Tarih: 23.04.2004 - 17:56 Mesaj konusu: Köpeklerin motorlarla ne alıp veremedikleri var?
Evet otomobil düşkünlükleri de var köpeklerin:) biliyorum ama motor gördüklerinde ağızlarının sulanmasının nedeni bilen var mı? Nedeni hadi bir yana, bacakları (arkada oturanlar için) kaldırmaktan başka yapılacak ne vardır?Bu arada otomobil ile giderken camdan içeri girecekmiş gibi atlayan köpeklere otomobili yavaşlatıp biraz da espri olsun diye tükürdüğümüzde aniden durduklarını biliyor muydunuz...Ama sanırım motorda bunu yapmak hayli zor:)) _________________ "Beni oldurmeyen guclu kilar" Nietzsche
Kayıt: Feb 16, 2004 Mesajlar: 354 Nereden: Ankara/Batykent
Tarih: 23.04.2004 - 18:36 Mesaj konusu:
yaw bunların alayı böyle yaw itler
bizim sanayide de var motora yaklaşıyo bi gaz verion vıyk vıyk die kaçmaya başlıo aptal hayvanlar _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
Walla kıl olma olayı olduğunu zannetmiyorum. Neden olarak genelde motora atılan köpekler ya sokaka köpekleri , yavru köpeklerler yada eğitimsiz köpekler oluyor. Yani ya şartlanıyorlar yada tanımadıklarından yapıyorlar yada çocuklar alıştırıyor.
Tarih: 28.04.2004 - 22:24 Mesaj konusu:
nerde değindiniz adresi haşmet maab??? _________________ Ra hiç doğmadı, doğurulmadı; o herşeyden önce vardı, zamandan bile önce ve sonrasında da var olacaktır!
Tarih: 29.04.2004 - 02:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
bizim sanayide de var motora yaklaşıyo bi gaz verion vıyk vıyk die kaçmaya başlıo aptal hayvanlar
Köpekler Irk olarak insana en yardımcı olan canlılardır..mesela:aptal dediğin hayvanlar narkotik şubenin gözbebegi,koklayarak buldugu uyuşturucularla sürüyle gencin uyuşturucu komasına girerek ölmesini engellerler ve Mesela gözleri görmeyen bir insana göz olup onun hayatını kolaylaştırır..
Mesela bir deprem sonrasında enkaz altındaki birini kurtarır,mesela kuzeyde kızak çekerek insanların yaşamını kolaylaştırır...Mesela evinde,işyerinde nöbet bekler,bekçilik yapar...En önemliside hiç karşılıksız bir dost dur..Yani düşünsene bir köpeğin insana verdiği sevgi salt ve saf dır karşılık gözetmez...
Bunları yazdım çünkü gerçekten hayvanları severim..Ve bahsi geçen hayvan yani Köpek motoberk, in dediği gibi aptal degil aksine çok akıllıdır ve hisleri insanlardan 100 kat daha gelişmiştir.. Hayvanın motosiklete saldırmasının sebebi içgüdüsel olabilir yada kendini savunma ihtiyacı..Bunu ben açıklayamam ama belki aramızda bu işte egitim görmüş bir arkadaş çıkar ve açıklar...
Benim bildiğim tek şey bir insanın bu dünyada yaşamaya ve nimetlerinden faydalanmaya ne kadar hakkı varsa bir sineğin,kelebegin,köpeğinde o kadar hakkı var ..ne eksik nede fazla.. can taşıyan herşeyin buna hakkı var..
Motosiklet seven insan doğa aşıgıdır ben böyle bilirim belkide yanılıyorumdur..ben kendi adıma doğa aşıgıyım ve tabiattaki herşeyi bir ressamın tablosundaki renk olarak görürüm..birisi olmazsa o tablo çöpe gider..
Biliyorum konu dışına çıktım ama bu konuda duyarlı olmalıyız..
Düşünsenize köpeklere aptal hayvan yakıştırması yapan bir motorcunun diğer kişilerde nasıl bir imaj yaratacıgını..İlerde bide bakmışsınız motorcular hayvan düşmanı diyorlar..Olurmu demeyin wallahi olur..Bu camiada bir kişinin yaptıgı şeylerden malesefki bazen hepimiz sorumlu oluyoruz..Nasıl mı? mesela adam şehir içinde motorla hertürlü hokkabazlıgı yapar,bunu gören herkez motorculara mal ederler bu hareketleri...
Onun için bu konuda fazla durdum... _________________
Tarih: 29.04.2004 - 09:06 Mesaj konusu: köpekler
abi ne desek bos hayvanın ne ıstedıgı bılınmezkı dılınden anlamak lazım bence makınayı gorun ce ıcı gıdıyo bende bıneyım dıye ustune atlıyotrdur herhalde ama kım atlamazkı
Tarih: 30.04.2004 - 00:13 Mesaj konusu:
1-köpeğim var ve çok akıllılar ancak bazen içgüdüsel salaklıklar yapabiliyorlar mesela yatağımın üzerine kemik koyup burnuyla toprak attığını sanması gibi hareketler yapıp gömdüğü inancı hayvanın saldırma sebebi bu içgüdüler koruma vs vs
2-....
3-....
... (Fireblade tarafindan editlenmistir, yani ben fireblade) _________________ Ra hiç doğmadı, doğurulmadı; o herşeyden önce vardı, zamandan bile önce ve sonrasında da var olacaktır!
Tarih: 30.04.2004 - 01:02 Mesaj konusu:
kusura bakma ra01 yazini editlemek zorundaydim,
2 ve 3 sik hic konuyla alakasi yok ve .... gerisini sen biliyorsun .
lütfen bir tartisma konusu yapma bunu, editlemem bence senin yararina, cevap istemiyorum, oki.
konuya devam _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Tarih: 30.04.2004 - 02:08 Mesaj konusu:
Motor konusunda köpekleri üçe ayırdım.
1. Motorla alakası olmayan köpekler.(en sevdiğim)
2. Motor görünce hemen havlayıp koşturanlar.(panik yok, ısırmazlar ancak 3 nolu madde tedbirini uygulamaya hazırlanın)
3. Havlamadan koşturanlar.(ısırma eğilimindeler, panik yok, korna, sellektör yapıp biraz gaz verip direksiyonu köpeğe doğru kırabilirsiniz, onu şaşırtır. Yol müsaitse gazlayın, ıslak, toprak ve mıcırlıysa yada trafik yoğunsa ani hız ve frenden ve gazlamaktan kaçının.
Unutmayalım köpeğin düşmanı motordur, insansa en sıkı dostudur.
Hiç bişey yapamıyorsanız, durup motordan ayrılın.
Durup motordan inmeniz halinde hiç bir sokak köpeği insana saldırmaz. _________________ HAYATTAYKEN KEYFYNY ?IKARIN.
Kayıt: Feb 16, 2004 Mesajlar: 354 Nereden: Ankara/Batykent
Tarih: 30.04.2004 - 20:09 Mesaj konusu:
Alıntı:
bahsi geçen hayvan yani Köpek motoberk, in dediği gibi aptal degil aksine çok akıllıdır ve hisleri insanlardan 100 kat daha gelişmiştir..
ben o anlamda aptal demedim bizimde köpeğimiz var ve hayvanları severim sedece motora saldırdıkları için öle dedim çünkü yürürken saldırmıo hayvancağız _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız