Tarih: 26.06.2005 - 17:55 Mesaj konusu: dün gece ölümden döndüm
arkadaşlar yazmıycaktım ama aklıma geldikce deli oluyorum dün akşam bostancı dan eve doğru yola çıktım sağ şeritten 70km hızla gitmekteyim gülsuyu sapağını geçtim ve ne aynadan ne göriyim sol şeritten son hızla arabanın biri üstüme doğru geldi bir karışla beni ıska geçti sonra yolda 2kere sipin atarak kartal istikametini arkasına alarak yolunkenarındaki bariyerlere arabanın sol tarafına yaslayarak durdu ben halen olayın şokundayım motorun üstünde 5 dakka falan oturdum ve bekledim motordan indim ve arbanın yanına yürüdüm arabadan biri 45 biri 35 yaşlarında iki adam çıktı bana sen ne yapmaya çalışıyorsun diye bağırmaya başladılar ben ikinci bir şoka girdim bende başladım adamlara bağırmaya ben sağ şeritten gidiyorum sen sol şeritten son hızla arabayı benim üstüme kır sonra bana sen ne yapıyorsun de başladık tarıtşmaya iyice kızdırdılar beni sonra otobus durağından baya bi kişi toplandı arabadaki adama tam yumruğu yerleştiricem adam bira fıçısına düşmüş leş gibi bira kokuyordu sonra bizi ayırdılar adamlara son sözüm şu oldu ALLAH INDAN buldun git bide benden bulma ne halin varsa gör dedim ve sonra ordan ayrıldım eve nasıl geldim bilmiyorum ALLAH böyle bir olayı düşmanınmın başına vermesin bu arada plakası 34vd 3202gri opel vectra _________________ KALLEŞ DOSTUM OLACAĞINA DELİKANLI DÜŞMANIM OLSUN
kardeş geçmiş olsun ya abi memlekette ne insanlar var ya sinirlenmemek elde değil bak akşam akşam moralim bozuldu ya _________________ 2 Tür Binici Vardyr , Kaza Yapanlar Ve Kaza Yapacak Olanlar ..
Tarih: 26.06.2005 - 18:08 Mesaj konusu:
Hey Allah'ım ya adam hem suçlu hem güçlü. Neredeyse cinayete teşebbüs sayılır bu! Çok geçmiş olsun dostum. Ayrıca iradene de helal olsun ben olsam saniye beklemez dalardım adama ama işte o da doğru olmaz. Hayvan la hayvan olunmazki. _________________ ...Oytun...
..Ainador..
Tarih: 26.06.2005 - 18:58 Mesaj konusu:
Donald_Duck demiş ki:
Polis diye bir muessese yokmu TR de artik?
Donald baba, en son ne zaman geldin bilemiyorum ama, bildiğin gibi değil buraların hali. Hele İstanbul tam facia. Bıraktım yerli halkın arsızlığını, kanun tanımazlığını, millet Ukrayna'dan fuhuş, Romanya'dan kapkaç için kafilelerle geliyor buraya. Polis sadece bakıyor. O da etrafta varsa...
Tarih: 26.06.2005 - 19:11 Mesaj konusu:
BAD_BOYZ,
sevgili dostum geçmiş olsun insan alo der saniyesinde zıplarız oraya ya sana kötülük yapsalardı sarhoş sarhoş aklında olsun aramaktan çekinmeyin
34 VD 3202 GRİ OPEL bende aklıma yazdım!! _________________ S.F.E.N.K.S/stranger
A RH (+) / istanbul/üsküdar
**.................................**
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız