Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cruiser ve tam kapalı kask?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cruiser ve tam kapalı kask?

Cruiser ve tam kapalı kask?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ankebut
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:08    Mesaj konusu: Cruiser ve tam kapalı kask? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar ve herkese iyi haftalar!
YBRmi satabilirsem cruiser tarzı bir motor almak istiyorum, ama yarım kask takmak istemiyorum. Sizce cruiser'a tam kapalı kaskla binersem çok mu komik olurum?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır niye komik oluyorsun ki.sonuçta bu senin güvenliğin.bence yanlış düşünüyorsun.ben de maxiscootrer kullanıcam ama görsen sanki race kullanıyormuş gibiyim full koruma.
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volo
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla emniyet tedbirinden zarar gelmez...
Başa dön
volo Çevrimdışı volo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kapalı kask asrın icadı olup, emniyetimiz için gereklidir...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alakası bence hertürlü motorda kapalı kask kullanılmalıdır..

100 km nin üzerindeki süratlerlde yarım kask çok rahatsız eder zaten doğru dürüst gidemezsiniz bile..

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPERG
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYT

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yıllardır cruiser/choper kullanıyorum ve kaskım hep ful korumalıdır.
Başa dön
ALPERG Çevrimdışı ALPERG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ankebut
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de güvenlik kaygısıyla tam kapalı kasktan vazgeçmek istemiyorum ama motosikjlet satıcıları dahi komik olur uyorumu yapabiliyor. bu yüzden kafam karıştı zaten. neyse içimi rahatlattınız. sağolun
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 27.06.2005 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otomobillerde emniyet kemeri uygulaması ilk çıktığı zaman bir çok şöför belli bir reaksiyon göstermişti, hatırlarsınız; yok rahatsız ediyor, yok sıkıntı veriyor, saçma duruyor filan gibi. Cruiserlarda da ileride kapalı kask yaygınlaşacak. İmaj tam olsun hesabı yarım kask, nazi miğferi filan kullanılmakta ama zamanla "full face"lar hakettiği yeri bulacak zannımca. Bence motorun rengine filan uygun sade bir tam kapalı kask hiç de kötü durmayacaktır, malum hayat memat meselesi daha önemli.
Başa dön
XANDROS Çevrimdışı XANDROS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ominous
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç komik olmaz arkadaşım rahat ol bende sürekli fullface kask takıyorum
çok daha iyi allah korusun bir kaza halinde asfalta ceneni vurduğunda ne olacağını düşünürsen fullface den vazgecmezsin
Başa dön
ominous Çevrimdışı ominous Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ankebut
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sağolun. son zamanlarda palyaço vs. gibi abuk yorumlar canımı sıkıyordu.
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ilk birkaç gün kendimi garip hissetim ama şimdiçok iyiyiym, tam kask, racing mont, parmaksız deri eldiven, voleybol dizliği, olmak üzere en kısa seyahatımda dahi (işe giderken) giyiniyorum, çünkü düştüğümde, başkaları altıma girip beni korumayacak, giydiklerim koruyacak...
ki benim motor 110-9.
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ozgur72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ksk - Yzmir

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing tipi kaskların belli bir dizaynı vardır. Yüksek hızlarda hava akışını daha iyi olmasını sağlayan ve genelde de canlı boyalar desenler vardır üstlerinde. Bu tip kaskları cruiser bir modelde takmana gerek yok ama senin kullanıma son derece uygun full face kasklar da var. Daha sade ama kaliteli bir full face almanı öneririm. Kesinlikle 1/2 bir kask alma; kaza esnasında yaralanmaların büyük kısmı yüz civarında oluyor.
Başa dön
Ozgur72 Çevrimdışı Ozgur72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biker032
Üye
Üye

Nereden: Karlsruhe-Almanya------TR Kayseri

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bir CRUESER sürücüsü olaraktan sana bir tek kelimeyle....her türlü kask takabilirsin....yakisir Gülümsüyorum

bende 5 cesit kask var :md:
Başa dön
biker032 Çevrimdışı biker032 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah ya da gri bir tam kapalı kask gayet hoş olur bence. Hem de ağır durur.
Başa dön
XANDROS Çevrimdışı XANDROS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ankebut
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mevcut düz kırmızı bir kaskım var
kırmızı bir cruiser'la uyar herhalde
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal