çocu?un 1 günlük gyda ihtiyacyny kar?ylamaya yeterli, haydi!
Tarih: 26.06.2005 - 00:50 Mesaj konusu:
150ci defa yaziyorum...Farketmiyor cunku okumaniz yok.Zaten yukardaki mesajdan anladigim kadariyla Turkceniz de eni konu zayif. Ne nokta, ne virgul, ne satirbasi, ne buyuk harf...
Kim, hangi okul, ogretmen size boyle Trukce ogretiyor bilmem ki... Verin adini sanini onlara bir mektup yazayim ,Milli egitim bakanligina sikayet edeyim.,..Birseyler yapalim, korkunc durumdasiniz _GENEL OLARAK, COGUNUZ _
Tarih: 26.06.2005 - 00:55 Mesaj konusu:
Donald_Duck, 150ci yerine 150. yazabilirdin cunku değil çünkü + trukce değil türkce bildigim kadarıyla _________________ 2 ytl, 1 çocu?un 1 günlük gyda ihtiyacyny kar?ylamaya yeterli, haydi!
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 26.06.2005 - 00:57 Mesaj konusu:
Alıntı:
150ci defa yaziyorum
DD amca ısterse herkez guzel yazar ama bırakta bıraz noktasız, vırgulsuz olsun hayat. Dılbılgısı konusuna gelınce kızma ama yuzellıncı ya da 150.cı dıye yazılır. Eger 150cı yazarsan yuzellıcı dıye okunur _________________
peugeot-cu, kardes motor um var ama ufak bu arada Donald_Duck, abi sen bizden de betersin yaf kizma ama sen biraz kitap oku biz nok ta yada virgül koymuyoruz ama sen düzgün bile yazamiyorsun anlamadim valla heuheehue neyse hepinizi seviyorum iyiki varsiniz _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız