Tarih: 28.06.2005 - 21:00 Mesaj konusu: BABY ON BOARD!
Diyorumki, MD önderlik etse ve sponsorluk bulsada, "Baby on board" yazdığı gibi "Motosikletleri farkedin!" yazan stickerlar yapılsa. Biz de hem kendi araçlarımıza hem de tanıdıklara dağıtsak diyorum?Siz ne diyorsunuz? _________________ -----------------------------------
YSTANBUL - A Rh (+)
KTM 200 EXC
HONDA TRANSALP 650 XL
İnsanların gözleri motosiklet silüetine alışkın değil. Arkadan çekilmiş hareket halindeki bir motosiklet fotosuyla desteklenirse iyi olur. Yada sadece motor resmi ve "...'leri fark edin" şeklinde. Göle maya çalmak gibi olacak ama... Ayrıca direk motora yapıştırmak iyi bir fikir olmayabilir.
Tarih: 29.06.2005 - 20:39 Mesaj konusu:
Hadi yapalım yaw, bu işlerden kim anlar?
Alıntı:
İnsanların gözleri motosiklet silüetine alışkın değil. Arkadan çekilmiş hareket halindeki bir motosiklet fotosuyla desteklenirse iyi olur. Yada sadece motor resmi ve "...'leri fark edin" şeklinde.
Renkler de KTM oranjı, kawasaki yeşili vs.. gibi fosforlu olabilir? _________________ -----------------------------------
YSTANBUL - A Rh (+)
KTM 200 EXC
HONDA TRANSALP 650 XL
abi süper fikir tanıdığım herkesin arabasına yapıştırırım.motorsuz bi md yim motoruma yapıştıramıyorum şimdilik _________________ 2 Tür Binici Vardyr , Kaza Yapanlar Ve Kaza Yapacak Olanlar ..
Kayıt: May 29, 2005 Mesajlar: 47 Nereden: izmir(ankara...hu)
Tarih: 29.06.2005 - 20:51 Mesaj konusu:
gercekten oyle standart bir sticker dizaynı olursa burdan herkes tanıdıklarının araclarına yapıstırtır...bende dahil...kesin denenmeli...ya tutarsa _________________ tepe soldan hemen sag üc uzun..kesme
Tarih: 29.06.2005 - 21:11 Mesaj konusu: Re: BABY ON BOARD!
beaver demiş ki:
Diyorumki, MD önderlik etse ve sponsorluk bulsada, "Baby on board" yazdığı gibi "Motosikletleri farkedin!" yazan stickerlar yapılsa. Biz de hem kendi araçlarımıza hem de tanıdıklara dağıtsak diyorum?Siz ne diyorsunuz?
arkadaşım adamlar (tamam kızmayın ve bayanlar)koca motorsikletleri görmüyolar stickerları nasıl görsünler bu konu hakkında panelde düzenlese art niyetli veya dikkatsiz insanlara kendimizi gösteremeyiz bugun bi olaya tanık oldum seyir halinde ablam makyaj yapıyo bide marifetmiş gibi sırıtıyo buyrun buradan yakın (iyi fikir aslında ama bu ulkede işlermi bilemem ) _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 29.06.2005 - 21:20 Mesaj konusu:
yok kardeşim ne yaparsan yap bizi fark etmezler ben kamyon gibi motor kullanıyorum nerdeyse yarım ton adam hala üstüme üstüme geliyor _________________ DO?U?TAN BMW CY UFAKLI
devit061.sitemynet.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız