İzmir MD bir pazar gününü de muhteşem geçirdi.Savaş boyalarını sürürek paintball oynadılar.bıu oyun oynayanlar için çok zevkli seyredenler için okadar değil.Seyirci aç kalmışsa birde :!: :oops:
Günün yıldızı Barış Tok du..Adam Rambo gibi ağaçtan ağaca,daldan dala atladı..
Seyirci olduğum için oyunun nasıl geçtiğini anlatamıyorum ama oynayanlar anlatır..Sevinç boynundan yaralandı..Cem poposundan ..Baya bir yaralımız var..
Savaş sonrasi Köylüm'de yemek yedik.Ordada Halil ve Rabbit arası bir savaş çıktı 8)
Sonra Jesabel'imiz Murat'ımıza gittik..Giderken Hatay da kaza yapan motorcu bir arkadaşımızı gördük.Neyseki bir şeyi yoktu arkadaşın..Motor ve araba kötüydü ama arkadaşda birşey yoktu..Korumlar hayat kurtardı yani Şahsen arkadaşı tanımıyoruz ama geçmiş olsun tekrar..
Jesabelim iki dirhem bir çekirdekti.Daha iyi gördük.En azından yan yatabiliyor ve sağ ayağını haraket ettiriyor.Hande ipleri almış eline .."Hande ne derse o olur "
Keyifli pazar günümüzü bizimle paylaşan herkese teşekkürler.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 27.06.2005 - 10:08 Mesaj konusu:
oyun çok güzel ve eğlenceliydi.Birazda acı çektik ama olsun.Erken ayrıldığımız için oyun oynayanlarla vedalaşamadık.Kusura bakmasınlar artık.kafamda küçük bir şiş ve göbeğimin üstünde 2 tana morluk dışında sapasağlam atlattık savaşı. arzununda dediği gibi barış süper bir efor gösterdi.eğlenceli bir haftasonuydu
SUPER gectı hersey superdı ILK vurulan bendım oyunda zaten olede gıttı sureklı oyun baslar baslamz vuruldum galıba benı yem olarak kullandılar ;-) _________________ ICERISI SIZIN DISARISI BIZIM
Tarih: 27.06.2005 - 10:39 Mesaj konusu:
Arkadaşlar haftasonu eğlenmeyi geçip hayatın tadını çıkartmışsınız!!!
Maalesef ben gene gelemedim!!!Ama gene de resimlere bakarken bile eğleniyor insan _________________ Motor denen asi kysra?a binmek
Çöldeki kanyonlarda yakalanan mustanglere binmeye benzer.
Huyuna giden zevk alyr, kar?y koyan ise acy!!!
Tarih: 27.06.2005 - 14:09 Mesaj konusu:
Valla süper geçmiş. Allahtan dönüşte bana uğradılar da onları dinleyip neler yaptıklarını yaşayabildim. Acaipde moral alıyorum çok saolsun M.D.
Bu arada davşanım beni yalnız bırakmayın Hande nin eline baksana alçılarıma ne yazıyo. Diğer alçılı ayağımla tekme atmaya çalışsamda fazla başarılı olmadım gördüğünüz gibi.
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum süper bi organizasyon daha.MD sana herşey yakışır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız