Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Radara 100 le gırdım 188 YTL ceza yedim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Radara 100 le gırdım 188 YTL ceza yedim

Radara 100 le gırdım 188 YTL ceza yedim
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bulut_yildirim
Üye
Üye

Nereden: Ankara - Odtu

MesajTarih: 29.06.2005 - 20:38    Mesaj konusu: Radara 100 le gırdım 188 YTL ceza yedim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar pazar gunu sınoptan samsuna gecerken anayolda ıkı gıdıs ıkı donus serıdın oldugu ve arabaların en az 120- 130 gıtıgı yerde bız 100-110 la gıdıyoduk. Samsuna 60 km kala radara 100km hızla gırmısız. Polıs bızı durdurdu ve tam tamına 188 ytl ceza yazdı. Bızı durdurunca ne yapcaklarını da sasırdılar cunku afedersınız salakların motosıkletlerle alakaları yok ve ılk kez radara bır motosıklet gırmıs. Bız uzun uzun bu motorun 750 cc 110 beygır oldugunu , arabalarla aynı hızda gıtme yetkımız oldugunu anlatmaya calıssak da bızı dınlemedıler ve hız sınırını yuzde 30 astıgımızı varsayarak 188 ytl ceza yazdılar. Bu adıl mıdır? Imza etmedım cezayı mahkemeyı felan dusunuyoruz. Avukat olan yada bu olay basından gecen arkadaslar varsa ve yardımcı olurlarsa sevınırım
?aban:aman efem,iltifat ediyosunuz hih
Başa dön
bulut_yildirim Çevrimdışı bulut_yildirim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
e_erdun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/g.o.pa?a

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehirler arası hız limiti bizde 70 km aşarsan cezayı keserler
Başa dön
e_erdun Çevrimdışı e_erdun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu resmen saçmalık yaaa Öfkeliyim
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiu sacmalik yaa, arkadaslar su hiz limitleri neydi sehir ici sehirler arasi falan? bi hatirlamis oluruz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar motora gıcıktır ondan yazmışlardır
davit61 Çevrimdışı davit61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BESYO35
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya hız limitleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşalım
hatırlanış oluruz
Başa dön
BESYO35 Çevrimdışı BESYO35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BESYO35
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya hız limitleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşalım
hatırlanış oluruz
Başa dön
BESYO35 Çevrimdışı BESYO35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama yapabileceğin bir şey yok. aynı şekilde geçen ay 103km. ile ceza yedim.
tamı tamına 188.300ytl. ilk ay ödemedim, sonraki ay 198 ytl olarak yatırdım. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
o boşa para gitmesi yokmuuu Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 29.06.2005 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun hocam.vercn kurtulcan mahkemelerle ugraşamazsın,zaten suç sende galiba gittiğin yol zaten otoban değilse hız sınır 90 km olacak.hakim karşısına çıkınca ne diyeceksin?Ha eğer otoban ise hız sınırı 130 o zaman şansını denersin ama bence hiç uğraşma.
Başa dön
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 29.06.2005 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birileri uğraşsa aslında kanunlar da değişir, düzenler de. Mahkemeye çıkınca ne diyeceksin? Herkesin 100le gittiği yerde ben nasıl 70le gideyim? Bir TC vatandaşı olarak bu yolları güvenle kullanmaya hakkım yok mu?
Ama tabii kim uğraşır ki?
Başa dön
Madd Çevrimdışı Madd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motokopat
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 29.06.2005 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum şimdiden geçmiş olsun diyeceğim çünkü o parayı ödeyeceksin kurtuluşun yok. Bu pazar günü Bursa'dan Erdek tatil beldesine giderken 103 km/s hızla radara girmişim ve 188 YTL cezayı bi güzül geçirdiler ve nasıl ki 70 km/s hızsınırını bile bile 103 yaptıysam ceza makbuzunuda öyle aslanlar gibi imzaladım ve katlayıp cebime koydum. Sahile iner inmezde üzerine buz gibi bir bira içtim. Ha buda bana bir ders olsun 30 dakika geç gitseydimde 188 cebimde kalsaydı keşke. Nasıl derler bir nusibed bin nasihattan iyidir.
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 29.06.2005 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam bi ara o konuya da bakmıştım.hatırladığım kadar cezaları çok kötü.
Alıntı:

yanlız sinyali duyunca kapayacaksınız

ama dikkat etmek lazım onada eğer trafik yoğun değilse ve polisin karşısına çıkan ilk adam sen olursan biraz kötü olur.adamlar anlıyor çünkü.tabi panzehir radar dedektörleri gelişmektedir ama bir yerde Türkiye'deki radar tesbitlerinin bayağı gelişmiş olduğunu okumuştum.

--------------------------------

"binek araçlarda hız sınırı şehirler arası yollarda aksine bir işaret yoksa 90 km.dir.şehir içerisinde aksine bir işaret yoksa 50 km. hızla sınırlandırılmıştır.ticari araçlarda şehirler arası yollarda 80 km.hız yapabilirler.ancak sadece sollama esnasında olmak şartı ile %10 daha hızlı gidilebilir.sollama şeridi sürekli işgal edildiğinde ceza uygulanır.sollama bittiğinde kurallara uygun şeride geçildiğinde uygulanmaz.haklı olduğunuza inanıyorsanız,tutanağı imzalamayın ve tespit isteyin.cezaya itiraz edebilirsiniz."

--------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

motokopat hocam bence bunu da uygulayamazsın.yani 70 km ile gitmek.çünkü otobüslerin 100-120 ile gittigi ağır vasıtaların tırların seyrettiği yollarda 70 le gidip ölceğime ben olsan 100 le gider ceza yerim.
Ben motosiklet kullanıcısı değilim fakat şoförüm kendime göre şöyle bir taktiğim var uzun yolda radar görene kadar kontrollü giderim radarı gördüm mü sonraki tehlikeli bölgeye kadar bastırırım.vede yolüstündeki trafik şubelerine dikkat ederim.mesela bergamada 2 yada 3 tane radar var geçerken bakarım şubede kaç araba park halinde dışarda kaç radar vardır.yani dikkat + bu aralar radarlarda değişiyor galiba 1-2 tane palio gördüm.Taktik değiştiriyorlar.
kesin çözüm değil ama daha iyi oluyor.Buna rağmen adamlar bazan 50 km hız sınırı olan yerlere yatıyor.İzmirdekiler bilir güzelbahçe askeriyenin orda hız sınırı 50 km.bence en zoru bu çünkü 50 ile kim gider.

-----------------------

Ardarada mesaj yazmayalim, beni bunlari birlestirmekle ugrastirmayalim...
DD
Başa dön
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.06.2005 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler oylke saca boyle tarak radar tesbit cihazı kullanın işe yarıyor Dil çıkarıyorum yanlız sinyali duyunca kapayacaksınız
Başa dön
asterix Çevrimdışı asterix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 29.06.2005 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulut_yildirim, olayin gectigi yerde hiz siniri neydi?
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
1000f
Üye
Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 29.06.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100kmhız=188milyon 300 kmhız=188 milyon motora bindigimde 100 ün altında gittigimi hiç hatırlamıyorum demek ki her zaman ceza yememiz lazım 300 km ile 188 milyon yiyiyim de hiç olmazsa gam yemem :P
Başa dön
1000f Çevrimdışı 1000f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal