Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD PAİNTBALL oynadı ..Fotolar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD PAİNTBALL oynadı ..Fotolar...

İzmir MD PAİNTBALL oynadı ..Fotolar...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:00    Mesaj konusu: İzmir MD PAİNTBALL oynadı ..Fotolar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD bir pazar gününü de muhteşem geçirdi.Savaş boyalarını sürürek paintball oynadılar.bıu oyun oynayanlar için çok zevkli seyredenler için okadar değil.Seyirci aç kalmışsa birde :!: :oops:

Günün yıldızı Barış Tok du..Adam Rambo gibi ağaçtan ağaca,daldan dala Çok gülüyorum atladı..

Seyirci olduğum için oyunun nasıl geçtiğini anlatamıyorum ama oynayanlar anlatır..Sevinç boynundan yaralandı..Cem poposundan Çok gülüyorum..Baya bir yaralımız var..

Savaş sonrasi Köylüm'de yemek yedik.Ordada Halil ve Rabbit arası bir savaş çıktı Çok gülüyorum 8)
Sonra Jesabel'imiz Murat'ımıza gittik..Giderken Hatay da kaza yapan motorcu bir arkadaşımızı gördük.Neyseki bir şeyi yoktu arkadaşın..Motor ve araba kötüydü ama arkadaşda birşey yoktu..Korumlar hayat kurtardı yani Göz kırpıyorum Şahsen arkadaşı tanımıyoruz ama geçmiş olsun tekrar..

Jesabelim iki dirhem bir çekirdekti.Daha iyi gördük.En azından yan yatabiliyor ve sağ ayağını haraket ettiriyor.Hande ipleri almış eline .."Hande ne derse o olur " Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Keyifli pazar günümüzü bizimle paylaşan herkese teşekkürler..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpermiş gelmediğime pişman oldum Üzgünüm
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyun çok güzel ve eğlenceliydi.Birazda acı çektik ama olsun.Erken ayrıldığımız için oyun oynayanlarla vedalaşamadık.Kusura bakmasınlar artık.kafamda küçük bir şiş ve göbeğimin üstünde 2 tana morluk dışında sapasağlam atlattık savaşı. Çok gülüyorum arzununda dediği gibi barış süper bir efor gösterdi.eğlenceli bir haftasonuydu
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İhtilal mi var kardeşim MDSK silah kuşanmış :md:

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kuelakant
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SUPER gectı hersey superdı ILK vurulan bendım oyunda zaten olede gıttı sureklı oyun baslar baslamz vuruldum Öfkeliyim galıba benı yem olarak kullandılar Öfkeliyim ;-)
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan bide akşiam okadar counter oynamıssın.yapma be kardeşim.Bizim takıma ne oldu en son ?
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dejavu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/ KSK

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar haftasonu eğlenmeyi geçip hayatın tadını çıkartmışsınız!!!
Maalesef ben gene gelemedim!!!Ama gene de resimlere bakarken bile eğleniyor insan Çok gülüyorum
Başa dön
dejavu Çevrimdışı dejavu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
agresif_pilot
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika idi bide o sıcakta tulumların içi hamam gibi oldu tulumlara klima taktıralım abi yaa ayarladığın bu organizasyon için başkan a teşekkürler
Başa dön
agresif_pilot Çevrimdışı agresif_pilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1 Dil çıkarıyorum
Başa dön
juniorkemo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir savaş oyunuydu ama yaralanmalar olur her savaşta.Barış tam sat komandosu gibiydin valla.Herşeye rağmen eğlenceliydi herkeze teşekkürler...
Başa dön
juniorkemo Çevrimdışı juniorkemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rustavi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)

MesajTarih: 27.06.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güseel..... Dil çıkarıyorum Harika olmus...

Fotograflar icin de tesekkürler...
Fakat gazilerin fotograflari nerde???

Sevgiyle kalin... Dil çıkarıyorum
Rustavi Çevrimdışı Rustavi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tektekerizmirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: göztepe izmir

MesajTarih: 27.06.2005 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oohh allah içinize sindirsin ergün gelmişsin kardeşim yine göremedim seni neyse prş artık Dil çıkarıyorum
Başa dön
tektekerizmirli Çevrimdışı tektekerizmirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jesabel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.06.2005 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla süper geçmiş. Allahtan dönüşte bana uğradılar da onları dinleyip neler yaptıklarını yaşayabildim. Acaipde moral alıyorum çok saolsun M.D.

Bu arada davşanım beni yalnız bırakmayın Hande nin eline baksana alçılarıma ne yazıyo. Diğer alçılı ayağımla tekme atmaya çalışsamda fazla başarılı olmadım gördüğünüz gibi.

Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum süper bi organizasyon daha.MD sana herşey yakışır.
Başa dön
jesabel Çevrimdışı jesabel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2005 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakın zamanda senide aramızda görmk istiyoruz.çabuk iyileş bence abi.kaçırıyorsun tüm bunları.....
Başa dön
zenoya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.06.2005 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflarda herkesin üstübaşı çok temizdi ... :!:

Kimse kimseyi vurmadımı... yoksa vurmaya kıyamadımı Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bi tek bidonun üstünde sarı boya vardı.. hedef sadece bidonmuydu ? 8)

Şaka bir yana sizleri fotoğraflarda görmek keyfli oldu.

sevgiler

zenoya
Başa dön
zenoya Çevrimdışı zenoya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal