Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zongshen 125 - 32 modeli hakkında bilgiyi halen arıyorum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zongshen 125 - 32 modeli hakkında bilgiyi halen arıyorum.

Zongshen 125 - 32 modeli hakkında bilgiyi halen arıyorum.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
player77
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul - ?i?li

MesajTarih: 27.06.2005 - 18:17    Mesaj konusu: Zongshen 125 - 32 modeli hakkında bilgiyi halen arıyorum. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar

Resimdeki motor hakkında bilgisi olan var mı son zamanlarda kuryelerde bu motordan görüyorum.Tercihim ybr tartışmıyorum.Fakat fiyat konusunda biraz problemim var.Aynı kategoride sayılabilecek çin malı bir motor .Bir fransız sitesinde motor ile ilgili iyi yorumlar gördüm(fransızcayı nasıl çözdün fiye sormayın Gülümsüyorum )Bu motorun fiyatını bilen.Ayrıca kullanmış arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.Nedir ne değildir ...Getiren firma ürünün arkasındamıdır Zongshen marka olarak fena değil sanırım :sunny: daha çok crossla ilgilenmişler bu zamana kadar. servis durumu nasıldır ilgi alaka nasıldır.İstanbulda varmıdır..Sitede fiyat yok açıkçası benim garibime gitti. :silent:

resim ise burada zongshen 125 - 32 modeli...

Motor Tipi Tek Silindir - 4 Zamanli
Hacim (ml) 124.5
Sogutma Sistemi Yagli Sogutma
Çalisma Sistemi Elektrik - Pedal
Vites 5
Atesleme CDI
Max. Güç (Hp) 12
Max. Tork (HN./R/MIN) 9.5/8000
Yakit Tüketimi (Lt./100Km) 2.1
Max.Hiz (Km./H) 90
Boyutlar 2100 x 735 x 1150
Ön-Arka Süspansiyon Hidrolik - Teleskopik
Yakit Kapasitesi 15
Net Agirlik (Kg) 130
Max. Yük Kapasitesi (Kg) 150
Frenler Disk
Teker Ebatlari 2.75-18 / 3.25-18
Renkler Kirmizi - Mavi

Sanırım polemiksiz sadece bilgi üzerine bir yazışma olacak:)

Kolay gelsin...
player77 Çevrimdışı player77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 27.06.2005 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb kardeş ben bugün benim serviste bu motorun kırmızısını gördüm yağ kaçırıyomuş birazda inceledim kaliteli durmuyoo bence ybr al bende ybr kullanıyorum çok memnunum en ufak bi sorun bile yaşamadım maddi sıkıntın varsada biraz daha bekle ybr yi al derim.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sekomoto
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2005 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meraba kardeş bahsi geçen makinayı geçenlerde gördüm peşin fiyatı 2390ytl bence oldukca iyi bir makina körfeze giderken takılmıştı sahibi motorundan memnundu km125lerde falan yanımızda gaz çekti bu cc de bir motor için bence iyibir hız firmaya gelince motosikletlerin tüm parçalarının olduğunu duydun makinaların kalitesi ulusal tip onay belgesi olmasından güven veriyor
Başa dön
sekomoto Çevrimdışı sekomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Olgay
Üye
Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 04.07.2005 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba kardeş..
ben zongshen in 125 cc lik motoruna 3 ay boyunca bindim...benim bindiğim motorda sorun çıkmadı...zaten kullanımda motorun sağlımlığı kadar çok önemli...fakat burada köyceğizde satılan zongshen lerin hepsinde elektirik aksamında bozukluk çıktı..özellikle buji ve bobinde...ve eğer almayı düşünüyorsan aküsüne ve sigortalarına da baktırmayı unutma...
ben niye delirdim diye
Başa dön
Olgay Çevrimdışı Olgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Olgay
Üye
Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 04.07.2005 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorun fiyatı kış sezonunda 2.900 dü..bende başka resimleri var..kendimin çektiği falan..eğer istiyorsan gönderebilirim....
ben niye delirdim diye
Başa dön
Olgay Çevrimdışı Olgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
player77
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.07.2005 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim sitede yayınlanmasında sakınca yoksa :P buradan yayınlayabilirsin ...Olmaz ise player77@mynet.com mail adresim.Geçenlerde sirkecideki yerlerine gittim broşürlerini aldım.Ama ellerinde kalmamış.Ybr satıyorlardı.cross tipide yoktu.Açıkçası arkasında bir firma göremedim.Motoru bilemiyorum yurtdışı yorumlarını verilerini incelediğimde ybr ye rakip olark gördüm ama genelde yamahanın özellikle ülkemizdeki üstünlüğü tartışılamaz.aynı paraya temiz 2005 ikinci el Ybr daha mantıklı geliyor bana kalırsa...Ha fiyatı 1800 civarında birşey olsa bir derece düşünülebilir bir motor.Motorun elde patlamasından korkuyorum açıkçası.Gülümsüyorum
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.07.2005 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

patlayacağını sanmıyorum, web sitesine baktım,zongshen iyi bir firmaya benziyor... her mekanik te olduğu gibi bunda da problem çıkabilir ama problemsiz bir aletle eminim bolca gezebilirsin...
2000 km bakımına götürcem benim çenk-çunk-çing zongshen 110-9 u bakalım, neler çıkacak...
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
player77
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

userneym, Benimde dikkatimi bu yüzden çekti zaten eli yüzü düzgün gözüken bir çinli.Orjinal sitesi de fena değil.Acayip bol miktarda modeli var.Herhalde içlerinden birkaçı düzgündür:)Fakat buradaki tedarikçisi firma sarı çizmeli mehmet ağa gibi gözüküyor.Elimde broşürler var.Bayisiyiz dediği firma yamaha falan satıyor broşüre sonradan yapıştırma telefon numaraları falan? Servisi varmı diye sorduğumda sanayide birisinin ismini söylediler.Başka firmaya bakıyormuş.Güvenilir bulmadım.Motor daha güvenilir duruyor açıkçası.Yeride düzcedeymiş sanırım.Moderatör arkadaşlar görüyorsa bu açtığım başlığı motor hakkında pek bilgi olmadığına için kaldırabilirler.Bu markadan vazgeçtim.
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu konuda haklısın adamlar ithalatta çok para olduğunu görmüşler, yatırım yapıp bu işe soyunmuşlar, kanun gereği diğer motor satan firmalarla aynı yükümlülükteler, diğerlerine bakınca bu yükümlülüklerin ithalatçı için pek ağır olmadığı izlenimine kapılıyorum, bir parça için büyük küçük pek çok markada aylarca bekliyorsun....
e bende satın aldığım yere bunu surduğumda, aldığım cevap güven vermişti bana, "ithalatçı getirmese bile biz getiririz"
aldığım yer de zaten hem yedek parça hem motor satıyor dükkanın heryeri çeşit çeşit parça doluydu...
bakalım iki tane sinyal lambası siparişi vericem, (inşalla bu akşam) bakalım ne zaman gelecek...
servis konusu, hep aynı...
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet HONDA al...
param olsa CFR 450 alırım...
Başa dön
ZEALSUN_bursa_TEKYILDIZ
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.02.2006 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞIM İYİ BİR MODEL SEÇMİŞSİN BENDE ZEALSUN BURSA BÖLGE BAYİİM BENDEKİ MODEL AYNI 125-32 AYNI FABRİKADAN ÇIKIO ARALARINDAKİ FARK ZONGSHEN YAĞ SOĞUTMALI ZEALSUN HAVA SOĞUTMALI. AMA ZELSUNUN FİATI ŞUAN 1.850 YTL YE DÜŞTÜ HABERİN OLSUN . ZONGSHEN İLLE ZEALSUN AYNI ASLINDA Bİ TEK İTHALATÇISI FARKLI ZEALSUNU ADANADA POLEN FİRMASI GETİRİO 30 YILDIR BU SEKTÖRDE BAŞARILI BİR FİRMA. POLEN DAHA ÖNCE KÖYLÜ SEPETLİ MOTOR OLARAK BİLİNEN PLANET VE MİNSK MOTORLARINI İLK OLARAK TÜRKİYEYE GETİRDİ YANİ BAYA İŞTEN ANLAYAN KİŞİLER.KESİNLİKLE PARÇA VE SERVİS SORUNU YOK İSTEDİĞİMİZ PARÇA 2 GÜN İÇİNDE GELİO.BU MARKA DÜNYA MOTOR YARIŞLARINDA ÇİN İ TEMSİL EDİO. ŞUAN ÇİNLERİN ARASINDA EN İYİSİ BENCE.
Başa dön
ZEALSUN_bursa_TEKYILDIZ Çevrimdışı ZEALSUN_bursa_TEKYILDIZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet evet aynen öle zealsun ve zonksana aynı marka ve aynı yerde ürtiliyo. alırsan sanada zonksen
Üye
Üye

MesajTarih: 14.02.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle söylemeliyim motor iş görebilir fakat bunlar deniz aşırı ülkelerden geldiği için aküler problemli karbüratörleri bozuk ve elektrik aksamları problemli olabilir
bunları düzeltirseniz başka problem çıkmaz
ama en büyük dezavantajı fiyatı
1750 ye motti 125t-11 var
www.mottimotor.com
CaRpEdiEM_34 Çevrimdışı CaRpEdiEM_34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZEALSUN_bursa_TEKYILDIZ
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.02.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

USERNAYM__
ARKADAŞIM O İŞLER SENİN BİLDİĞİN GİBİ OLMASA GEREK. ZEALSUNUN TÜRKİYE İTHALATÇISI ADANADA POLEN FİRMASI. BU SEKTÖRDE 30 . YILI. İŞİ BİLEN ADAM. TÜRKİYEYE İLK RUS MALI PLANET MOTOR GETİREN FİRMA HALA GETİRİO HER 15 GÜNDE 1 KEZ. YANİ MONDİAL UĞURDİBİ DONDURMA DOLAPÇISINDAN MOTORCU OLMA FİRMA DEĞİL.HANİ DEMİŞSİN YA İTHALATTA PARA OLDUĞUNU GÖREN ATLIO DİYE.O SÖZ BU FİRMA İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.arkaDAŞIM SENİN MOTORUN ZEALSUN VAYA ZONGSHENSE ARA BENİ VER PARÇA SİPARİŞİNİ 3 GÜN SONRA PARÇAYI YOLLAYAYIM ADRESİNE.0224 253 54 50 (SAMET)
Başa dön
ZEALSUN_bursa_TEKYILDIZ Çevrimdışı ZEALSUN_bursa_TEKYILDIZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samet kardeşimin söyledigi gibi bu çin in en kalitesi deniliyor ben 150 chopper modelinden alıcam tabii güven meselesi ama bu fiyata bence cok iyi Dil çıkarıyorum samet bide büyük yazmazsan sevinirim bu bagırmak anlamına geliyoda Göz kırpıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal