Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Köpeklerin motorlarla ne alıp veremedikleri var?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Köpeklerin motorlarla ne alıp veremedikleri var?

Köpeklerin motorlarla ne alıp veremedikleri var?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Fossil
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.04.2004 - 17:56    Mesaj konusu: Köpeklerin motorlarla ne alıp veremedikleri var? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet otomobil düşkünlükleri de var köpeklerin:) biliyorum ama motor gördüklerinde ağızlarının sulanmasının nedeni bilen var mı? Nedeni hadi bir yana, bacakları (arkada oturanlar için) kaldırmaktan başka yapılacak ne vardır?Bu arada otomobil ile giderken camdan içeri girecekmiş gibi atlayan köpeklere otomobili yavaşlatıp biraz da espri olsun diye tükürdüğümüzde aniden durduklarını biliyor muydunuz...Ama sanırım motorda bunu yapmak hayli zor:))
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 23.04.2004 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bunların alayı böyle yaw itler
bizim sanayide de var motora yaklaşıyo bi gaz verion vıyk vıyk die kaçmaya başlıo aptal hayvanlar
aksugursel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.04.2004 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi benim kurtlarda ole havlıyor
sanırım onlar eksoz sesıne taw oluyorlar ne bılem
Başa dön
aksugursel Çevrimdışı aksugursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2004 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla kıl olma olayı olduğunu zannetmiyorum. Neden olarak genelde motora atılan köpekler ya sokaka köpekleri , yavru köpeklerler yada eğitimsiz köpekler oluyor. Yani ya şartlanıyorlar yada tanımadıklarından yapıyorlar yada çocuklar alıştırıyor.
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 24.04.2004 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuya cok detayli degindik, lütfen forumlari inceleyin oki :-D
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ra01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.04.2004 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nerde değindiniz adresi haşmet maab???
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.04.2004 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bizim sanayide de var motora yaklaşıyo bi gaz verion vıyk vıyk die kaçmaya başlıo aptal hayvanlar

Köpekler Irk olarak insana en yardımcı olan canlılardır..mesela:aptal dediğin hayvanlar narkotik şubenin gözbebegi,koklayarak buldugu uyuşturucularla sürüyle gencin uyuşturucu komasına girerek ölmesini engellerler ve Mesela gözleri görmeyen bir insana göz olup onun hayatını kolaylaştırır..
Mesela bir deprem sonrasında enkaz altındaki birini kurtarır,mesela kuzeyde kızak çekerek insanların yaşamını kolaylaştırır...Mesela evinde,işyerinde nöbet bekler,bekçilik yapar...En önemliside hiç karşılıksız bir dost dur..Yani düşünsene bir köpeğin insana verdiği sevgi salt ve saf dır karşılık gözetmez...
Bunları yazdım çünkü gerçekten hayvanları severim..Ve bahsi geçen hayvan yani Köpek motoberk, in dediği gibi aptal degil aksine çok akıllıdır ve hisleri insanlardan 100 kat daha gelişmiştir.. Hayvanın motosiklete saldırmasının sebebi içgüdüsel olabilir yada kendini savunma ihtiyacı..Bunu ben açıklayamam ama belki aramızda bu işte egitim görmüş bir arkadaş çıkar ve açıklar...
Benim bildiğim tek şey bir insanın bu dünyada yaşamaya ve nimetlerinden faydalanmaya ne kadar hakkı varsa bir sineğin,kelebegin,köpeğinde o kadar hakkı var ..ne eksik nede fazla.. can taşıyan herşeyin buna hakkı var..
Motosiklet seven insan doğa aşıgıdır ben böyle bilirim belkide yanılıyorumdur..ben kendi adıma doğa aşıgıyım ve tabiattaki herşeyi bir ressamın tablosundaki renk olarak görürüm..birisi olmazsa o tablo çöpe gider..
Biliyorum konu dışına çıktım ama bu konuda duyarlı olmalıyız..
Düşünsenize köpeklere aptal hayvan yakıştırması yapan bir motorcunun diğer kişilerde nasıl bir imaj yaratacıgını..İlerde bide bakmışsınız motorcular hayvan düşmanı diyorlar..Olurmu demeyin wallahi olur..Bu camiada bir kişinin yaptıgı şeylerden malesefki bazen hepimiz sorumlu oluyoruz..Nasıl mı? mesela adam şehir içinde motorla hertürlü hokkabazlıgı yapar,bunu gören herkez motorculara mal ederler bu hareketleri...
Onun için bu konuda fazla durdum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 29.04.2004 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, üstelik ilk motordan düşmene köpekler neden olduğu halde. :-D

Şok oldum Katılıyorum. Şok oldum
Pink
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul.

MesajTarih: 29.04.2004 - 04:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kopekler motosikleti buyukbas hayvan olarak gorurler (at, inek vsr.), bu yuzden cobanlik icguduleri geregi, havlarlar ve yaninizdan gitmeye ugrasirlar... kopek yuzunden olmus kazalarin %99u motosiklet kullanan kisinin panik yapmasi yuzunden olmustur, yoksa giderken kopek ustume atladi beni devirdi diyen duymadim... (guard egitimi almis ozel kopekler haric, orda apayri bir durum sozkonusu)

ve de lutfen abuksubuk aletler kullanmayin (kopek kovucu sonik cihaz veyahut sopa vsr), sakin olun 2 dakka yaninizdan kosacak gidecek bicare hayvanlar... ozellikle sonik kopek kovucu kopegi cok agresiflestirir, gider 2 sokak otede yuruyen birine saldirir. ha beni rahat biraksinda baskasina saldirsin umrumda degil diyorsaniz bisi diyemem tabi...

KNB - www.kimneyebiniyor.com
it's a dog-eat-dog-world, BTW I own a pitbull.
Başa dön
Pink Çevrimdışı Pink Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.04.2004 - 09:06    Mesaj konusu: köpekler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ne desek bos hayvanın ne ıstedıgı bılınmezkı dılınden anlamak lazım bence makınayı gorun ce ıcı gıdıyo bende bıneyım dıye ustune atlıyotrdur herhalde ama kım atlamazkı
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
newbie
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 29.04.2004 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe pink imzan da konuya cuk oturdu yani,
Başa dön
newbie Çevrimdışı newbie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ra01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2004 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-köpeğim var ve çok akıllılar ancak bazen içgüdüsel salaklıklar yapabiliyorlar mesela yatağımın üzerine kemik koyup burnuyla toprak attığını sanması gibi hareketler yapıp gömdüğü inancı hayvanın saldırma sebebi bu içgüdüler koruma vs vs
2-....
3-....
... (Fireblade tarafindan editlenmistir, yani ben fireblade)
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 30.04.2004 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusura bakma ra01 yazini editlemek zorundaydim,
2 ve 3 sik hic konuyla alakasi yok ve .... gerisini sen biliyorsun .
lütfen bir tartisma konusu yapma bunu, editlemem bence senin yararina, cevap istemiyorum, oki.
konuya devam Gülümsüyorum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 30.04.2004 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor konusunda köpekleri üçe ayırdım.
1. Motorla alakası olmayan köpekler.(en sevdiğim)
2. Motor görünce hemen havlayıp koşturanlar.(panik yok, ısırmazlar ancak 3 nolu madde tedbirini uygulamaya hazırlanın)
3. Havlamadan koşturanlar.(ısırma eğilimindeler, panik yok, korna, sellektör yapıp biraz gaz verip direksiyonu köpeğe doğru kırabilirsiniz, onu şaşırtır. Yol müsaitse gazlayın, ıslak, toprak ve mıcırlıysa yada trafik yoğunsa ani hız ve frenden ve gazlamaktan kaçının.

Unutmayalım köpeğin düşmanı motordur, insansa en sıkı dostudur. Bravo

Hiç bişey yapamıyorsanız, durup motordan ayrılın.

Durup motordan inmeniz halinde hiç bir sokak köpeği insana saldırmaz. Gülümsüyorum
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 30.04.2004 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bahsi geçen hayvan yani Köpek motoberk, in dediği gibi aptal degil aksine çok akıllıdır ve hisleri insanlardan 100 kat daha gelişmiştir..

ben o anlamda aptal demedim bizimde köpeğimiz var ve hayvanları severim Gülümsüyorum sedece motora saldırdıkları için öle dedim çünkü yürürken saldırmıo hayvancağız
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal